Şimdi Ara

Otomobil Genel'de idolünüz olan üye kim? (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
459
Cevap
8
Favori
12.206
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: The Division Bell

quote:

Orijinalden alıntı: Tacox

quote:

Orijinalden alıntı: bianconera

quote:

forbest diye biri vardı hiç sevmezdim

Şaşırdım buna dibine kadar Vw'ciydi eleman

Onun gibiler sayesinde anti-vw timi olmustuk...
    Ceyhunberber in kulaklari çinlasin.

adanalı plantamax
    eczacı streptozcinusbilmemne
    doktor over and under
    malik
    forbest

anti-ww ekolünün doğuşuna sebep olan başlıca isimler.

çok yaşa emi

şimdiki vw temsilcileri bunların yanında melek gibi kalırdı

• quote:

Orijinalden alıntı: Stand Alone

quote:

quote:

Farkında olmadan gizemli bir profil oluşturmuşum demek ki, enteresan.

Senin gizemin çoktan çözüldü, sadece günyüzüne çıkmayı bekliyor.

Anlatsana o zaman, bizde öğrenelim.

Şartlar olgunlaştığında.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Janjan

quote:

quote:

quote:

quote:

adanalı plantamax
    doktor over and under
    malik
    forbest

doktor ve plantmax basi cekiyordu kesinlikle

aslinda su anda bu ikiliyi aratmayacak bir ergenimiz mevcut da , ismini soyledigim an uyari aliyorum

Yok be hacı yaa, zaman herşeyi yozlaştırdığı gibi fanboylarıda yozlaştırdı.

Eskilerdeki o ruh yok şimdikilerde. Eskiden ne zevkli geçerdi atışmalarımız ya. Özlemedim desem yalan olur.

2006-2009 arası bombaydı tek kelimeyle. Sanki forum sitesi değil sıcacık bir yuvaydı burası

• quote:

O logo yok oldugu an donanimhaber de yok olur , birbirlerine bir cesit lanetle bagli olduklarini dusunuyorum.

Saka bir yana , objektifligini elestirmemistim , yalnizca sirf o logodan dolayi milletin haksizca uzerine gittigini soylemek istemistim.

Bu forumda VW markasını tercih eden ve kullanan birçok üyeye karşı, haksız derecede ön yargı ile yaklaşılıyor. Mesela, birkaç hafta önce 7-DSG sorunları hakkında konu dahi açmıştım, kullanmış olduğum markaya ait sorunları bile açık ve net bir şekilde masaya yatıran birine dahi "Cahil, fanatik, fitne fesatçı" gibi sıfatlar verilebiliyor. Hoş bir şey değil, kimsenin kalbini de kırmak istemiyorum.

Bu forumda yer alan herkesin, bu foruma az-çok katkısı bulunuyor. Herkesin bu durumu bilerek hareket etmesi lazım ve yapmış oldukları yorumlarda da bu duruma özen göstermeleri gerekir. Aslında, 7-DSG hakkında ne olup bittiğinin benim için çok önemli bir yanı yok, ama bu konu üzerinden dolaylı olarak birinin kalbini kırarsam benim için büyük bir sorun başlar.

Umarım, ne demek istediğimi anlatabilmişimdir.

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

adanalı plantamax
    doktor over and under
    malik
    forbest

doktor ve plantmax basi cekiyordu kesinlikle

aslinda su anda bu ikiliyi aratmayacak bir ergenimiz mevcut da , ismini soyledigim an uyari aliyorum

şimdikiler de ne saygı var ne hürmet var

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

adanalı plantamax
    doktor over and under
    malik
    forbest

çok yaşa emi

Öhöm.

• Taner Göde vardı, nerede kendileri ya ilgiyle okurdum yazılarını
  • quote:

quote:

O logo yok oldugu an donanimhaber de yok olur , birbirlerine bir cesit lanetle bagli olduklarini dusunuyorum.

Saka bir yana , objektifligini elestirmemistim , yalnizca sirf o logodan dolayi milletin haksizca uzerine gittigini soylemek istemistim.

Bu forumda VW markasını tercih eden ve kullanan birçok üyeye karşı, haksız derecede ön yargı ile yaklaşılıyor. Mesela, birkaç hafta önce 7-DSG sorunları hakkında konu dahi açmıştım, kullanmış olduğum markaya ait sorunları bile açık ve net bir şekilde masaya yatıran birine dahi "Cahil, fanatik, fitne fesatçı" gibi sıfatlar verilebiliyor. Hoş bir şey değil, kimsenin kalbini de kırmak istemiyorum.

Bu forumda yer alan herkesin, bu foruma az-çok katkısı bulunuyor. Herkesin bu durumu bilerek hareket etmesi lazım ve yapmış oldukları yorumlarda da bu duruma özen göstermeleri gerekir. Aslında, 7-DSG hakkında ne olup bittiğinin benim için çok önemli bir yanı yok, ama bu konu üzerinden dolaylı olarak birinin kalbini kırarsam benim için büyük bir sorun başlar.

Umarım, ne demek istediğimi anlatabilmişimdir.

Bazi uyelerin yol actigi bir sendrom.

Zamaninin uber-alles fanatiklerine bir tepki olarak dogdular, su anda ezici ustunluge sahipler , tarih tekerruden ibarettir , 28 subat ve sonrasinda da aynisi oldu malesef, etki, tepkiyi dogurdu

DSG'ye girmeyelim abi bu arada aman diyim

• quote:

Taner Göde vardı, nerede kendileri ya ilgiyle okurdum yazılarını

No comment.
  • quote:

Taner Göde forumdan ayrıldı, wwwpassatturkiye.com adresindeki forum sitesinde bulunuyor. Kendisiyle sürekli olarak iletişim halindeyiz, sanal ortam üzerinde gerçek anlamda farklılık yaratabilen, bu farklılığı da çevresindeki insanlara olumlu olarak yansıtabilen biriydi, halen de öyle.

Onun gibi üyeler de, DH gibi açık forum sitelerinde kolay kolay bulunmaz. (The Division Bell ile yeni atışacağım şimdi, neyse.)

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

adanalı plantamax
    doktor over and under
    malik
    forbest

çok yaşa emi

Öhöm.

Çağırma şu bebeyi ya sinirlerimi zıplatacak gene gece gece.

Akşam akşam iyi giderdi ama, kendisini takip ediyoruz zaten.

• quote:

quote:

Taner Göde forumdan ayrıldı, wwwpassatturkiye.com adresindeki forum sitesinde bulunuyor. Kendisiyle sürekli olarak iletişim halindeyiz, sanal ortam üzerinde gerçek anlamda farklılık yaratabilen, bu farklılığı da çevresindeki insanlara olumlu olarak yansıtabilen biriydi, halen de öyle.

Onun gibi üyeler de, DH gibi açık forum sitelerinde kolay kolay bulunmaz. (The Division Bell ile yeni atışacağım şimdi, neyse.)

Reklamları izlediniz.

• quote:

quote:

quote:

Reklamları izlediniz.

Yine başlamayalım, lütfen.

• quote:

Evet, pm yolu ile uyarılmak suretiyle konudan yeni haberim oldu. Malum konu dışına pek uğramadığım için görme şansım olmadı. Yıllardır üyeyim, mesajlarımın neredeyse tümü otomobil geneledir. DH Forum benim için O.Genel'den ibarettir, başka biyerde takılmam. Zaten tarayıcımda direkt O.Genel'in kısayolu var, foruma gireceğim zaman direkt oraya tıklayıp o.genele dalarım.

Neyse, ismimi zikreden arkadaşlar olmuş, kendilerine teşekkürlerimi sunarım.

İdol konusuna gelicek olursak, herhangi bir idolüm yok ama yorumlarını ilgiyle takip ettiğim ve hatta kendilerinden zaman zaman yeni şeyler öğrendiğim üyeler yok değil. Güncel üyelerden Karbon12, oldsalt, 19can84,(eminim şuan aklıma gelmeyen 2-3 kişi daha vardır) eski topraklardan ise tralles, obk, vezir bunlara örnek gösterilebilir. Özellikle 19can84'ün mevzulara yaklaşış tarzını forumda rakipsiz buluyorum. Ömrümde gördüğüm en rasyonel insan kendisi.

Bunların yanında yine forumda paylaşımlarda bulunan, kendi ilgilendiği alanlardaki konular hakkında kapsamlı ve doyurucu bilgiye sahip olan üyelerimiz de mevcut. Tek tek isim vermeye gerek yok hepiniz biliyorsunuz zaten.

Onun dışında ise fanatiklik ve sinsilik yapmayan herkesi severim 2-3 kişi hariç kimseyle de kişisel sorunum yok. Ortalama üzerinde
    samimi olduğum üyeler illaki vardır onlar kendilerini zaten biliyorlar. Çoğu da eskilerdendir zaten. Tek tek isim verdirmesinler bana şimdi adamı hasta etmesinler.

Hiç bu kadar sevenin olduğunu düşünür müydün

• Taner Abi (Göde)çok class adamdı ilginç bilgiler verir,süper muhabbet kurardı.Bir kaç dengesiz yüzünden forumu bırakana kadar tabi.Onun haricinde Ex-Diesel amca var :D Çok beyefendi bir insan.O da pek faal değil galiba bu sıralar en son BMW 6-series alıyordu onla vakit geçiriyor herhalde. Başka da adam yok öyle idoldür classdır diyebileceğim.
  • quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

adanalı plantamax
    doktor over and under
    malik
    forbest

çok yaşa emi

Öhöm.

Çağırma şu bebeyi ya sinirlerimi zıplatacak gene gece gece.

Sen önce ahlakını al ondan sonra kişileri değerlendir.

2-4 arkadaş aranızda milletin adından konuşarak eğleniyorsunuz UTANMANIZ gerekirken YAZIK...

• Hem gerçek bilgisi hemde belgeli bilgileri ile inandığın tereddütsüz tek kişi CİHANAİR.
  • Geldi.
  • quote:

Simdi takip ettigim, yazilarini begendigim, PM'den konustugum pek cok uye var, birkac arkadasimiz sagolsun benim de ismimi zikretmis, genc bir uye olarak mutlu oldum.

Konuya donecek olursak , soru 'tek bir' kisiye yonelik sorulmus, o yuzden direkt olarak ismini verecegim, senersongur. volvo v40 konusundaki fiyatlandirmasina katilamasam da , forumdaki ender Istanbul beyefendilerinden , egitim duzeyini bilmiyorum ama yaptigi absurt yorumlara ragmen cok donanimli ve kulturlu bir insan gibi geliyor, tam yazlikta balkonda 4 tuborg gold acmalik adam.

evet, sorunun cevabini vermis bulundum, bunun disinda aklima gelen ve bende yer edenler:

shadowgeist: ideolojisi haric otomobil zevklerimiz az cok uyusuyor aslinda , ozellikle fake ergenleri ortaya cikartmasiyla hakli bir nam saldi ancak sensor ayarini biraz kismasini tavsiye ediyorum zira bir ara benim de ehliyetsiz bir liseli oldugumu dusunuyordu

umutsirvan: tarafli-tarafsiz herkesin takip ettigi bir arkadasimiz herhalde pek yoruma gerek gormuyorum. Zaten hem Japonculardan hem Almancilardan ayni anda tepki almayi basardigi gun "man of the year" odulunu verdim ben Golf7 ve Corolla konularini inceleyenler anlar ne dedigimi.

19can84: division guzel aciklamis , adam son derece rasyonel. hangi ekole yakin oldugunu tahmin bile edemedigim ender uyelerden biri.

Panther: Cruze'un DH'den cektigini kimse cekmedi... Ahh be hocam , nicedir ki degerli vaktini ve mesaini 'abi cok yakiyor ve gitmiyor'culara harcadin... Onu alana kadar 2000 model bmw bilmemne var'cilarla ugrastin , yakin zamanda foruma tepki olarak DSG'li arac almani bekliyorum ;)

the division bell: yillardir forumda gormeme ragmen yalnizca honda accord ve bir donemin opel omega'larini begendigini gordum baska begendigi araclari ifade ettiyse de ben gormedim, duymadim, bilmiyorum

Stand Alone: Vw kullanicisi oldugu icin benim gibi kafadan kaybediyor

Neyzen61: forumdaki TEK sanatsal usluba sahip insan. Aslinda, bu da onu 'unique' kilmakta.

Source: Opel hakkinda 24 yilda ogrenmedigimi , bu arkadastan 2 yildir ogrenmis bulunuyorum , Opel almayi dusunenlerin darlamasi gereken sahis.

EnginAKB: Diger bir duzgun diksiyon ve Turkceye sahip abimiz , bence en buyuk katkisi milletin hayalinde goremeyecegi arabalari satin almasi ve gercek izlenimlerini aktarmasi... Kimseler alinmasin , ben bmw konfiguratorde ruya alemlerine dalarken kendisi teslim almaya gitmis olabiliyor Ama daha iyilerinin yakiscagindan suphem yok.

Huseyin-ZST: En atesli tartismalarda , araya girip ortami dengelemesiyle cok takdirimi kazandi , birde inanilmaz bir Nish arac tecrubesi var , yine tuborg acmalik adam klasmanina koyuyorum.

Hemican: ABD'de ikamet ettigi icin ve mesaj saatleri milletin uyku saatine denk geldigi icin pek dikkat cekemedi herhalde Benim igrenc uyku duzenim sayesinde takip edebiliyorum kendisini.

Raifkokten: Aile araclari konusunda otohaber'in yapamayacagi arastirmalari ve kiyaslamalari yapti herhalde, ilerde cocugum olursa PM kutusunu mesgul etmem gerekcek.

Utku: Yine rasyonel bir arkadasimiz , bu aralar yazmayi birakti sanirim.

HondaAta: Japon araclarina epey hakim, ozellikle honda almayi dusunenlerin mutlaka inbox'unu darlamasi gerekiyor.

President: Honda ekolune yakin gibi gozukse de motorlardan iyi anliyor , VAG arac sahiplerine fazla giydiriyor ama

Haluk23: Japon araclarina ekol olarak yakin oldugunu kendi bizzat ifade etmesine ragmen , diger markalara da ayni durabiliyor , bu acidan cok takdir ediyorum kendisini. Bu bakimdan ornek almak gerekiyor.

cihanair: Cok uzerine gidiliyor ama gercekten kimseye kaba konustugunu gormedim , birde hayatimda tanidigim en seffaf insan , adam aklindakini zobonk diye soyluyor , abi yenge hic atarlanmiyor mu bu duruma

avensis42: yine ideolojik olarak ortusmuyoruz ama iyi anlasiyoruz

falken34: SUV veya arazi araclari hakimi eksigimiz vardi forumda , bence guzel kapatti. Ozellikle Rexton almayi dusunup de korkanlar icin bulunmaz nimet.

haberelectro: bu arkadasimizin da cok uzerine gidiliyor ama ne olursa olsun su ana kadar yuzlerce haber-tanitim-fotograf-video paylastigi gercegi gozardi edilmemeli , bazen worldcarfans.com'dan daha once adamin bilgi gectigini goruyorum , birde kaynaklarini paylasiyor , cok onemli bir ayrinti.

M.A.S. : Mazda konusunda tanidim kendisini, tipik Mazda'ci heyecanina sahip ama normal yani Mazdalara normal araba demek yakismaz.

Rdiesel, Ayturk, Pulse, eylulnisaayvaz, Passenger diger aklima gelen uyeler... Adini unuttugum illa ki cikacaktir alinmasin kimseler.

amma uzun yazmissin birader diyenler icin mini ozet: SENERSONGUR FOREVER diyorum.

Sadece 1-2 isme katılmıyorum,onun dışında çok net özet geçmişsin Can,eline sağlık.
    Forumun nadir objektif WV'cilerinden olduğun için seni de forumun güzel insanları arasına üst sıralardan sokmak lazım

• quote:

Orijinalden alıntı: çapultra

Hiç bu kadar sevenin olduğunu düşünür müydün

Yok valla şaşırdım. Gözlerim yaşardı desem yeridir.
  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.