Bildirim
Otomobil Genel'de idolünüz olan üye kim? (14. sayfa)
Orret Home Dijital Mutfak Terazisi, Paslanmaz Çelik Yüzeyli Hassas Tartı, Dara İşlevi, LCD Ekran,Piller Dahil 5 Birim Dönüştürme, Otomatik Kapanma Özellikli, 5 kg Kapasite : Amazon.com.tr: Mutfak
https://www.amazon.com.tr/Orret-Home-Paslanmaz-D%C3%B6n%C3%BC%C5%9Ft%C3%BCrme-%C3%96zellikli/dp/B0D62XF3SC/ref=zg_m_mg_g_56453957031_m_sccl_2/262-9977704-9917659?psc=1
16 sa. önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Onu bunu bilmiyorum da forumun en yardım sever bölümü + istisnalar dışında en düzgün insanlarının bulunduğu bölüm bence oto-genel, sorduğun sorulara bıkmadan usanmadan yardım ederler, bildiklerini saklamazlar, elinden geldiğince yardımcı olmaya çalışan kişiler var burada onun için seviyorum bu bölümü ve buradaki arkadaşları. -
quote:
Orijinalden alıntı: Thomassee
guyverlandı unutmuşum
Arada bir yazıyor ama o da emekli sayılır artık
Sırf F1 turbo konusu yeter
F1 konusunda F1 sitesinde yazmaya devam ediyoruz kardeşim.:) trf1
Harbiden baya zamandır login olmuyordum öylesine bi aklıma geldi buraya sürüklendim :P
Benim için makine konuşulmuyorsa düdütler bir yere kadar.
Liontech felan devam ediyor mu?
-
quote:
Orijinalden alıntı: guyverland
quote:
Orijinalden alıntı: Thomassee
guyverlandı unutmuşum
Arada bir yazıyor ama o da emekli sayılır artık
Sırf F1 turbo konusu yeter
F1 konusunda F1 sitesinde yazmaya devam ediyoruz kardeşim.:) trf1
Harbiden baya zamandır login olmuyordum öylesine bi aklıma geldi buraya sürüklendim :P
Benim için makine konuşulmuyorsa düdütler bir yere kadar.
Liontech felan devam ediyor mu?
O da cok az yaziyor ama arada bir giriyor.
Sen de arayi cok acma hocam
-
quote:
Orijinalden alıntı: bynoun
Onu bunu bilmiyorum da forumun en yardım sever bölümü + istisnalar dışında en düzgün insanlarının bulunduğu bölüm bence oto-genel, sorduğun sorulara bıkmadan usanmadan yardım ederler, bildiklerini saklamazlar, elinden geldiğince yardımcı olmaya çalışan kişiler var burada onun için seviyorum bu bölümü ve buradaki arkadaşları.
Kesinlikle. Burdaki herkese kucak dolusu sevgiler! -
Dostlarım tekrar tekrar teşekkür ederim,bu kadar çok sevenim olduğunu bilmiyordum -
quote:
Orijinalden alıntı: shadowgeist
Dostlarım tekrar tekrar teşekkür ederim,bu kadar çok sevenim olduğunu bilmiyordum
Daha öncede belirtmiştim zaten, forumda değer verdiğim birkaç üyeden birisin. -
quote:
Orijinalden alıntı: haktan.528
Benim için Taner Göde.. Her ne kadar Vw fanı olsada yazılarını okumak hoşuma gidiyordu. Vw CC hakkında yazdıklarını soluksuz okudum.
Taner abi benimde forumda taktir ettiğim saygı duyduğum biri Taner abi Vw fanı olabilir. Önemli olan onu katıksız övüp diğer üçüncü şahısların fikirlerini maniple etmezdi. Yani yazdığınız affınıza sığınarak söylüyorum sanki Vw fani ayıp hoş olmayan birşeymiş gibi algılanıyor. Bence bir markaya sempati duymak kötü birşey değil. Bende Mazda'ya karşı aşırı sempati beslerim fakat Kusura bakmasınlar Türkiye de Mazda'nın hizmeti de ortada Fiyat olarak avantajı olmadıktan sonra tüketiciye mevcut satın alma sonrası hizmet ağı ile cazip gelmeyecektir.
-
Stand Alone hocam takip ediyorum sizi objektifsiniz forumda Premium seviyede yorumlarınız buna sebeptir -
2008-2009 yılları, forumun üstadlarının katkıları ile zirve yaptıkları yıllardı..
Yeni nesil, tüketim kültürünün ürünü üyelerin sayıları arttıkça, sayıları birer birer azaldı..
Sonuçta, forumun ruhu hatıralarda kaldı. -
quote:
Orijinalden alıntı: C.McRae
2008-2009 yılları, forumun üstadlarının katkıları ile zirve yaptıkları yıllardı..
Yeni nesil, tüketim kültürünün ürünü üyelerin sayıları arttıkça, sayıları birer birer azaldı..
Sonuçta, forumun ruhu hatıralarda kaldı.
2009 yılında üye oldum buraya
o yıllara ait üyeler ya ayrıldılar yada küstürüldüler bir şekilde
foruma artı katmadeğer teknik veri ve bilgi anlamında katkı sağlayacak üye sayısı bir elimin parmaklarını geçmiyor şu aralar.
şu model çıktı buradaki satış değerleri foruma katkı ise onlardan çok
bana her mesajını kaçırmadan okuduğunuz ve bir anlam ifade eden bir üye yazın desem
hep ayrılmış tipleri yazacaksınız.
hep geyik muhabbeti ve rayting amaçlı fan grupları bir karşı grupla çarpışıp durur.
-
quote:
Orijinalden alıntı: algebraic
Kesinlikle değil, siz vurgu yapmak için bold karakter kullanıyorsunuz.Ki bu karakterin amacı da budur zaten.
Benim lafım her mesajının her kelimesini bold yazanlara.Bu insanların çoğu da aslında bir şey bilmeyen, fazla umursanmayan insanlar.
Sürekli bold karakter kullanmalarının bilinçaltından geldiğini düşünüyorum açıkçası.Silikleşip kaybolmama, dikkat çekme arzusu buna sebep oluyor.Bilgi ve yorumla dikkat çekemeyince de bu yola başvuruluyor.
Mesajımın tam açıklaması budur hocam, sizi severim sayarım
Teşekkür ediyorum. Ben de BMW'ci severim. Zaten Mazda'dan sonra BMW benim için.
Sürekli bold karakter kullananlar için düşündüğünüz şeyleri ben de düşünmüyor değildim aslında. Ama yine de illahi öyle olacak diye bir şey yok tabi. Başka arkadaşlar alınganlık yapmasın şimdi.
-
Kimse beni sevmiyor.
Damaaam... -
ben henüz yeni tanıyorum forumu o yuzden şimdilik öyle bir idolüm yok -
quote:
Orijinalden alıntı: Rdiesel
Stand Alone hocam takip ediyorum sizi objektifsiniz forumda Premium seviyede yorumlarınız buna sebeptir
Teşekkürler. -
quote:
Orijinalden alıntı: alikum
idol demeyelim de yorumlarını dikkate aldığım,önemsediğim, üzerinde düşündüğüm diyelim..
yorum konusunda: haluk23, the division bell, taner göde, oldsalt, zamanında tubo veya quadrifoglio,
teknik bilgi konusunda: obk, vezir, tralles ve president,
aklıma şimdilik gelen bunlar..
ama iş espri konusunda funkmasteri tek geçerim.. zamanında yaptığı fitil esprisi aklıma geldikçe gülerim...
buyrun
konu: kapı kapanma sesinin kaliteyi gösteripo göstermediği
quote:
Orijinalden alıntı: funkmaster
quote:
Orijinalden alıntı: O.B.K
2 metre fitile bakar...
2 metreliği de fena zorlar
Bakıyorum unutulmuşuz ama bu demek değil ki formdan düştüm.
-
quote:
Orijinalden alıntı: Polemik
Bakıyorum unutulmuşuz ama bu demek değil ki formdan düştüm.
Eskiler dedik ya la.
Okumadınmı mesajımı. -
Yok okumadım konuyu, sadece alikum'un mesajını gördüm.
Şimdi bakıyorum.
Mesajını okudum. Sana bir şey dediğim yok canım, lafım sayın alikum'a.
Bu arada sen İstanbul'a geldiysen ve haberimiz olmadıysa iki çift laf etme hakkımı saklı tutuyorum.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Polemik -- 11 Ekim 2013; 17:39:48 > -
@..NeyzeN.., @Janjan; Teşekkürler.
@Yasakpınar; Hatırlıyorum. Sanıyorum ikimiz içinde ters bir zamandı, geçmişte kaldı. Blok bana ait değil, olsaydı mesajını göremezdim... -
quote:
Orijinalden alıntı: jjuuddaass
*President*
gerçekten bilgili kişiler var forumda ama gerek konulara verdigi cevaplar gerekse arıza vs. durumlarındaki teknik bilgileriyle ilk aklıma gelen isim president oldu.
Kesinlikle...
Diğer koca adamlar gibi -ki öyle oldukları da belli değil- çoluk çocuk muhabbeti yapmayan sayılı kişilerden.
Üstte yazdığım çıkıklar zaten kendilerini belli edip, iki haftada bir uzaklaştırma alıyorlar. Bir an önce defolup gitmelerini içtenlikle diliyorum zira ne huzur ne de buraya girme hevesi bıraktılar.
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X