Bahsettiğiniz koltuğu bulamadım. Türkiyede satılıyor mu? 2 farklı x3 modelinden başka bunu buldum Bu 360 dönüyor mu? Zaten bu koltuk büyük çocuklar için sanırım. Edit: Sanırım bunu kastettiniz, galiba sadece amazonda var: amazon Besafe Izi Turn B I-Size Oto Koltuğu, Grup 0, 0+ & 1, 0-18Kg, Car Interior Black https://www.amazon.com.tr/dp/B09RKBZGCX/ref=asc_df_B09RKBZGCX1646965800000/?tag=akakcetr-21&creative=380333&creativeASIN=B09RKBZGCX&linkCode=asn< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gazozu kaşıkla açan adam -- 11 Nisan 2022; 1:43:46 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Otomobil Bebek/Çocuk Koltukları [İlk Sayfa Güncel] (13.03.2017) (307. sayfa)
-
-
aynen bu… yok hocam 0-4 yas arasi
soyle soylim 3-4 aya kadar pusette devam eder bebek… 4 aydan sonra rahatlikla bu kullanilir…
4 yasindan sonra bu kullnilmaz altinda aparat var yükseltiyor çocuğu boy uzadikca kullanmak mumlun olmaz gibi
cok kaliteli tavsiye ederim ama yine söylüyorum boyle bir fiyati haketmiyor aslinda yanlis soyledim
dolar 15 tl. 600 dolar lik urun yurt diisi icin uygun bizim icin pahali ürün
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Selamlar. Şu iki model arasında hangisini almak daha mantıklı ?
Kraft dublin fix
Kraft techno fix
Amazon’da Besafe koltuklarda %10 indirim mevcut.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hayırlı bayramlar 8 aylık bir kızım ve isofix bağlantısı OLMAYAN bir aracım var. Oto koltuğu arayışına geçtik ve bu konuda bilgisiz biri olarak yardımınıza ihtiyacım var . Bu durumda nasıl bir ürün almamız gerekiyor?
Arkadaşlar merhaba. 15-36 oto koltuk bakıyorum. Adac ve rahatlık kriterim. Bütçem 3k-3,5k
Cybex solution x2 fix kullanıyoruz, kızım 5 yaşına girdi, 2 yıldır sorun çıkarmadan, severek oturuyor koltuğunda, fiyatları sanırım bütçenizi aşıyor ama aklınızda bulunsun yinede.
-
aldınız mı hocam siz
-
Dostlar selamlar
Ben de bu illete bulaştım ve oto koltuğu araştırmaya başladım.
Sadece 360 derece dönen modellere bakıyorum. Daha cazip ve kullanışlı geliyor.
Türkiyede 360 derece dönen kaliteli markaları incelediğimizde karşımıza şu modeller geliyor
1)cybex sinora s2(12bin tl) ve z(16bin tl)
2)Britax römer dualfix i size (6700tl)
3)Joie i spin 360 (4700tl)
4)Besafe izi tun 360(10bin tl)
Cybex çok pahalı,besafe'in ise adac testi olmamasına rağmen britax ve joie ye bir üstünlüğü olabilceğini düşünmüyorum.
İki model arasında kaldım britax ve joie;ikisinide e bebek'e gidip inceledim. Adac testlerini falan da inceledim.tğm yabancı forum sitelerinde de okudum.Joie her açıdan mükemmel bir oto koltuğu kullanışlılığı olsun tasarımı olsun.Ama joie konusunda kafama yatmayan bir konu var da o da sağlamlığı.Youtube videolarının yorumlarında olsun yabancı forum sitelerinde olsun sallandığıyla ilgili bir sürü yorum gördüm.En son okuduğum 5 yorumda tümseklerden ve engebeli yollardan geçerken rahatsız edecek derecede ses çıkartığından bahsediliyor.Yani joienin yere sabitleme ayağıyla ilgili şikayet biraz fazla.E-bebekteki çalışanların da böyle bir olaydan haberi yok zaten.Alıp arabamda da deneyemiyorum iade kabul edilmiyormuş. Britax'ın bu konuda daha stabil olduğu söyleniyor.
Bunun önemi de şu sonuçta arabaya bir kere taktığımızda çocuk binse de binmese de hep bizimle birlikte geliyor o koltuk.Sürekli arkada ses olması çok rahatsız edici olur.
Ne alacağımı şaşırdım açıkcası,Bu iki modeli kullanan var mı ? tecrübelerini aktarabilirler mi ?
Veya besafe-cybex'in kullanışlılığı o kadar paraya değer mi ?(güvenlik açısından bahsetmiyorum.)
Önerilerinizi bekliyorum.
-
Ben de bu i spin 360 modelini merak ediyorum. Fiyat ve özellik olarak en mantıklısı gibi duruyor. Kullanıcı yorumu varsa yardımcı olabilirseniz çok sevinirim.
-
Yav biz burada koltuk konusu tartışıyoruz, diğer yanda hala yolda bebek arabası ile giden kadınlar, direksiyona çocuğu oturtmuş araba kullandıran tipler görüyorum ya.
Kuduruyorum bunları gördükçe. Aklıma geldi, yazmak istedim. Bunlar da anne baba, biz de... Biz mi abartıyoruz diyeceğim yok ya... Küçükken bu tip şeyler de yokmuş, şansa falan yaşamışız. Hele mesela o iki koltuk arasında oturarak şehirlerarası yol giderdik ya. Onların kaza test videolarını görünce aman tanrım didim
-
Selamlar
İsofix olmayan araç için 10 aylık bebeğin kullanabileceği oto koltuk önerir misiniz? Bütçe 2500 TL.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Besafe x3 kullanabilirsiniz
Değerli arkadaşlar britax romer trifix 2 i size almayı düşünüyoruz kullanan veya bilgis sahibi olan var mı? Arastira Arastira kafayı yemek üzereyim :)
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Maxi-Cosi AxissFix ADAC'lı İsofix'li I-Size 0-18 Kg 360 Dönebilir Yatabilir Oto Koltuğu almayı düşünüyorum kullanan arakdaş var mı?
-
Kullaniyorum, memnunum. Ama su anki fiyat etiketlerine bakinca pek haketmedigini dusunuyorum. Bir de bunu alinca ileride bir tane daha 15-36 kg almak gerekecek onu da goz onunde bulundurun
Merhaba arkadaşlar.
15-36 kg isofixli çocuk koltuğu bakıyorum. Besafe ile Cybex arasında kaldım, hangisini tercih etmeliyim bilmiyorum. Bu güvenlik seviyesinde başka markalarda olabilir tabi. Önceliğim güvenlik ve rahatlık. Özellikle uzun yolda, oğlumun rahat edip uyuyacağı güzel bir koltuk olursa çok daha iyi olur.
Rica etsem kullanan arkadaşlar olumlu, olumsuz yönlerini yazarsa çok sevinirim.
Teşekkürler.
2.000 - 2.500₺ arası 2009 punto model için oto koltuğu ne önerirsiniz
Hocam merhaba biz de bebek koltuğu bakıyoruz bu ara. Alttaki modeli seçtik şimdilik dönebildiği için ama 0-18 kg. 18 kg'ı geçtikten sonra da kullanım zorunlu biliyorum çevremde gördüğüm kadarıyla çocuklar belli bir yaştan sonra oturmak istemiyor ve oturmuyor zaten. 9-36 kg yerine bu modeli alırsak pişman olur muyuz ilerde?
e-bebek.com - anne ilgisi, uzman bilgisiBritax-Römer Dualfix 3 I-Size 0-18 Kg Bazalı Oto Koltuguhttps://www.e-bebek.com/britax-romer-dualfix-3-i-size-0-18-kg-bazali-oto-koltugu-p-bxr-20000351001
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X