Şimdi Ara

MOOV ŞİRKETİNDE 'HASAR KASKOSUZ' ARAÇ MAĞDURİYETİ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4
Cevap
0
Favori
599
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 02.09.2022 CUMA GÜNÜ MOOV ŞİRKETİNE AİT ARAÇLA KAZA YAPTIM.

SOLDAKİ SOKAĞA GİRECEKTİM FAKAT HIZIMI DÜŞÜREMEDİM BİR ANLIK DALGINLIĞIMLA DİREKSİYON HAKİMİYETİMİ KAYBETTİM

SOL ÇAPRAZDAKİ DORD MARKA ARACA ÇARPTIM, BU KISMI KAZA ANINI TARİF ETMEK İÇİN YAZDIM.

MOOV ŞİRKETİNİ ARADIM POLİS ÇAĞIRIN DEDİ POLİS GELDİ TUTANAK TUTTUK VE TEKRAR MOOV'U ARADIM ÇEKİCİ YOLLAYIP ARACI ÇEKTİLER.

ŞİMDİ ABİLERİM ABLALARIM BİLGİ SAHİBİ OLANLAR VARSA BANA YARDIMCI OLURSA SEVİNİRİM.

MOOV ŞİRKETİNİ ARADIM KASKO BİLGİLERİ ÖĞRENMEK İÇİN VE DEDİLER Kİ ;

KİRALIK ARAÇLARIMIZDA 'SADECE ÇALINMA VE DOĞAL AFET' DURUMLARINDA GEÇERLİ KASKO VARDIR.

MADDİ HASARLI GERÇEKLEŞEN KAZALARDA KUSUR ORANINA BAKILARAK FATURA ÇIKARILMAKTADIR.

E KUSUR BENDE VE TAMAM KABUL EDİYORUM AMA SİZ NASIL BİR KİRALAMA ŞİRKETİSİNİZ Kİ BÜTÜN FATURAYI BANA ÖDETECEKSİNİZ.

MAHALLE ARASI RENT A CAR FİRMALARI BİLE SİZİN YAPTIĞINIZ GİBİ MAĞDUR ETMİYOR KİMSELERİ

NE YAPACAĞIMI BİLMİYORUM, RESİMLERİ YÜKLEYECEĞİM VE BUNA BENZER BİR KAZAYA 4 AY ÖNCE 60 KÜSÜR BİN LİRA FATURA ÇIKARMIŞLAR.

ASGARİ ÜCRETLE ÇALIŞAN BİRİSİYİM. KARDEŞİMİN İŞİ VARDI DİYE BİR GÜN ONUN İŞLERİNİ GÖRMEK İÇİN KURUMSAL FİRMADAN ARAÇ KİRALADIM Kİ İÇİMİZ RAHAT ETSİN DEDİM VE BAŞIMIZA GELMEYEN KALMADI. MOOV PİŞMANLIKTIR.

• sırf bu kasko muhabbetinden dolayı tiktak ve moovdan araba kiralamıyorum, bunu araştırıp biliyor olman lazımdı en ufak kazada kusurlu sensen faturayı sana kesecekler.

• Rent a car kaskosuz araç kiralaması yapılamaz. Kabis sistemine ters bir durum zaten.

Moov araçlarında da rent a car kaskosu var fakat kusur durumuna göre kullanıcıya hasar dosyası masrafı adı altında 3000-4000₺ gibi bir meblağ yansıtıyorlar ve bu durumda sözleşmede açıkça belirtiliyor.

Sözleşmede yazsa bile bu durum ne kadar doğru tartışılır. Parayı ödeyip tüketici mahkemesinde hakkınızı arayabilirsiniz.

60.000₺ gibi rakamlarda olay senaryoları farklı. Sözleşme dışı sürücünün kaza yapması, alkollü kaza yapılması, trafik kurallarına uyulmayarak kaza yapılması ve bunun tutanağa geçmesi gibi kullanıcının kasko kurallarına aykırı hareket ettiği durumlarda tam hasar bedeli yansıtılıyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Kasko İkame Araç Farkı
    13 yıl önce açıldı
    KASKO PERT ARAÇ ÖDEMESİ
    4 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.