Şimdi Ara

Otomobil Genel'de idolünüz olan üye kim? (15. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
459
Cevap
8
Favori
12.208
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Murat_B

Sadece ilgililerinin tanıyacağı bir isimdi Lukunku

Binlerce fotoğraf çekmişti, binlerce de internetten fotoğraf paylaşmıştı. Onbinlerce mesaj yazmış, gecesini gündüzüne katarak paylaşımlarda bulunmuş, hoş sohbet bir adamdı. Donanımhaber'de ve internette Ford Connect araç biliniyorsa, Lukunku 'nun çok fazla katkısı vardı. Senelerce yazdı, ama hiç otomobil genel'e takılmadan, sadece kendi bölümünde. Hiç buralara gelmez, kimseyle atışmaz, seviyeli şekilde anladığı konularda herkese yardımcı olurdu. O nedenle otomobil genel bölümündeki hiç kimse tanımaz kendisini. Zira herşeyden az buçuk anlayan değil, tek bir şeyden ama uzman derecesinde anlayan birisi idi, yani olması gerektiği gibi.

O nedenle kıymeti pek bilinmedi, dar çerçevede kaldı, Connect Muhabbet Odası'nın oluşmasında, seviyeli muhabbetlerde üstüne adam tanıyamadım. Kendisi ile İzmir'de yüzyüze tanışma fırsatı bulmuştum, buluşma yapmak için kilometrelerce yol gittiğini ve fotoğraf çektiğini de bilirim. Ama kimse bilmedi, bilemedi. DH'den de nedense süresiz uzaklaştırılmış, halbuki tek bir cezası bile yoktu kendisinin.

Sonra Passat Variant alıp o da passatturkiye tarafına geçti, bir binlerce fotoğraf kadar da orada çekip paylaştı, sonra da sessizce perdeyi kapatıp gitti.

Aklıma geldi, bir kez daha kendisi gibi birisini benimle tanıştırdığı için bir kez daha teşekkür ederim. Varsın kimse anmasın onu, tıpkı kendisinin dediği gibi "iyilik yaptı denize attı, balık bilmezse Halık biliyor ya"

her ne kadar toplam 105 adet iletinin heralde bi %20 sini Lukunku bey ile benim tartışmalarımda kullanmış olsan da
    hakiki bir forumcuyu hatırladığın için yine de tebrikler ( hatırlamaz isen o dönemki nickim ''alperalla'' idi )

konu ile alakalı olarak da pek bir şey anlayamadım
    sayılan isimlerin bir kaçı hariç malesef büyük bölümü geyik gibi geldi bana
    ben de 2008 de üye olmuştum
    o dönem de adamı ihya edecek türden bilgiler verirdik
    0km kangoo alacak birine üzerindeki lastikleri değiştirterek aldırdığımı hatırlarım
    teknik bilgi konusunda o.b.k ve tralles akıllarda yer edenler
    taner göde her ne kadar anlatacağını biraz ağır anlatsa da yine yer edenlerden

bugün bakıyorsun konular hep aynı ve çok sıkıcı
    o yüzden eski üyeler ufak tefek yollanıyor ya da çok az katılıyor
    bugün bu nediyor ya diyen üyelerde bir kaç seneye voltalarını alırlar

• quote:

Orijinalden alıntı: Polemik

Yok okumadım konuyu, sadece alikum'un mesajını gördüm.

Şimdi bakıyorum.

Mesajını okudum. Sana bir şey dediğim yok canım, lafım sayın alikum'a.

Bu arada sen İstanbul'a geldiysen ve haberimiz olmadıysa iki çift laf etme hakkımı saklı tutuyorum.

Yok be aga ne gezer. Helaya gidecek vaktin var mı diye sorsana bi önce. İstanbul diyorsun.

• quote:

Şimdi bakıyorum.

Bu arada sen İstanbul'a geldiysen ve haberimiz olmadıysa iki çift laf etme hakkımı saklı tutuyorum.

Ayıpsın polemikciğim, bu konuda seninle polemiğe girmem:D sadece genel olarak yazdım, unuttuğum çok kişi var aslında senden başka, 19can var, atiyba var..

Ayrıca son zamanlarda gelmedim, gelirsem ararım biliyorsun;)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• idolden ziyade takip ettiklerim;
    electrostatic in açtığı konulara bakarım...
    shadowgeist in mizahını ve şiirlerini sever, dsg ve vw konularındaki aydınlatıcı bilgilerini takip ederim...(her ne kadar kendisine toyota konusunda bazı hususlara katılmasam da)
    son sahibi olursun nickli arkadaşımızın konusu zaten süper

forumu bilgi paylaşımı olarak görüyor ve o nedenle takip ediyorum zaten.Bilgi paha biçilemeyen bir servet...
  • DH yi maalesef geç keşfedenlerdenim ve bu forum sayesinde otomobillere merakım olduğunun farkına vardım:) Otomobil konusunda bu forumdaki bir çok arkadaştan bir çok bilgi edindim. İlgimi çeken konulardaki mesajların hemen hemen tamamını okumakla beraber, umutsirvan, haluk23, shadowgeist, muharrem05, source, president ve nickleri şuan aklıma gelmeyen bazı arkadaşların mesajlarını özellikle takip ederim ve bilgilerine güvenirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mathematician_01

DH yi maalesef geç keşfedenlerdenim ve bu forum sayesinde otomobillere merakım olduğunun farkına vardım:) Otomobil konusunda bu forumdaki bir çok arkadaştan bir çok bilgi edindim. İlgimi çeken konulardaki mesajların hemen hemen tamamını okumakla beraber, umutsirvan, haluk23, shadowgeist, muharrem05, source, president ve nickleri şuan aklıma gelmeyen bazı arkadaşların mesajlarını özellikle takip ederim ve bilgilerine güvenirim.

Bir zamandan sonra fazla bağımlılık yapıyor site, haberin olsun.
  • Yasakpınar kullanıcısına yanıt
    Hemen hemen her gece girip bakıyorum ne var ne yok diye:) Daha fazla ne kadar bağımlılık yapar bilemiyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: Yasakpınar

quote:

DH yi maalesef geç keşfedenlerdenim ve bu forum sayesinde otomobillere merakım olduğunun farkına vardım:) Otomobil konusunda bu forumdaki bir çok arkadaştan bir çok bilgi edindim. İlgimi çeken konulardaki mesajların hemen hemen tamamını okumakla beraber, umutsirvan, haluk23, shadowgeist, muharrem05, source, president ve nickleri şuan aklıma gelmeyen bazı arkadaşların mesajlarını özellikle takip ederim ve bilgilerine güvenirim.

Bir zamandan sonra fazla bağımlılık yapıyor site, haberin olsun.

Öyle böyle değil hemde, aile sıcaklığının yanı sıra, Yaprak Dökümü gibi hüzünlü bir yapıya da sahip.

• Hocam bende senin gibi geç keşfettim forumu. @mathematician_01

Hocam bakımlılık konusunda kesinlikle haklısın. @Yasakpınar

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: The Division Bell

quote:

Şimdi bakıyorum.

Yok be aga ne gezer. Helaya gidecek vaktin var mı diye sorsana bi önce. İstanbul diyorsun.

İstanbul'a gelirsen, beni nerede bulacağını biliyorsun zaten.

• umutsirvan kullanıcısına yanıt
    Hocam; bence sen forumu geç keşfetmemişsin, forum seni geç keşfetmiş
  • quote:

Hocam; bence sen forumu geç keşfetmemişsin, forum seni geç keşfetmiş

Eyvallah hocam o sizin güzelliğiniz.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: the right hand of evil

laptop arası köfte iyidir. Taner Göde de iyiydi.

Ben de seni seviyorum sevgili kardeşim

• quote:

Orijinalden alıntı: BmCpRo827

quote:

Orijinalden alıntı: jjuuddaass

*President*
    gerçekten bilgili kişiler var forumda ama gerek konulara verdigi cevaplar gerekse arıza vs. durumlarındaki teknik bilgileriyle ilk aklıma gelen isim president oldu.

Kesinlikle...

Diğer koca adamlar gibi -ki öyle oldukları da belli değil- çoluk çocuk muhabbeti yapmayan sayılı kişilerden.

Üstte yazdığım çıkıklar zaten kendilerini belli edip, iki haftada bir uzaklaştırma alıyorlar. Bir an önce defolup gitmelerini içtenlikle diliyorum zira ne huzur ne de buraya girme hevesi bıraktılar.

aynen aynen hocam hiç yanlış düşünmüyosun o konuda aynı fikirdeyim ayar ediyolar insanı

• quote:

Orijinalden alıntı: alikum

quote:

Şimdi bakıyorum.

Ayıpsın polemikciğim, bu konuda seninle polemiğe girmem:D sadece genel olarak yazdım, unuttuğum çok kişi var aslında senden başka, 19can var, atiyba var..

Ayrıca son zamanlarda gelmedim, gelirsem ararım biliyorsun;)

Eyvallah, her zaman bekleriz.

• quote:

Orijinalden alıntı: laptop arası köfte

quote:

Orijinalden alıntı: the right hand of evil

laptop arası köfte iyidir. Taner Göde de iyiydi.

Ben de seni seviyorum sevgili kardeşim

Eyvallah hocam sağolun.

• Her bölümde farklı idoller var benim için;

Ağır vasıtalar hakkında bilgi ve tecrübeleriyle;

@BmCpRo827 ve @celciuss1453

Otomobil forumunda ise;

Eskilerden Taner Göde,
    Şimdilerden ise @jac0B0 @IslakFasulye ,

Pek konuşmamız olmasa da teknik bilgi hakkında başvurabileceğim @*President*
    İğneleyici sözleri ve bilgisiyle @shadowgeist 'e teşekkür ediyorum.

EDIT: DH otomobil testleri editörü @umutsirvan da var onu unutmayalım...

Buraya adını yazamadığım (bende kalsın) arkadaşları da takip ediyorum...

Hayırlı günler,
    Emre...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Emre Guven -- 12 Ekim 2013; 13:23:19 >

• Emre Guven kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim kardeşim.

• quote:

Orijinalden alıntı: umutsirvan

Önemli değil hocam,takip ediyorum.

Daha çok yeni bir üyeyim,idol olamam ama eskiden beri (2008) takip ediyorum forumu,bunlar gözüme çarpanlar...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Emre Guven

quote:

Orijinalden alıntı: umutsirvan

Önemli değil hocam,takip ediyorum.

Daha çok yeni bir üyeyim,idol olamam ama eskiden beri (2008) takip ediyorum forumu,bunlar gözüme çarpanlar...

Olursun kardeşim olursun. Sen bu tarzınla, efendiliğinle doğru yolda ilerliyorsun simdiden.

• 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.