Bildirim
sıfır araç tescil masrafları
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Henüz ilk arabasını alma aşamasında olan yeni bir forum üyesi olarak merak ettiğim bir konuydu.Bilgilendirme için teşekkürler.Böylece ilk mesajımıda yazmış oldum -
quote:
Orijinalden alıntı: maslan81
Henüz ilk arabasını alma aşamasında olan yeni bir forum üyesi olarak merak ettiğim bir konuydu.Bilgilendirme için teşekkürler.Böylece ilk mesajımıda yazmış oldum
genelde bayiler kendileri yapıyor bu isleri. küçük sehirde takipçileri yoksa biz uğrasıyoruz. 3-4 saatte bütün isler halloldu.
takipçiye para vermeyin kendiniz yaptırın islemleri -
bulunduğum sehirde emniyet güzel bir uygulama yapmış. bütün sıra numaralarını takipçiler almasın diye emniyet müdürü bizzat kendi kontrolüne almış numarayı. vatandaşlar mağdur olmasın diye onlara öncelik veriliyor. -
Faydalı bilgi güncellemek istedim ayrıca fiyatlarda bir değişiklik varsa bilgi verebilirsiniz
Sayfa:
1
Benzer içerikler
- ssangyong neden tutulmuyor
- geri geri gelirken arkadaki araca çarpma
- skoda scala paket sıralaması
- arabanın taksi çıkması olduğu nasıl anlaşılır
- otomatik vites 3 de takılı kaldı
- agrotech araba
- bmw x1 elektrikli menzil
- katı hal batarya
- byd seal u dm-i forum
- volkswagen fiyat listesi 2024
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X