Şimdi Ara

Otomobil Genel'de idolünüz olan üye kim? (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
459
Cevap
8
Favori
12.206
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Aslında konu "idol" olmaktan çok "Otomobil Genel" bölümünde olan arkadaşlar hakkında yorumlarımız gibi bir şey olmuş. Ben de bu yönde olarak bazı arkadaşlar hakkındaki düşüncelerimden bahsetmek istiyorum.

Foruma üye olalı 3 seneyi geçti, takip etmem ise 5 sene oldu. Forumda ise sadece "Otomobil Genel" kısmındayım dersem yalan olmaz. denizkubi gibi efsane bir arkadaştan tutun, tarzını pek sevmesem de saygı duyduğum Taner Göde'ye kadar bir çok arkadaş gördüm.

1) Zoom-Zoom: En başa benim için çok önemli biri olan ama artık malesef foruma yazmayan arkadaşım. Mazda hakkında oldukça bilgili ve paylaşımcı bir arkadaştı. Sanırım hiç seviyesiz bir mesajını görmedim. Keşke forumdan ayrılmasaydı dediğim tek kişi galiba.

2) m_a_s: Yeni bir arkadaş olmasına rağmen benle birlikte forumun Mazda kolu. Yanıma yardımcı bir arkadaş gelmiş gibi oldu o gelince,sağolsun.

3) Berk Erden: Bir önceki Mazda 6 hakkında en doğru bilgileri alabileceğiniz arkadaşımız.

4) 19can84: Bir kaç yorum önce yazdığım gibi Mazda markasını seven bir arkadaşımız. Yorumlarını oldukça beğeniyorum ancak eskisi kadar göremiyorum forumda.

5) Thomassee: Yorumlarını takip ettiğim arkadaşlardan. Ayrıca beni nasıl oluyorsa Civic forumunda görüyormuş. Oysa ki 1 tane mesajım var mı orada bilemiyorum. Sanırım başka birisiyle karıştırıyor beni. :)

6) shadowgeist: Benim gördüğüm kadarıyla, bu forumda her denilene cevap verebilmiş, dediklerinin her zaman arkasında durduğunu gördüğüm biri. Bazı arkadaşlar sürekli bir sataşma halinde olsa da hiç bir zaman seviyeyi düşürdüğünü görmedim. Mesajlarını özellikle takip ederim.

7) Stand Alone: Arkadaşım seni ben nedense hiç hatırlamıyorum ancak sanırım uzun süredir forumdasın ve nick değişimi yapmışsın. Kim olduğunu da merak ediyorum. :) Mesajlarındaki objektifliğini görebiliyorum.

8) Janjan: Eskiden biraz Volkswagen fanatiği gibi görürdüm ancak son zamanlarda çok daha objektif. Zaten buna benzer bir konuşmayı aramızda da yapmıştık.

9) mrmst: Japon'cu arkadaşlarımdan birisidir. Profilinde bir yanda Mitsubishi logosu görürken bir yandan Mazda sevgisini mesajlarına taşır. :)

10) haluk23: 10 numarayı özellikle Haluk bey için ayırdım. Kendisiyle yüzyüze görüşmek nasip olmasa da özel mesajdan görüştüğümüz oldu. Bu sıralar yoğunluğu nedeniyle foruma giremiyormuş. Zaten bu da hissediliyor açıkça.

11) senersongur: Ciddiye aldığım mesajı var mıdır bilemiyorum fakat gerçekten güzel eğlendiriyor. Fiyatlandırma uzmanıdır. Amerika'daki araç fiyatlarıyla burayı kıyaslayarak bize burada komik yorumlar yapar. Şahsi bir problemim yoktur tabiki kendisiyle.

12) icemy: Nam-ı diğer ahmetkurtulus. Bu forumda onun kadar az tüketim sağlayan görmedim dahaca. Tüketim testleri sırasındaki sabrına hayran kalmıştım.

13) haberelectro: Kendisi bilir mi bilmem ama hemşerim olur. Agresifliğinden nereli olduğunu kestirmek zor değil. :) Bölümün en çok uzaklaştırılan birisidir herhalde. Bazı mesajlarına hak versem de bazılarına veremiyorum. Zaten bazen objektifken bazen hiç değil gibi. Ama bu bölümde sayısız paylaşımlar yapmış, sanki yabancı otomobil sitelerinde sayfaları sürekli refresh yapıyor gibi en taze bilgileri foruma kazandıran değerli bir arkadaşımdır benim gözümde. electrostatic daha karizmatik bir nickti banlanana kadar ancak electronun "haber" olması daha iyi oldu. Çünkü gerçekten bir "haber"ci.

14) ilker67: Fotoğraflarına hayran kaldığım arkadaşım. Ayrıca sayesinde forumda aktif bir Subaru kullanıcısı oldu. Forum için özellikle Forester hakkında faydalı bilgilerini paylaştığı için teşekkür ederim.

15) umutsirvan: Bir ara forumun Ankara ayağındaki ardı ardına yapılan testlerden sonra kendisi de bize bir çok aracı tanıttı. İşin en güzel yanı benim bu forumda tanıdığım en objektif insanlardan birisi olması. Böyle olması ise çoğu üye tarafından sevilmesinin en büyük nedeni sanırım.

16) The Division Bell: Galiba yorumlarına en çok güldüğüm arkadaşım. Şuan askerde olan Çoşkun ve eskisi kadar görünmeyen Funkmaster'a da çok gülerdim ancak kendisi bayrağı denk aldı gibi.

17) Burhan: Adını görünce aklıma Avcılar-Kaza-Dacia Logan 3'lüsü geliyor. Neden bu kadar kafama kazınmış bilmiyorum. Garip bir durum. :)

18) Disconnectus_Erectus: Kendisini pek tanımıyorum ama nickinin sayfa düzenini bozmasından ötürü hemen dikkat çekiyor. :)

19) Huseyin-ZST: Forumda sessiz sakin takılan ancak özellike eski Amerikan araçları hakkında bilgisinin üst düzeyde olduğunu düşündüğüm arkadaşım. Çok değerli bilgiler paylaşıyor arada sırada. Ayrıca sayesinde ben de Opel Frontera'dan tiksiniyorum. Hem de hiç sahibi olmadan.

20) LionTech16: Açtığı konuları büyük bir zevkle okuduğum arkadaşım. Konu mesajındaki düzen de forumda örnek olacak türden. Keşke eskisi gibi daha aktif olsaydı diyoruz. Ama haklı sebepleri de yok değil tabi.

21) HondAta: Honda diyince aklıma gelen 2 üyeden birisi. Ankara'daki testlerinden bir çok araç tanıdık sayesinde. Honda alacak olsam ilk danışacağım kişi.

22) *President*: Herhalde şu forumda en çok sevilen, beğenilen, saygı duyulan kişilerin başında. Honda diyince aklıma gelen diğer üye, doğal olarak kendisi. Aracımı modifiye ettirmeyi düşünsem en güveneceğim kişilerin başında gelir.

23) vezir: Otomobil hakkında inanılmaz bir bilgiye sahip. Bir kaç yıl önce konularda daha çok görürdük kendisini. Şimdilerde ise hiç yok gibi bir şey. Ancak motor yağı bölümünde hala bir çok arkadaşa usanmadan yardımcı oluyor sağolsun. Yakında ben de yine bir şey soracağım orada. :)

24) Source: Benim için Mazda neyse onun için Opel o. Hiç bir zaman seviye düşürdüğünü görmedim ve Opel hakkındaki soruları her zaman yanıtlayan, Opel'in Türkiye ayağı gibi bir arkadaş. :)

25) BebeBiskuvisi: Neden nickin bu ? Avatardaki Stig kadar gizemli bir nick bence. Gerçekten çok merak ediyorum. Bir kere özel mesajdan soracaktım sonra arada kaynadı gitti. Eğer bu mesajımı görürsen cevabı merakla beklediğimi söyleyeyim. :)

26) avensis42: Sanki her olduğu konuda tartışma çıkıyor gibi. Toyota sevgisini anlayabiliyorum ama malesef sanki biraz fazla subjektif.

27) LanciaDeltacı: Farklılığı severim ama o kırmızı yazıya bir türlü alışamadım arkadaşım. :) Hiç bir zaman Lancia markasını sevmemiş olsam da etrafımızda ender bulunan Delta hakkında sayenizde iyi bilgiler öğrendim.

28) Fantastic Light: Fantastic Light nicki bana Mitsubishi ve Taner Göde hatırlatıyor. Nedenini bilen bilir. :) Eskisi kadar aktif olmayan diğer bir arkadaşımdır kendisi. Colt'u sayesinde daha çok sevdim.

29) daturkisulan: Bir süre hep "dataturkisulan" sandığım ancak sonradan doğrusunu öğrendiğim nick. Gerçekten çok iyi bir otomobil bilgisi olsa da bence biraz sert bir üsluba sahip. Az bildiğiniz konuda çok laf yapmamanızı öğretir. Eski Amerikan araçlarının aslında çok yakmadığını defalarca usanmadan anlatmıştır.

30) Panthér: Zamanında en subjektif bulduğum üyelerin başında gelirdi. Forumda çok az tartışma yaptım ama herhalde en uzun tartışmamı bu arkadaşla yaptım. Kendisi konuyu hatırlar mı bilmiyorum ama çok da önemli bir şey değildi. O da ben de gereksiz şekilde konuyu uzattık. O zamandan beridir mesajlarına bir şey yazmış değilim. Forumda beni bloklayan 1 kişi varmış. Belki de o Panthér arkadaşımdır. :)

31) cihanair: Bazı insanları tanımadan sevmezsiniz ya, işte o olay burada var. Tanısam belki seveceğim bir arkadaş. İyi niyetinden şüphem yok ancak forumda gerçekten sevemediğim 3 üyeden birisi. Böyle olmasına rağmen mesajlarını özellikle takip ediyorum çünkü mesajlarını okumak beni eğlendiriyor. Tartışmalarında haklı çıktığı bir yer görmek istiyorum. Bence aşırı derecede subjektif bir üye.

32) Anro: Sevemediğim 3 üyeden 2.si. Böyle bir holiganlık Brezilya 2.lig futbol takımlarında var.

33) Aziz Kancar: Sevemediğim 3 üyeden 3.sü. Çok şükür ki eskisi kadar "otomotiv genel" bölümünde değil. cihanair ile birlikte bir süre foruma çok çektirdiler. Sonrasında "bir daha yazmıyoruz, hakkınızı helal edin" tarzında bir mesajı gördüysek de yine yazmaya devam ettiler. Objektiflik kavramından uzak bir arkadaşımız malesef.

Daha bir çok arkadaşımız var tabi, unuttuğum varsa affola.

Sonuç olarak belki forumda çok bilinen birisi olmasam da forumu iyi derecede takip ediyorum. Son 4 sıradaki arkadaşlarımın alınganlık yapmasına gerek yok. Benim yukarıda kimsenin şahsiyetine ettiğim bir laf da yok. Çünkü burada birbirimizi sadece buraya yazdığımız yazılardan yola çıkarak tanıyoruz. Gerçek hayatta hepimiz daha farklı kişileriz belki de.

• quote:

Orijinalden alıntı: GetadakiAdam

tabiki @Overtakes hocam olgun yorumlarıyla kendını belli ediyor...

Sagol hocam saygilar...bi dahaki bulusmada gorusmek uzere...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Taner Göde. Çok yorum atmasam da yorumlarını takip ederdim.

Yalniz forumdaki VW dusmanligi apacik ortada. VW'yi kotuleyenler ve yerden yere vuranlar genelde objektif uye olarak kabul edilmis. Bu dikkatimi cekti

Ayrica, foruma mesaj yazan cogu uye, yazim ve noktalama kurallarina dikkat etmiyor ve bu da mesaj okuma zevkini yok ediyor. Ozellikle de da eklerinin yazimina dikkat edin arkadaslar

• Taner abi ve Haluk abi.

• quote:

Orijinalden alıntı: Yasakpınar

7) Stand Alone: Arkadaşım seni ben nedense hiç hatırlamıyorum ancak sanırım uzun süredir forumdasın ve nick değişimi yapmışsın. Kim olduğunu da merak ediyorum. :) Mesajlarındaki objektifliğini görebiliyorum.

Sevgili Yasakpınar arkadaşım,

Yorumların ve düşüncelerin için çok teşekkür ederim, fark edilmek ve birilerinin gözünde az-çok yarara sahip olduğunun bilincinde olmak kadar güzel bir şey yok. Haziran 2010'da DH'ye üye oldum, bundan öncesinde de bu forumu takip ediyordum ancak, üye olmamıştım. Daha önceki takma ismim -"Nick" demeyi doğru bulmuyorum, Türkçe kelimeleri kullanmaya özen göstermek lazım- şahsım tarafından değiştirildi, elbette böyle olmasınında bir sebebi var.

Sorularını ve merak ettiğin konuları PM ile sorabilirsin,

Sevgi ve saygılarımla.

• Aslantepeden aşağıya bir fırt ile indim verdim yan

Çok şiir yazdım bu ay yöneticilerden yerim 4 gün ban

Yazdıklarını görünce tebessüm ettim durdum bir an

İyiki varsın çok teşekkürler sevgili dostum JANJAN....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ..NeyzeN.. -- 10 Ekim 2013; 10:38:20 >
  • izlemedeyim
  • umutsirvan;
    Testlerini ve görüşlerini, açtığı konuları ilgiyle takip ediyorum.Marka-grup farketmeksizin incelemelerini objektif buluyorum.Ayrıca yeri geldiğinde ciddi durup yeri geldiğinde gırgır-şamata moduna girebilmesi de sevdiğim bir özelliği.

NEYZEN61;
    Kendisiyle henüz görüşme şansımız olmadı, kısmetse Kasım içerisinde o şerefe nail olacağım :) Ama gerek özel mesaj yoluyla, gerek telefon aracılığıyla halimi hatrımı sormayı eksik etmez.Ciddi anlamda saygı duyup sevdiğim bir abimdir.Yorumlarını da severek takip ediyorum.Yeti testi için de sözü var kendisinin bakalım

The Division Bell;
    Çok fazla bir muhabbetimiz olmadı ama zevkli adam cidden.Özellikle Cadillac sevgisi sebebiyle bi yakın hissettiriyor kendisine."Umarım bi gün denk gelip iki çay içme şansımız olur" dediğim üyelerden.

shadowgeist;
    İçi boş olmayan uzun yorumlar yazmak zor iş, kendisi bunu başarıyor cidden.Ayrıca hafiyelik işini de hakkıyla yerine getirdiğini düşünüyorum.Nice üyeleri gereksiz dil dökmekten kurtarmıştır.Üslubunu ve hitap şeklini de fazlasıyla beğeniyorum.

Rdiesel;
    Kendisi forumun bana kazandırdığı değerli insanlar arasında.Gerek forum içerisinde gerek özel mesaj yoluyla gayet seviyeli ve doyurucu sohbetler yapılabiliyor kendisiyle.Görüşlerine başvurduğum insanlardan kendisi, umarım bi gün yolumuz kesişir de iki lafın belini kırarız.
    ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Herkesi buraya sığdırmak mümkün olmadığı için yorumumu burada sonlandırıyorum.Ama daimi olan bütün forum üyelerini ciddi anlamda seviyorum.Arada bi kaç çürük elma çıkıyor onlar da önemli değil zaten.

Saygı ve üslup konusunda tutarlı olan herkesin forumda daim olması dileğiyle

• quote:

Orijinalden alıntı: algebraic

umutsirvan;
    Testlerini ve görüşlerini, açtığı konuları ilgiyle takip ediyorum.Marka-grup farketmeksizin incelemelerini objektif buluyorum.Ayrıca yeri geldiğinde ciddi durup yeri geldiğinde gırgır-şamata moduna girebilmesi de sevdiğim bir özelliği.

NEYZEN61;
    Kendisiyle henüz görüşme şansımız olmadı, kısmetse Kasım içerisinde o şerefe nail olacağım :) Ama gerek özel mesaj yoluyla, gerek telefon aracılığıyla halimi hatrımı sormayı eksik etmez.Ciddi anlamda saygı duyup sevdiğim bir abimdir.Yorumlarını da severek takip ediyorum.Yeti testi için de sözü var kendisinin bakalım

The Division Bell;
    Çok fazla bir muhabbetimiz olmadı ama zevkli adam cidden.Özellikle Cadillac sevgisi sebebiyle bi yakın hissettiriyor kendisine."Umarım bi gün denk gelip iki çay içme şansımız olur" dediğim üyelerden.

shadowgeist;
    İçi boş olmayan uzun yorumlar yazmak zor iş, kendisi bunu başarıyor cidden.Ayrıca hafiyelik işini de hakkıyla yerine getirdiğini düşünüyorum.Nice üyeleri gereksiz dil dökmekten kurtarmıştır.Üslubunu ve hitap şeklini de fazlasıyla beğeniyorum.

Rdiesel;
    Kendisi forumun bana kazandırdığı değerli insanlar arasında.Gerek forum içerisinde gerek özel mesaj yoluyla gayet seviyeli ve doyurucu sohbetler yapılabiliyor kendisiyle.Görüşlerine başvurduğum insanlardan kendisi, umarım bi gün yolumuz kesişir de iki lafın belini kırarız.
    ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Herkesi buraya sığdırmak mümkün olmadığı için yorumumu burada sonlandırıyorum.Ama daimi olan bütün forum üyelerini ciddi anlamda seviyorum.Arada bi kaç çürük elma çıkıyor onlar da önemli değil zaten.

Saygı ve üslup konusunda tutarlı olan herkesin forumda daim olması dileğiyle

Otomobil Genel'de idolünüz olan üye kim?

Gelince tadına bakarsın Ben Corolla ya bakacam

• Fosfosgenci şiyanair. Eglenmek için birebir

• taner göde derim başka da demem adam bana asx aldırdı:)
  • Dünya yıkılsa kırmızı yazımdan vazgeçmem .Sağolun düşünceleriniz için .

@Yasakpınar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LanciaDeltacı -- 10 Ekim 2013; 11:42:03 >
  • rational inertia gibisi bidaha bu foruma gelmedi adam gibi adam..

vitesi çat diye 4 e takan var mıydı başka...

ceed le o çukurlu yollardan geçip insanları uyaran var mıydı başka..

ÇABUK UNUTMUŞSUNUZ!

şaka bir yana forumda en beyefendi ve yardımcı gördüğüm kişi kahraman202 adlı hocamdır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheApproachingCurve -- 10 Ekim 2013; 11:53:26 >
  • Daha önceleri passat araştırmalarımda bol bol Taner Göde'nin msjlarına denk geldim. 20 bine yakın msjı var forumda. Sanırım bu konuda birinci sıradadır. Tabi artık foruma takılmıyor.
    Shadowgeist isimli üyeyi hem zevkle hem de saygı ile takip ediyorum. Ve karşı karşıya gelmek de istemem:)
  • Görüşleriniz icin cok teşekkür ederim arkadaslar. Ne mutlu bana ki sizlere boyle güzel düşünceler uyandırmisim.

• quote:

Orijinalden alıntı: LanciaDeltacı

Dünya yıkılsa kırmızı yazımdan vazgeçmem .Sağolun düşünceleriniz için .

@Yasakpınar

Bence güzel duruyor valla

Her mesajı bold yazmaktan kat be kat iyidir

• Attraction
  • oldsat ı çok beğenirim, bazı yazıları benim kapasitemi aşsa da. :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Janjan

President: Honda ekolune yakin gibi gozukse de motorlardan iyi anliyor , VAG arac sahiplerine fazla giydiriyor ama

VAG araç sahiplerine giydirmiyorum aslında. Hiç bir marka ile sorunum yok. Benim sorunum bir ürünü alıp eksilerini eleştiremeyen ya da eleştirilmesine müsaade etmeyenlerle. Bu tip mesajları gördüğümde objektiflikten uzak buluyorum ve gerçekten bu tip mesajlarla bazı üyelerin yanlış bilgilendirilebileceğini düşündüğümden sinirleniyorum o kadar.

• 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.