Şimdi Ara

Otomobil Bebek/Çocuk Koltukları [İlk Sayfa Güncel] (13.03.2017) (303. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
6.209
Cevap
269
Favori
620.652
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
38 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 301302303304305
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Merhaba, 6aylik civari bebeginiz kendi kendine desteksiz oturabilir duzeye gelicek. O zaman cocuk oto koltugunu daha rahat kullanabilirsiniz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba arkadaslar,oncelikle herkese cocuklariyla kazasiz belasiz surusler. Durumumu kisa bi sekilde ozetliyim belki yardimci olan,ayni durumda olup cozum uretebilen olmustur :)

2012md isofix olan aracimizi sattik ve gecen ay isofix olmayan bir arac aldik. Bu arada 2. Oglumuz da oldu fakat arac olmadigi icin oto koltuguna da ihtiyacimiz yoktu. Onceki aracimdan kalan isofixli britax romer trifix koltugumuzu satisa koyup yine ayni sekilde 2.el isofix olmayan maxi cosi tobi alacagiz 9 18 kg 2.oglumuza. asil sorun buyuk oglumuz icin, kendisi 15kg o yuzden grup 2 15 36kg oto koltugu bakiyorum ama butcem de kisitli. Amazonda 900kusur tl ye britax romer adventure var ama tr den hic yorum yok,bir de youtube da rastladigim mifold urunu var. 15 36 kg koltuk ya da benim durumumda kalip cozum uretebilen varsa tecrubelerinden faydalanmak isterim.

• Tekrardan merhaba,acelem oldugu ve indirim denk geldigi icin ebebek ten britax romer eclipse 9 18 ve amazondan brotax romer adventure 15 36 aldim.

• amazon
    Besafe Izi Turn I-Size Oto Koltuğu, Grup 0, 0+ & 1, 0-18Kg, Burgundy Melange
    https://www.amazon.com.tr/dp/B084DS8RHL/ref=cm_sw_r_cp_apa_glt_i_K1GT8F71T7J15FDHT82C

Besafe izi turn için çok fiyat. Düşünen varsa bakabilir.

• spyfox kullanıcısına yanıt

Merhaba,

Ben de bu modele bakıyorum ancak Turn ve Twist diye iki modeli var aralarındaki fark nedir?

• Merhaba arkadaslar,gecen hafta ebebek ten 599tl ye romer eclipse aldim simdi ise yine romer king 2 br 999tl. Sizce aradaki 400tl farki verip koltugu degistirmeli miyim? Iki urununde linkinj asagi ekliyorum.

e-bebek.com - anne ilgisi, uzman bilgisi
    Britax-Römer Eclipse 9-18 Kg Bebek Oto Koltuğu
    https://www.e-bebek.com/britax-romer-eclipse-9-18-kg-bebek-oto-koltugu-p-bxr-200002001

e-bebek.com - anne ilgisi, uzman bilgisi
    Britax-Römer King II BR Black Series 9-18 kg Oto Koltuğu
    https://www.e-bebek.com/britax-romer-king-ii-br-black-series-9-18-kg-oto-koltugu-p-bxr-27554001

• Selamlar.

113 cm - 18 kg icin artık koltuk mu almalıyım? Yoksa yükseltici daha mi iyi olur?
    Doğrusu nedir bunun?
    Teşekkür ederim.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: OKAN ÇELİK

Merhaba,

Ben de bu modele bakıyorum ancak Turn ve Twist diye iki modeli var aralarındaki fark nedir?

Ben de bunu araştırıyprdum iki gündür, twist türkiye’de yok zaten amazonda gördüm sadece. Twist 180 derece dönüyor turn ise 360 derece aradaki fark bu.

• bluemoon kullanıcısına yanıt

Merhaba,ben de 4yasindaki ogluma alttaki urunu aldim. Yukselticiyi ben de arastirdim fakat maalesef guvenlik konusu sikintili.

Günün fırsatı: Britax Römer Adventure Oto Koltuğu, Grup 2/3 (15-36 Kg), Siyah (Cosmos Black) https://www.amazon.com.tr/dp/B01G5EWLPG/ref=cm_sw_r_wa_apan_glt_i_dl_PKKJ7G5H7GAP342Y3W3S

• bha41 kullanıcısına yanıt
    Bu ürün icin güvenlik araştırması yaptınız mi? Hazıra konmak gibi oldu kusura bakmayın ama güvenlik testlerine girdiyse ben de alayım direk hiç uğraşmadan.

Yok hocam est. Ne kusuru. Altta adac linki var. 2.1 puan ama en azindan teste girmis. Bu paraya yerli merdiven alti uretim, herhangi bir test ya da denetime tabi olmayan markalar var.

• bha41 kullanıcısına yanıt
    Zaten ne kadar dusuk puan o kadar iyi sonuç demekmis. Gayet iyi duruyor.

Cok sağolun bilgilendirme için. Kazasız belasız kullanın insallah.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bluemoon -- 6 Eylül 2021; 3:26:56 >

Evet hocam oyleymis :) hepimize kazasiz belasiz gunler,yardimci olabildiysem ne mutlu bana,bunun icin forumdayiz hep birlikte.

• Merhaba arkadaşlar,

En geç kasım indirimlerinde olacak şekilde, 15-36 kg oto koltuğu alacağım. Öneride bulunabilir misiniz?

• Merhaba. 4 koltuk arasında kaldım. Sizce hangisini tercih etmeliyim? Veya 2500TL bandında tavsiye edeceğiniz başka bir koltuk var mı?

• Besafe İzi Comfort
    • Maxi-Cosi Tobi
    • Britax Römer Trifix2
    • Britax Römer Advansafix

Teşekkürler.

• Merhaba

Heyner den memnun musunuz

• akruban kullanıcısına yanıt

Çok memnun kaldık 1700 liraya 36 kg kapasiteli 360 derece dönen alman malı yerli malı aynı özellikteki Kraft ile aynı fiyat

Duruşu heybetli dönmesi rahat sadece emniyet kemeri biraz uğraştırıyor belki el alışkanlığı gerekiyor bilemiyorum memnunuz tavsiye ederim fiyat performans ürünü

Besafe 18 kg kapasiteli ve dönenler 4500 lira civarıydı heyner yeterli bence bebek de mutlu hiç sorun yaşamadık

• Arkadaşlar merhaba oto koltuğu alma arifesindeyim ama inanın kafam çok karıştı. Uzun süreli olsun tekrar koltukla uğraşmak istemediğimden 9-36 kg olanlardan almak istiyorum. Şuan alabileceğim modellere baktığımda

Kraft safe spin

Kraft techno signal

Kanz hummer

Joie every stage Fx

Heyner multifix aero plus

ya da şartları mı zorlayıp

Britax römer advansafix IV R mi alsam önerilerinizi merak ediyorum.

• emcace E kullanıcısına yanıt

Merhaba, Heyner alabilirsiniz kullananlar memnun. Ben besafe kullaniyorum uygun fiyata denk gelmistj gecen sene, o olmasa heyner alicaktim. Romeri de incelemistim kafa kismindaki kumas zamanla yerinden cikiyor kronik bir problem var gibiydi. Cok kafa karistirmaya gerek olmadigini dusunerek tercihimi heynerden yana kullanirdim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nightblueist -- 15 Ekim 2021; 23:26:6 >
  • Çok teşekkürler heynerle ilgili genelde memnuniyet hakim ama yorumları okuduğumda çocuğun başı öne düşüyor diye yazıyor kullananlar böyle bir sıkıntı yaşıyor mu acaba dikkate alınacak bir durum mu

• 
Sayfa: önceki 301302303304305
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.