< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Otomobil Bebek/Çocuk Koltukları [İlk Sayfa Güncel] (13.03.2017) (305. sayfa)
-
-
Bahsettiğiniz koltuk 360 derecedeğil döndüremezsiniz
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
15-36 isofixsiz koltuk alacağım önerisi olan var mı?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bir süredir ben de 15-36kg bebek koltuğu arıyordum. besafe izi flex fix i-size aklıma yatmıştı. Bu gün ebebek mağazasında teşhirini 1650TL den buldum. hatta depoda kapalı paketi de aynı fiyattan verdiler, direk aldım. son stoklar. şuan sıfır tek olarak avlu 34 avm deki mağazasında var. (siyah), kırmızı olarak ta temiz bir tane teşhirde mevcut. ilgilenenlere duyurulur :) sıfırı en ucuz 2200tl
edit: forumdan bir arkadaş siyah olanı yazımdan sonra gidip almış. başka düşünen varsa bunu göz önünde bulundursun.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi metulen -- 28 Kasım 2021; 23:40:26 > -
2 sene önce 750 ye aldığım arabayı 1500 e sattım Allah çocuğu olana yardım etsin
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Emekkk -- 27 Kasım 2021; 23:29:37 >
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Merhaba arkadaşlar, 9-36 kg, isofixli, bahsi geçen (adac, ece 044 vs) testlerden iyi puan almış, 360 derece dönebilen oto koltuğu almak istiyoruz. Max 2-3 bin TL olacak şekilde tavsiyelerinizi alabilir miyim? Bu Aralıkta böyle bir koltuk var mı? :)
Amazondan aşağıda ki 2 bebek koltuğunu sipariş ettim fakat birisini iptal edeceğim sizce hangisi daha mantıklı. Aralarında ki fark sadece isofix.
İsofix için 1290 TL fark vermeye değer mi ?
-
Nerde oturuyorsunuz
Son kararımı Besafe isofixli olarak verdim.
Fiyat şuan çok uygun. 3.453,28 TL.
Almak isteyen hemen değerlendirebilir.
amazonBesafe Izi Comfort X3 Oto Koltuğu, Grup 1, Isofix 9-18Kg, Car Interior Blackhttps://www.amazon.com.tr/gp/product/B07FPGW68G?ref=ppx_pt2_dt_b_prod_image&th=1 -
Gaziantep'te lakin 2. el önerceksiniz eğer düşünmüyorum.
-
Yok 2. El için değil . Sultanbeyli atlaslarkta aynı ürünü uygun bi fiyata gördüm . Büyük ihtimal teşhir ürünü ama fiyatı gayet uygun . Bi kusuru yoksa alınabilir .
Fiyat çok iyi, umarım almak isteyen birinin işine yarar.
-
Dostlar bu ürün uygun mu? Baby&Plus I-Max Sp 9-36 kg Oto Koltuğu 449 TL ye aldık normalde 800 -1100 arası ebebekte kampanya yapmış. Oğlum 17 18 kg. Direk 15-36 bakıyorum aslında ama onların da fiyatları uçuk.
https://www.hepsiburada.com/baby-plus-i-max-sp-9-36-kg-oto-koltugu-p-HBV00000L0JKJ?magaza=ebebek
-
Fiyatlar uçmuş.
9-18 ay koltuk tavsiyesi verebilecek olan var mı? Aslında 9-36 da alabilirim ama bazı yorumlarda grup grup gidilmesi daha doğru olur yazıyorlar. Kafam karıştı.
-
Merhabalar 8 aylık bebeğim için isofixli koltuk arayışına girdik. Önceliğimiz tabi ki güvenlik ve sonrasında bebeğin rahat etmesi, ürünün kullanışlı olması vs.
Açıkçası ilk bebeğimiz ve oto koltuğu konusunda hiç bir tecrübem yok arkadaşlar.
Biraz araştırdıktan sonra heyner markasına karar verdim ve şu iki linkte ki ürünler hakkında düşüncelerinizi merak ettim. Farkları nedir acaba? Bu ikisi dışında tavsiyeniz olursa da çok sevinirim. Teşekkürler.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yaziyor -- 26 Aralık 2021; 16:46:9 >
-
Sevgili forum takipçileri,
0-18 ve 15-36 için Cybex modelleri bir ara çok revaçta idi. Ben de olumlu yorumlar nedeniyle önce sirona (0-18) sonra da sirona'dan memnun kaldığımız için Cybex Solution Z i-Fix (15-36) almıştım. Bu aralar Cybex ile ilgili yorum yapılmadığını görüyorum. Halen 15-36'yı kullanmaya devam etmekte olduğumuz için benim takip edemediğim bir olumsuzluk mu Cybex'in gündemden düşmesine neden oldu diye tereddüt içerisindeyim açıkçası... Konu ile ilgili olumlu veya olumsuz görüşleriniz için şimdiden teşekkür ederim.
-
Genel durumunu bilmiyorum ama 4,5 yaşındaki kızım için Cybex solutıon x2 fix kullanıyoruz, çok memnunuz. Gönül rahatlığıyla önereceğim bir koltuk. Lakin fiyatlar çok abartı oldu, 2 sene önce 1.200 liraya aldım, şu an 4.000 lira fiyatı var.
-
BE SAFE COMfort x3 İSOFİXLİ modeli kullandık şu an son demlerine geldi sığmamaya başladı çocuk :) çok rahat koltuk bizim hareketli oğlan çok rahat etti.
-
2 hafta önceki fiyatlar ile arada %70 fark var. Bunlar düşer mi acaba beklesek mi?
Britax Römer Advansafix bakıyorum, 15 Aralıkta 2300 civarı şimdi 4300. Böyle bir ekonomide yaşamak zor gerçekten.
-
Bizde öncelikle cybex sirona kullandık. Sonrasında yazın gri renk Cybex Solution Z i-fix aldık ve memnunuz.
Fiyatları çok artmış bu arada. 2000-2500 arası bir zam gelmiş gibi.Ama benim kafa yapıma göre 100 binlerce lirayı bir arabaya veriyorsam; gerekirse harcamalarda bir yerlerden kısıp güvenlik için alabileceğimin en iyisini almak çocuğum için.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ironeagle129 -- 28 Aralık 2021; 23:24:20 >
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X