Hocam bu modelin siyah rengini ebebek mağazadan 2299 TL ye aldım. Kapalı kutu son 1 tane kalmıştı. Fiyat piyasaya göre uygun geldi sanki. ADAC puanı 1.7 gözüküyor. Bahsettiğiniz model buydu dimi hocam? Yanlış ürün almayayım. https://www.e-bebek.com/britax-romer-kidfix-iii-m-15-36-kg-isofixli-bebek-oto-koltugu-p-bxr-40009001/ < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Otomobil Bebek/Çocuk Koltukları [İlk Sayfa Güncel] (13.03.2017) (301. sayfa)
-
-
Evet bu ürün, hayırlı olsun güle güle kullanın. Muhtemelen benim de sonraki alacağım koltuk o olacak.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: ignoramus
Evet bu ürün, hayırlı olsun güle güle kullanın. Muhtemelen benim de sonraki alacağım koltuk o olacak.Çok sağolun hocam sizde verdiğiniz değerli bilgiler ve yorumlarınız için.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Arkadaşlar merhaba,
4.5 aylık bebeğimiz var, oto koltuğu konusunda nasıl ilerlemeliyiz kararsız kaldık, yardımcı olursanız seviniriz.
Şehiriçinde bebek arabasının pusetini arka koltuğa kemerle bağlayarak sağa sola gidiyoruz.
Elimizde puset haricinde bir de chicco keyfit30var, ablam vermişti ancak son kullanım tarihi 2018.
Temmuzda İstten Aydın'a geçeceğiz. Bu ikisini mi degerlendirmeliyiz, 0-18kg bir model mi almalıyız bilemedik. Bütçe olarak da 2000e çıkabiliriz
Tecrübelerinizle yol gosterebilirseniz seviniriz, selamlar.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Besafe Izi Comfort X3 baktım, yapım kalitesi bana hiç iyi gelmedi, britax römer in kalite hissinin %10 u bile yok :) Ayrıca koltuk küçük geldi, oğlan içine sığar mı rahat eder mi bilemedim.... Özetle pek beğenmedim maalesef :(
Yüksekliği ve yatma pozisyonu çok güzel...
-
15-36 kg koltuklardan bütçemize göre olan
Joie Trillo LX
Maxi Cosi Rodifix XP
modellerinin arasında kaldık. Kullanan arkadaşlardan yorum rica edebilir miyim? Joie 599 TL, maxicosi ise 899 TL şu an. İkisinin de ADAC test sonuçları iyi. Nadir kullanılacağı için Maxi Cosi 300 TL farka değer mi?
-
Arkadaşlar benim oğlan şu an 11 kg civarında. Heyner Multifix Aero Plus 9-36kg Isofix Oto Koltuğu ürününü buldum internetten. Fiyatı düşündüğümden pahalı ama tavsiye ediyorsanız alacağım.
-
Merhaba, gecen sene sonu besafe almıstım, arastırma asamasında heynerde karar vermistim ama uygun fiyata besafe x3 denk gelince aldık geçtik. Bence f/p olarak tercih listenizin üst sırasında olsun. Gecen seneki fiyatı 1400/1500 arasıydı. Şimdi baktım 1800civarlarında, alınabilir bir model.
Teşekkür ederim. O kadar çok seçenek var ki insan seçmekte zorlanıyor. Ama ben de dediğiniz gibi bir indirime falan denk gelirsem mutlaka tercihim değişir.
-
Bu arada 1800 civarında bir ürün bulamadım sizin bulduğunuz linklerden bir tane atar mısınız?
-
Yeni bir bebek bekliyoruz, arac icin alinmasi gereken urunler nelerdir? (Mesela isofix tabani lazim mi, kac tane alinmasi kafi, 0-12 aylik ve sonrasi icin 2 model mi alinmali?) Hangi markalar/modeller tercih sebebidir?
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Teşekkürler
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: eapantherea
Yeni bir bebek bekliyoruz, arac icin alinmasi gereken urunler nelerdir? (Mesela isofix tabani lazim mi, kac tane alinmasi kafi, 0-12 aylik ve sonrasi icin 2 model mi alinmali?) Hangi markalar/modeller tercih sebebidir?Merhaba,
isofix bazasi ile ilgili bilgim yok ama genel bilgi verebilirim.
Bebek arabanızı travel sistem alırsanız onlardaki ana kucagınızı aracınıza kemerle sabitleyerek kullanabilirsiniz ilk 5/6 ay. Cok seyahat etmiyorsaniz bu sizin icin ideal olabilir.
Alternatifler;
Oto koltugunu hemen satin alabilirsiniz.
0-18 , 9-18, 0-36, 9-36 kg olanlar arasindan secim yapacaksiniz.
Burada 36kg’a kadar olanlari alirsaniz 5/6 yas civari kullanim sunar. Kimileri 18kg a kadar (2-3 yas arasina kadar kullanilabilir, cocugun boy kilo durumuna bagli) alip sonrasi icin 15-36kg koltuk bakiyor bu da iyi bir alternatif.
Oto koltugu alirken baza kisminin yuksek olmasina (cocuk disariyi goremez ise pek rahat durmuyor) ve sirt kismi yatma pozisyonun iyi olmasina dikkat edin.
Bebek arabasi icinde mutlaka hafif birsey alin, simdiden saglicakla kucaginiza almaniz dilegiyle.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
7 aylık oğlum için çocuk oto koltuğu bakıyorum kafamda olan modeller
1)besafe izi comfort x3 isofix li
2)britax römer dualfix isofix
3)cybex sirona 360
Bu üçü içinden hangisini önerirsiniz?
Biz de yeni doğacak çocuğumuz için bebek arabası bakarken Cybex Cirona Z oto koltuğunu gördük. Fiyat olarak oldukça pahalı geldi. Benzer ürünler olarak Britax Römer DualFix ile Besafe Turn modellerine baktık. Bunlar arasında kararsız kaldık, Cybex'in fiyat farkını hak edecek büyük bir avantajı var mıdır?
-
Besafe Izi Comfort X3 Oto Koltuğu, Grup 1, Isofix 9-18Kg, Midnight Black Melange amazonBesafe Izi Comfort X3 Oto Koltuğu, Grup 1, Isofix 9-18Kg, Midnight Black Melangehttps://www.amazon.com.tr/dp/B07CJK1XF8/ref=cm_sw_r_cp_api_glt_i_91ENXSDN8NXDFVK6NBA0
1918tlye dusmus dusunenler icin son zamanlarda gordugum en uygun fiyat.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Beyler aşağı yukarı 2000tl bütçe var. 9-36 koltuklara bakıoz 13 kg’lık çocuğumız için. Önerebileceğiniz f/p ürünü hangi koltuklar var?
Şöyle bir ürün buldum sağa sola dönebilen. Fiyatıda iyi gibi ama sanırım adac vs var mı yok mu anlamadım
Baby Home 900 Dualfix 360' Dönebilen Isofix'li 0-36 kg 9 Ay-12 Yaş Bebek Çocuk Oto Koltuğuhttps://www.hepsiburada.com/baby-home-900-dualfix-360-donebilen-isofixli-0-36-kg-9-ay-12-yas-bebek-cocuk-oto-koltugu-p-HBV000011TEZY?magaza=Ayhan+%c3%87ocuk
Yorumunuz ve tavsiyeleriniz nedir?
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
-
Biz 1 yıldır Joie Bold kullanıyoruz. Geçen sene haziranda ekstra vergi çıkmadan hemen önce ebebekten 1020 TL'ye almıştık. Şimdi 1750 olmuş. Ülkedeki istikrar işte.
ISOfix bağlantısı ve top tether bağlantısı var.
Kızım çok severek biniyor araca ve hiç huysuzluk yapmıyor (çok şükür). 9-36kg olması da cabası. Koltuğuna oturur oturmaz uykuya daldığı yolculuklarımız oldu. 3 kademe yani 1 normal 2 açılı yatık yatış pozisyonu var. Çocuğun kafası öne düşmüyor. Ufak tefek bez taşmaları için komple kılıfı çıkartılıp yıkanabiliyor.
Tavsiye ederim biz çok memnunuz.
-
Konu sanırım biraz ölmeye yüz turmuş:/
https://www.e-bebek.com/britax-romer-advansafix-m-i-size-9-36-kg-isofixli-oto-koltugu-p-bxr-20000343003/
Bilgisi olan bir bu modelide yorumlayabilir mi?
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X