Şimdi Ara

Otomobil Genel'de idolünüz olan üye kim? (23. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
459
Cevap
8
Favori
12.205
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Çok teşekkürler üstat.

Profil fotoğrafına gelince aklıma ; Nazım’ın Piraye’ye yazdığı saat şiirleri geldi, neticede Vera’nın kollarında gözlerini kapattı. Bence siyasette aşk gibi bu topraklarda, lider odaklı siyaset var. Apolitik Özal kuşağı olduğum için her an değiştirebilirim, haftada 45 saat çalışıpta bana bir Golf aldıramayan ideolojiyi ne yapayım ben

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Bu mantıktan hareketle ileride Corolla güzellemesi yaparken de görebilir miyiz ki seni acaba  

Bir Toyota'cı olarak geçmişte bir kaç konu içerisinde sert sayılabilecek diyaloğumuz olmuştu. Ancak mesajını görebildiğime göre ne birbirimizi engellemişiz ne de hakarete varan sohbetimiz olmuş.

@MÜŞAVİR link için teşekkürler. Sayende forumun bir özelliğini daha öğrenmiş oldum.

2007 girişli bir üye olarak 10 kişi beni engellemiş.

Kırmızı çizgim ATATÜRK. Bir de mevcut hükümete haklı eleştirilerim nedeniyle engelleyen varsa, cehennemin dibine kadar yolları var. Ama onların haricinde "eşref" saatinde değil de "eşek" saatinde yorum yapıp kırdığım üyeler varsa hepsinden ayrı ayrı özür dilerim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mehmet Serdar K. -- 1 Aralık 2022; 11:31:50 >

• Unutmadan ;

@tasshelhoff nickli üyenin Mitsubishi konularında inceleme ve yorumlarını da ilgi ile takip ediyorum. Ama sanıyorum onu da küstürdüler ki, fazla görünmüyor ortalıkta.

Kızıma, 10 km. mesafedeki üniversiteye gidiş geliş için kullanması maksadıyla aldığım 2015 Space Star'ı seçmemde, bu yorumların etkisi olmuştur.

• İdol demeyelim de yorumunu gördüğümde o konuyu açmak için tıkladığım üyeler var. @Podgoritsa zaten efsane ayrıca taa eski Cruze günlerinden itibaren @lojistisyenin de mesajını görünce okurum. Çok kıymetli üyeler var muhakkak ama ilk aklıma gelenler bu isimler. @emrcnd nin konuları ve işleyişi, objektifliği falan güzel.

• TahaKaradeniz kullanıcısına yanıt

Teşekkür ederim :)

• Benim idollerim @daswagen ve @JNG90 . Böyle tutkulu başka üye görmedim sanırım :D

Ancak ek olarak turbolineam efsanesinin konularını da keyifle takip ediyorum, forum onsuz olmaz

Edit: Konu ne zaman açılmış diye bakarken 13 yıllık üye olduğumu farkettim, hey gidi hey

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ulasates -- 6 Aralık 2022; 17:34:36 >
  • TahaKaradeniz kullanıcısına yanıt

Teşekkürler  

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ulasates kullanıcısına yanıt
    Vayy teşekkürler

• Mehmet Serdar K. kullanıcısına yanıt
    Eyvallah rica ederim

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Hocam şu foruma verdiğim emeği Youtube'a versem TR geneli ilk 3'teydim...

Güzel düşünceleriniz için teşekkür ederim Allah nasip ederse kısa sürede Youtube'a girmeyi düşünüyorum ama çevremde araba ve ekip yok.

Birkaç delikanlı bulsam video çekeceğim... Otomobil Günlüklerim gibi video çekebilirim ama belli bir düzen olsun istiyorum.

Emin olabilirsiniz ki en azından VAG ve PSA grubunda TÜRKİYE'DEKİ TÜM YOUTUBER'lardan daha çok bilgiye sahibimdir. En azından bilmediğim arabalara da karışmam. Bu sebeple foruma 3-4 milyon tıklanma hediye ettim ve kendimi de biraz geri çektim. Forum yönetimi Youtube gibi para verseydi özel incelemeler yapar, videolar çeker, bizim forumun Server'ına yüklerdim.

Bu arada gerçek hayatta çok çok çok daha ''çılgın'', ''sayko'', ''manyak'' odluğumu söylüyor dostlarım. Türkiye beni kaldırabilir mi ondan da emin değilim. 

Benimle tanışmak isteyen olursa Konya'ya beklerim bende.(Not: Konyalı değilim.)

Türkiye'de işini dürüstçe yapan eğlenceli ve kolpacı olmayan eli yüzü düzgün Youtuber yok.

tasshelhoff Japonya hükümeti tarafından üstün hizmet madalyası alıp Japonyanın T.C. Büyükelçisi olmuştu diye hatırlıyorum.

Hayatımda emin olduğum bir şey varsa ülkemizin zor günlerinde Atatürk'e olan hayranlığımın her seferinde artmasıdır.

• daswagen kullanıcısına yanıt

Hocam sen hangi şehirdeydin?

• 206 kişinin blok listesindesiniz. (Ne oldu len Reno cular Honda cılar zorunuza mı gitti gerçekler.)

Forumda en çok bloklanan 553. kişisiniz (553/126325) (Birinciliği kaptırmışım.)

Forumda en çok alıntı yapılan 3320. kişisiniz (3320/424048)

Forumda en çok konuya çağırılan 4794. kişisiniz (4794/844641)

Forumda en çok mesajı bulunan 3489. kişisiniz (3489/1172309)

Şimdiye kadar 3783 artı oy almışsınız. Forumda en çok artı oy alan 2657. kişisiniz.

En çok beğenilen mesajınız, 18 Nisan 2021; tarihli, "Cevap: Türkiye'nin otomobili tasarımıyla ödül aldı" başlığında.

İlk 5 bine girmişim Elhamdülillah. ÖSS de derecem yok DH de derecem var. 

@gun Usta bize bi de10 bin tık başı siftah atın foruma inceleme yazalım video yükleyelim DH Family olalım. 

• Bursadayım hocam, diğer mesajlarınıza bakılırsa youtube işine girmeye epey niyetiniz var. Umuyorum çok güzel işler çıkacaktır.

En son bu konuda konuştuğumuz gibi belki bir fırsat olur, bir videonuzda size eşlik etme şansım olur.

Şimdiden çok başarılar diliyorum.

• Kesinlikle aliveli90 nickli üye diyebilirim. Çok entellektüel birisi , yorumları çok değerli. Umarım aliveli90 uzun yıllar dhde yazmaya devam eder.

• aliveli90 kullanıcısına yanıt
    Vallahi düştüm, okurken bir taraftan nicki düşünüyorum, kim lan bu üye, niye hatırlamıyorum diye hayıflanıyorum kendi kendime.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • daswagen kullanıcısına yanıt

Eyvallah hocam eyvallah.

Şimdilik şu Bağkurprmeşitliği işiyle uğraşıyoruz benim girişim 2010 sonrası ama ailemde 4 tane bğakurlu var 92-96 girişliler primleri tamamlayamadılar EYT vurmuyor sabahtan beri Twitter dayız

• Benim forumda örnek aldığım pek biri yok çok eski yıllarda yazılan oyun konularının sahiplerine saygı besliyorum sadece.

Öfff öffff 2010 öncesini çok özlüyorum bir fırsat geçse de 2006 yazına dönebilsem keşke.

• 
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.