Şimdi Ara

OTOMATİK VİTESLİ DOBLO

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
5.135
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • EVET DOBLO SEGMENTİNİ ( PARTNER.BERLİNGO CONECT VEYA CEDDY ) OTOMATİK SUNAN YOK!!!!! OLSA İLK MÜŞTERİSİ OLURUM
    SORMAK İSTEDİĞİM YAPILABİLİR Mİ? AYNI SERİ FİAT MAREA'DAN OTOMATİK DOBLOYA TAKILIR MI?? VEYA DİĞER MODELLEREYAPILIR MI?????
    YAPAN YERLER? USTALAR? YARDIM EDİN!!!

• o segmentte vaneo da otomatik var ama çok rezil bir araç, caddy sınıfının lideri onu bilir onu sölerim...
  • otomatik caddy yapıldı ama buraya daha gelmedi.gelince gider alırsın

doblo ya otomatik şanzuman henüz yok sonradan da takma olmaz.

caddy sınıfının en iyisi değil en pahalısı .önemli olan fiyat ve kaliteyi dengeleyebilmek bunu da en iyi yapan doblo.
  • bencede turneo ve doblo
  • uzun zamandan beri otomatik vites olayı olsa ne iyi olurdu diye ben de düşünmekteydim.niye yok acaba?

genel estetik ve konfor olarak en iyisi caddy
    ama fiyat-performans olarak doblo.
  • ARANIZDA ''OTOMATİK'' KONUSUNA DÜŞKÜN KİMSE YOK MU?
    SADECE DEDİKODU VE GEYİK Mİ YAPACAĞIZ???
    YOKSA PROJE URETİP, FİKİR GELİŞTİRİP, BİR BİRİMİZE DESTEK VERECEĞİZ Mİ?
    TEKLİFİM KONUYU ARAŞTIRA BİLEN ? DESTEK (TEKNİK KONUDA ) VERİN Kİ OLMAYAN Bİ KONUYU GELİŞTİRELİM!!! SEGMENTİN OTOMATİNĞNİ YARATALIM!!!
  • TANIDIĞNI BİR OTOMATİK VİTES USTASI DA MI YOK?????
    CADDY E PASAT'TAN ÇIKMA OTOMATİK VİTES TAKILIR MI?
  • Ben şanzımak konusunda tecrübe sahibiyim.91 mazda 323 ün şanzımanını almanyadan gelen burada bulunmayan 1.8 323 ün son dişlisi ile değiştirdik.Ve bu konuda herşey çok sınırlı.Marea nın şanzımanı karpuzlarının farklılığından dolayı doblo ya uygulanamaz.Sadece fazladan saatler ve milyarlar harcamak isteyen bir alıcı ve usta ile mümkün olur.Bu da fiyat fayda oranını çok fazla aşacağından verimli olmaz.
    quote:

Orjinalden alıntı: senolt

ARANIZDA ''OTOMATİK'' KONUSUNA DÜŞKÜN KİMSE YOK MU?
    SADECE DEDİKODU VE GEYİK Mİ YAPACAĞIZ???
    YOKSA PROJE URETİP, FİKİR GELİŞTİRİP, BİR BİRİMİZE DESTEK VERECEĞİZ Mİ?
    TEKLİFİM KONUYU ARAŞTIRA BİLEN ? DESTEK (TEKNİK KONUDA ) VERİN Kİ OLMAYAN Bİ KONUYU GELİŞTİRELİM!!! SEGMENTİN OTOMATİNĞNİ YARATALIM!!!

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.