Şimdi Ara

Otomobil Ekspertiz Danışmanlık Hizmetleri

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
857
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Otomobil Ekspertiz Danışmanlık Hizmetleri

Site Adı : Oto Tespit
    Site adresi :http://www.ototespit.com
    Site içeriği / Hizmet verdiği alan : Otomobil
    Kullanılan yazılıma ait detaylar (Kullanılan dil vs..) :

Merhabalar , Uzunca zamandır Otomobil Sektöründe hizmet veren birkaç firmam bulunmakta.Bunlar'ın başında , ototeknoloji.com da dahil.

Bu yönde çalışmalarımızı hızlandırırken Yeni bir fikir bulduk , Türkiye'de bir ilk oldugunu düşündügümüz bir proje ile Otomobil Check-up danışmanlık hizmeti'ni kurduk.

Buradaki amaç kısacası , Müşteri ofisinde olup , bizlerle paylaştıgı ilan numarasını bizlerle sistem üzerinden paylaşıp , Check-Up danışmanlarımız paylaşılan ilan sahibi ile Buluşup Checp-up işlemlerini yapılıp , Kaza kayıtları , Çalıntı durumu , pert durumu , km durumları , sel , 101Nokta Kontrolü , boya ,degilşen Vb. araştırıp tüm kayıtlarını bulup müşteriye dosyaları sonuçlarını anında mail , fax, hızlı kargo ile bulundugu ofisine evine göndermek olacak.Tüm Hizmeti bulundugu yerden biz takip edecegiz.

Sistem kuruldu, tüm bayilerle anlaşıldı ve şuan aktif durumdadır.İstanbul genelinde 39 Bölge'ye hizmet verebilir durumdayız şuanda.Bir kaç farklı büyük check-up bayileri ile anlaştık , onların diğer illerde bayileri bulunmakta yakında illerimizi genişletmiş oluruz.

Sistem çok yeni , epeyce bi süre üzerinde güncellemeler olacaktır.Hergün sistemi güncelliyoruz.Zamanla tüm açıklar kapanacaktır.Şuan hemen iş alalım i para kazanalım düşüncesinde asla degiliz ,ağımızı sağlam oturtmak istiyoruz. Anlayışınız için şimdiden teşekkür ederim .

İhtiyaca yönelik bir çalışma olması için çabaladık , beğenirsiniz umarım. yorumlarınızda çok önemli , hepsini teker teker dikkate alacagımdan şüpheniz olmasın.

Siteye giriş : Oto Tespit - Danışmanık Hizmetleri

Otomobil Ekspertiz Danışmanlık Hizmetleri

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hakanturanist -- 24 Temmuz 2013; 16:17:51 >

• expertiz i150tl ye servislerde yapiyorlar zaten.hasar kaydı 1 sms .artı siz gidip adamı bulmak için 100 tl istiyorsunuz kafadan .zaten sahibindene bilmem neye evrilen ilanların %70 i yalan ilan 2 parça diyor 5 parça çıkıyor 50 bin diyor 250 bin çıkıyor. 100 tlmiz kafadan boşa gidecek bu haliyle.

ben olsam sahibindene verilen her ilanın önce doğruluğunu araştıracak bir sistem üzerinde çalışırdım. araçalrın plaka ve şasi nolarını alıp servis kaydı hasar kaydı vs yi önce sisteme yüklerdim.alıcı bana şurda şöle bi ilan var dediğinde aracın seceresini paylaşırdım öyle 100 tl isterdim .bana 100tl ver adamı bulsamda bulamasamda alırım demezdim.aslında 100 tl çok .50tl den fazla vermem .ama bana aracın tüm servis kaydını[ servislerle anlaşabilirsiniz] muayene zamanlarını hasar kaydını en son kmsini ruhsat sahibini adresini telefonunu vermelisiniz.2. adım da gidip aracı her türlü testini yaparsınız bende size 150 tl daha veririm. fazlaa aşama kafa karıştıtır :)

diyelimki 4 parça boya var dediniz ama 5 parça çıktı oda tavan sorumluluğunuz nedir .aracıda almış bulunduk size güvenerek .napicaksınız bu durumda ?

• merhabalar,yorumunuz icin tesekkur ederim.

Sms ile kayitlar ne kadar dogru ve tam cikabilir bu tartisilir,fakat sigorta sistemlerinden baktigimizda detaylarina ulasabiliyoruz.oradaki amac aslinda sistemde cikanlar degil ornek olarak arac ses altinda kalmis hasar kaydi var ama degisen boyanan parca yok bunun tespiti analizler sonucu belli olur (kablo iclerindeki oksitlenme gibi) detayli inceleme.

100 tl aslinda gercekten bu hizmete ihtiyaci olanlar icin sabit tutulmustur,diger turlu olup olmadik cok fazla ilan tespiti cikardi.amacimiz kitleyi yukset tutmak bu cok kazanc degil hedef kitleyi dogru belirlemek diyebiliriz.ama dediginiz fiyatlamalarla bir calisma daha yapilacaktir.fiyattan dusmek yerine ekstra kampanyalarimiz olacaktir . orn,facebook sayfamizda begen,paylas,yorumla %15 indirimi kazan seklinde baslamistir. 101 bakimda arac hakkinda tum detaylar ortaya cikmaktadir bu calismalarin tumu excell halde raporlanmaktadir.

paket secimlerinde genelde 250 tl lik paket uzerinde durulmaktadir.bu paketi fix paket olarak dusunmelisiniz. takdir edersiniz ki risk buyuk bu yuzden biz isi dogru yapmak icin fiyat uzerinde degil isimizi dogru ve eksiksiz yapmak uzere calisiyoruz.butun alt yapilar bunun icin.tekrar tesekur ederim yaziniz icin.sitemizde sik sorulan sorulari genisletecegiz.iyi aksamlar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Son paragrafinizdami mesajiniza istinaden yazmayi unuttum;

Aractaki incelemeler detayli olarak boya olcum cihazlari ile yapilmaktadir.Ve bu cihaZ suan teknolojide kullanilan en iyi olcum cihazidir.teknoloji daha cok gelisirse bizde daha iyileri ile hizmet vermeye devam edecegiZ.burada ki konu aslinda olcum cihazlari degildir tecrubedir,onun garantisini sizlere gunde kac araba yapildi bu zaman kadar netlestirip paylasmam sonucu ortaya cikacaktir.Bu konuda emin olabilirsiniz ki uzman ekiplerle calismaktayiz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.