Şimdi Ara

Otomobil Alımı Hakkında Yardım??

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
413
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar. Öncelikle Astğmen olarak yapmış olduğum askerlikten biriktirdiğim param var. Max. 16-17bin TL olacak şekilde aralık yok.16 yı yada 17yi geçmesin istiyorum.
    +++Özellik olarak az yaksın,
    +++Tekrar kolayca satabileyim,
    +++Kesinlikle 2003 yada 2004 Model üstü olsun
    +++
    +++ve KM'si 100bini aşmamış olup beni memnun bıraksın.
    Çok uçuk beklentilerim yok. Uzun yolculuk yapmam şehir içi yolculuklarımda kullanıcağım bir araç olucak. İlanlardan baktığımda karşıma clio palio gibi araçlar çoğunlukta çıkmakta.
    Dipnot olarak Boyum 192 palio gibi hatcback araçlara sığabilir miyim bilmiyorum. Şimdiden yardımlarınız için çok teşekkürler.

• Fiyatınıza göre modeliniz yüksek olmuş gibi biraz bu fiyata dedğiniz< özellikte CLİO veya ALBEA(Palio) ayrıcada ACCENT (05-06) alabilirsiniz
  • clio,albea, palio
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rambo-Cash

Fiyatınıza göre modeliniz yüksek olmuş gibi biraz bu fiyata dedğiniz< özellikte CLİO veya ALBEA(Palio) ayrıcada ACCENT (05-06) alabilirsiniz

quote:

clio,albea, palio

Teşekkür ederim kardeşim tavsiyelerin için :)100 bini aşmamış özellikte alternatifler ne olabilir model düşük olursa?
  • suzuki swift hocam, kendi müşterisi vardır sanılanın aksine ikinci elide canlıdır. bir kez ikinci ele düşünce tekrar fazla kaybettirmez.

klima 7 hava yastığı abs hepsi vardır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: amadeus99

suzuki swift hocam, kendi müşterisi vardır sanılanın aksine ikinci elide canlıdır. bir kez ikinci ele düşünce tekrar fazla kaybettirmez.

Beğendim 4x4 leri güzel ama 192 boyum var sıkıntı yaratır mı sığabilir miyim ? birde çok yakar mı? az yakması önemli benim için
  • quote:

Orijinalden alıntı: x_carizma

quote:

suzuki swift hocam, kendi müşterisi vardır sanılanın aksine ikinci elide canlıdır. bir kez ikinci ele düşünce tekrar fazla kaybettirmez.

Beğendim 4x4 leri güzel ama 192 boyum var sıkıntı yaratır mı sığabilir miyim ? birde çok yakar mı? az yakması önemli benim için

yakıt hiç sorun olmaz otomatiği bile az yakar, içi acayip geniştir kübik yapı sayesinde sizi çok şaşırtır sadece bağajı unutun. 192 litreydi sanırım.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: x_carizma

quote:

yakıt hiç sorun olmaz otomatiği bile az yakar, içi acayip geniştir kübik yapı sayesinde sizi çok şaşırtır sadece bağajı unutun. 192 litreydi sanırım.

kafama yattı çok hoş gerçekten. Ama kayseride piyasası çok pahalı farklı ilden almam gerekicek sanırım. :)

Teşekkür edeirm önerin için çok sağol.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.