Şimdi Ara

Otomobil Ekspertiz Danışmanlığı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
4
Favori
1.073
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Bu Konu altında, Oto Ekspertiz konusundaki yeni bir oluşumu paylaşmak istiyorum.

Otomobil almak isteyipte, ekspertiz yaptırma konusunda vakti olmayan kişilerin, ya da araç noktasına olan uzaklığı sebebiyle araç almakta zorlanan kişilerin, müşteri adına görevlendirdiği ekip tarafından araç sahibi ile beraber yetkili servis raporunu alıp müşteriye mail/kargo ile gönderimini sağlamaktadır.İstanbul'un 39 bölgesinde hizmet vermekte. Bu Hizmet ile Türkiye'nin tüm noktalarında olup, İstanbul'daki araç hakkında detaylı ekspertiz raporuna sahip olmuş oluyorsunuz.

" Oto Tespit - Ekspertiz Danışmanlık Hizmetleri " adı altında hizmet veren bir kuruluştur. Geçmişine değinecek olursak, Oto Teknoloji sitenin bir markasıdır. Yaklaşık 4 yıldır otomobil konusunda hizmet vermektedir.

Tüm sorularınıza buradan yanıt verebilirim.

Keyifli ve paylaşım dolu forumlar dilerim.

Otomobil Ekspertiz Danışmanlığı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hakanturanist -- 15 Temmuz 2013; 17:18:03 >

• km değiştirme olaylarına ne diyorsunuz ? Yani expert yaptırırsak anlaşılır mı ? Malum piyasa kmsi düşürülmüş araç cenneti
  • Km değiştirme olayı kolay kolay anlaşılmaz bildiğim kadarıyla, yakalarsan tramer kaydından belki yakalarsın, artık muayene km leride geliyor çünkü.

Exper hizmeti için ne fiyat istiyorsunuz?
  • EVET bu işlemin ücreti ne kadar olucak
  • Asıl önemli olan km düşürülme olayı.
  • Birde verilen hizmetin bağlayıcı yanı olacakmı. Ben bilmiyorum ama araç alırken satıcının beyanlarınıda yazdırmayı düşünüyorum. Km orjinal ve boya-kaza olmadığını beyan etmiştir gibi. Biliyorsunuz noterde bu şekilde şer düşme imkanınız var.Bunun sonucuna göre aksi bir durum olduğunda bağlayıcı yönü ne olacak.
  • 2n2 2 kullanıcısına yanıt
    Km değişikliği'ne garanti verilemiyor.Fakat anlaşmalı servislerimize bu konu üzerinde eğitimler verildi. Araçların tramer, sgm ve yetkili servis raporları inceleniyor. Araca uygulanan 101.nokta ekspertiz hizmetlerinin yanı sıra araçların bağlantı yerlerine, motor performanslarına, DYNO test sonuçlarına bakılıyor.
    DYNO test sonuçlarına bakılarak değerlendirilme yapılıyor. Yıpranma, deformasyon oluşu araç km hakkında detaylı bilgilere erişmelerine sebep oluyor.

Km kontrolleri ciddi bir konudur ve bu konuda üzerime düşeni servislerimiz aracılığıyla yerine getirmek için aracın geçmiş kayıtlarını bulmak için uzun uğraşlar verilmektedir.

Boya, Değişen analizleri, motor performans değerleri'ne "Ekspertiz Raporu" verilmektedir.

iyi forumlar dilerim.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: mcdemirhan

Km değiştirme olayı kolay kolay anlaşılmaz bildiğim kadarıyla, yakalarsan tramer kaydından belki yakalarsın, artık muayene km leride geliyor çünkü.

Exper hizmeti için ne fiyat istiyorsunuz?

Expertiz ücretimiz paketlere göre değişmektedir. Tüm kontroller ve danışmanlık ücretlerimiz dahil : 250 TL ( Maxi ) paket içindir. Web adresi üzerinden detayları görebilirsiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: exelance1248

EVET bu işlemin ücreti ne kadar olucak

Maxi Paket Ekspertiz ve danışmanlık ücretimiz : 250 TL ( MAXİ Paket ) 'tir.

İyi forumlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: uwe

Birde verilen hizmetin bağlayıcı yanı olacakmı. Ben bilmiyorum ama araç alırken satıcının beyanlarınıda yazdırmayı düşünüyorum. Km orjinal ve boya-kaza olmadığını beyan etmiştir gibi. Biliyorsunuz noterde bu şekilde şer düşme imkanınız var.Bunun sonucuna göre aksi bir durum olduğunda bağlayıcı yönü ne olacak.

Yapılan tüm ekspertiz aşamaları Rapor halinde tarafınıza ulaştırılmaktadır.
  • Güzel bir uygulama. tebrikler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: uwe

Güzel bir uygulama. tebrikler.

Uygulamamızı beğendiğiniz için teşekkür ederiz. Diğer iller içinde çalışmalarımız devam etmektedir. Duyuldukça, büyüyoruz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hakanturanist -- 24 Temmuz 2013; 16:14:38 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.