Şimdi Ara

Otomobil Genel'de idolünüz olan üye kim? (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
459
Cevap
8
Favori
12.206
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • abi seni de unutmusum ya millet cevap yazdikca aklima geliyor , kusura kalmayalim
  • Taner göde . Adam cok bilgili bir kişi idi o zaman üye değildim ama takip ediyordum .

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: The Division Bell

Geldi.

Sebepsizce kahkaha attım
  • quote:

Orijinalden alıntı: Janjan

19can84: division guzel aciklamis , adam son derece rasyonel. hangi ekole yakin oldugunu tahmin bile edemedigim ender uyelerden biri.

İyi gözlemler,tebrikler.

19can84 arkadaşımız Mazda'yı sever beğenir. Biz de onu severiz. Ancak eskisi kadar göremiyoruz sanki forumda.

Ve hoşuma gitti bu konu, ben de bir liste hazırlayayım kendime göre.
  • Benim için Taner Göde..
  • quote:

Geldi.

Gene

• Janjan kullanıcısına yanıt
    Üzerime gidilmesine itirazım yok. Mesele doğru düzgün çirkeflik etmeden konuşabilmekte. Sensör ayarı ile şikayet ettiğin arkadaş bu işi beceremiyor işte. Yoksa her türlü eziyoruz hamdolsun. Denizde kum bende bilgi bilirsin Teşekkürler bu arada.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mitrid6tes

İdol değilde, forumu forum üyelerden bir kaçı.
    -Shadowgeist :Argumanları güçlü Adamın bir markası yok, Bazen Toyotacı, Volvocu zaman zaman Jaguarcı. Hangisi o üyeyi bozacaksa o markanın tarfına geçiyor, Subaru'ya karşı gizli bir sempatisi vardı ama İihs'te Subaru Volvo'yu geçince Subaruya kırıldı.
    -Thomassee : Bu üye orta yolu izler etliye sütlüye karışmaz. Sadece bir yerde psikopat yorumunu görmüştüm. Subaru hakkındaydı
    -Standalone : Forumun gizemli elemanı, düzgün Türkçe, düzgün ifadeler en dikkat çekici özelliği
    -Lancia Delatacı: Gözünü seveyim bırak şu kırmızı ile yazı yazmayı, nunun dışında kendisi on numaradır, komik esprileri vardır. Geçen gün CW ilew ilgili yaptığı espri forumun unutulmazları arasına girmelidir.
    -senersungur : Ani çıkışları ile meşhurdur, fakat ağır eleştirilerde bile efendiliğini muhafaza eder.
    -president : Green mamba
    -ilker67 : Subaru denilince akla hemen onun adı gelir
    -saparcı : üyenin niki çok sakat kafası iyidfir diye yorumlarınu pas geçiyorsanız yazık ediyorsunuz. On numara üye.
    -m_a_s, yasakpınar : Mazda hakkında bilgili arkadaşlardır. Güzel paylaşımları var.
    Vitesi 4'e çat diye atan biri vardı ama kimdi bilmiyorum
    Değerli arkadaşlarım veya abilerim hoşgörüzüe sığınarak yazıyorum sorun olursa silebilirim.

vitesi çat diye 4 e taktım olayı imzamda :)

• quote:

Geldi.

İstemsiz güldüm

• Merhaba arkadaşlar,

Uzun zamandır foruma girmiyordum fakat bu konuda ismim geçmiş. Bu nedenle birkaç kelam etmek istiyorum.

Öncelikle beni takip eden insanlara teşekkürü bir borç bilirim. Bu güne kadar mesleki bilgimi, tecrübemi hiçbir karşılık beklemeden bu forumda paylaştım, defalarca "teknik" tartışmalara katıldım, taraf oldum. Elimden geldiğince herkese yardımcı olmaya çalıştım. Eksik gördüğüm noktaları ise, saatlerce emek vererek yeni konu başlıkları altında anlattım. Bunları yaparken, en çok mutlu olduğum konu, insanlara fayda sağlayabilmemdi. Umarım, benim gördüğüm ve zannettğimden çok daha fazla yardımım dokunmuştur.

Son zamanlarda işlerimin yoğunluğu bir kenara, eskisi kadar yazmamamın birtakım sebepleri mevcuttur. İnternet kullanımının artmasıyla beraber, klavye başındaki insanların da yaş ortalaması bir hayli azaldı. Buna paralel olarak da, yorumların ve yazıların kalitesi azaldı. Yüzyüze söylenemeyecek kelimeler, klavye başından çok rahatlıkla sarfedilebiliyor.

Ama asıl en önemli problem olarak gördüğüm şey ise, artık insanların otomobil tutkunu olmaktan ziyade, marka tutkunu olma yolunda hızla ilerlemesidir. Forumun bu bölümünde vakit geçiren insanların ortak noktası "otomobilsever" olmalarıdır. Eğer insanların bu ortak paydaları, birakım sebeplerden dolayı ortadan kalkar ve herkes bir markanın tutkunu olma yolunda ilerlerse, şu anda olduğu gibi göreceğimiz sadece "marka tartışması" olacaktır. Asıl payda olan "otomobil" den uzaklaştıkça kopmalar yaşanması son derece doğaldır.

Bu ve benzeri sebeplerle artık forumda aktif değilim. Artık alışkanlık olmuş, her sabah işletmeye vardığımda sabah çayımı alır, Firefox'ta yer imi olarak kaydettiğim "Otomobil Genel" sayfasına girerim. Gelen PM'leri cevaplar, varsa açılan teknik konulara göz gezdiririm. Bu nedenle bana ulaşmak isteyen PM ile ulaşabilir.

Forumu çok ciddiye alıyorsun diyenler oldu, fakat makara konu dışında ve yeri geldiğinde yapılmalıdır diye düşünüyorum. İnsanların bir hevesle bilgi almak adına girdikleri bir konuda boş yorumlar olmamalı diye düşünüyorum. Zamanın para ile satın alınamadığını düşünürsek haksız olmadığımı düşünüyorum.

Konu ile ilgili de yorumumu yapayım. Forumda yorumlarını okumaktan keyif aldığım kişiler ;

@vezir : Özellikle aynı mesleği icra ediyor oluşumuzdan dolayı yorumlarını ayrı bir titizlikle okuyorum. Teknik bilgisi gerçekten derindir.
    @haluk 23 : PM'den sık sık sohbet ettiğim, forumda üslub olarak örnek gösterilmesi gereken, otomobil test vidyoları ile foruma renk katan değerli bir üyedir.
    @*President* : Frekansımız tam olarak uyuşuyor, özellikle modifiye hakkındaki tecrübesinden herkes faydalanmalıdır diye düşünüyorum.

Konulara girdiğimde hızlı okumayı seçtiğimden, özellikle forum müdavimlerinin yazılarını okumayı daha çok tercih ediyorum.

Herkese iyi akşamlar dilerim.

Kazasız belasız, keyifli sürüşler.

• Janjan kullanıcısına yanıt
    Benim otomobil genelle işim yok yahu pek LPG ve Corsa bölümü bana yetiyor açıkcası.
    Zaten yukarılarda ismi geçenlerin çoğu da artık yazmıyor.
    Forum eskiden vakit geçirme yerimizdi,şimdi ancak yapacak birşey bulamadığımızda girdiğimiz yer haline geldi.
  • Aklımda kalan biride hic bir bulusmaya gelemeyen her seferinde bir isi cıkan emtue. Doktordu sanırım

Her zaman nazik bir dille reddetmesi aklimda kalmis.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi superstreet -- 10 Ekim 2013; 0:14:39 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mitrid6tes

-m_a_s, yasakpınar : Mazda hakkında bilgili arkadaşlardır. Güzel paylaşımları var.

Teşekkürler arkadaşım.

Sevgi Mazda olunca ilgi de Mazda oluyor.

Haliyle insan daha çok araştırma yapıyor beğendiği marka hakkında. Bilgim dahilinde de her zaman objektif olarak bir şeyler paylaşıyorum. Forum arkadaşlarıma yararım dokunduysa ne mutlu bana.
  • Hondacı olarak onunda hondacı oldugunu biliyorum neyse bunu bir kenara koyayim:) forumdaki gerçekten bilgi sahibi olan arkadaşlarımızdan. Yorumlarını dikkatli okuduğum ender üyedir kendisi.Saygılarımi iletiyorum.

• Otomobilci-x,taner abi ve obk ilk aklıma gelen takdir ettiğim üyelerden ...
  • @haluk23 tabiki
  • Sadece ilgililerinin tanıyacağı bir isimdi Lukunku

Binlerce fotoğraf çekmişti, binlerce de internetten fotoğraf paylaşmıştı. Onbinlerce mesaj yazmış, gecesini gündüzüne katarak paylaşımlarda bulunmuş, hoş sohbet bir adamdı. Donanımhaber'de ve internette Ford Connect araç biliniyorsa, Lukunku 'nun çok fazla katkısı vardı. Senelerce yazdı, ama hiç otomobil genel'e takılmadan, sadece kendi bölümünde. Hiç buralara gelmez, kimseyle atışmaz, seviyeli şekilde anladığı konularda herkese yardımcı olurdu. O nedenle otomobil genel bölümündeki hiç kimse tanımaz kendisini. Zira herşeyden az buçuk anlayan değil, tek bir şeyden ama uzman derecesinde anlayan birisi idi, yani olması gerektiği gibi.

O nedenle kıymeti pek bilinmedi, dar çerçevede kaldı, Connect Muhabbet Odası'nın oluşmasında, seviyeli muhabbetlerde üstüne adam tanıyamadım. Kendisi ile İzmir'de yüzyüze tanışma fırsatı bulmuştum, buluşma yapmak için kilometrelerce yol gittiğini ve fotoğraf çektiğini de bilirim. Ama kimse bilmedi, bilemedi. DH'den de nedense süresiz uzaklaştırılmış, halbuki tek bir cezası bile yoktu kendisinin.

Sonra Passat Variant alıp o da passatturkiye tarafına geçti, bir binlerce fotoğraf kadar da orada çekip paylaştı, sonra da sessizce perdeyi kapatıp gitti.

Aklıma geldi, bir kez daha kendisi gibi birisini benimle tanıştırdığı için bir kez daha teşekkür ederim. Varsın kimse anmasın onu, tıpkı kendisinin dediği gibi "iyilik yaptı denize attı, balık bilmezse Halık biliyor ya"

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Murat_B -- 10 Ekim 2013; 1:11:02 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Murat_B

Sadece ilgililerinin tanıyacağı bir isimdi Lukunku

Binlerce fotoğraf çekmişti, binlerce de internetten fotoğraf paylaşmıştı. Onbinlerce mesaj yazmış, gecesini gündüzüne katarak paylaşımlarda bulunmuş, hoş sohbet bir adamdı. Donanımhaber'de ve internette Ford Connect araç biliniyorsa, Lukunku 'nun çok fazla katkısı vardı. Senelerce yazdı, ama hiç otomobil genel'e takılmadan, sadece kendi bölümünde. Hiç buralara gelmez, kimseyle atışmaz, seviyeli şekilde anladığı konularda herkese yardımcı olurdu. O nedenle otomobil genel bölümündeki hiç kimse tanımaz kendisini. Zira herşeyden az buçuk anlayan değil, tek bir şeyden ama uzman derecesinde anlayan birisi idi, yani olması gerektiği gibi.

O nedenle kıymeti pek bilinmedi, dar çerçevede kaldı, Connect Muhabbet Odası'nın oluşmasında, seviyeli muhabbetlerde üstüne adam tanıyamadım. Kendisi ile İzmir'de yüzyüze tanışma fırsatı bulmuştum, buluşma yapmak için kilometrelerce yol gittiğini ve fotoğraf çektiğini de bilirim. Ama kimse bilmedi, bilemedi. DH'den de nedense süresiz uzaklaştırılmış, halbuki tek bir cezası bile yoktu kendisinin.

Sonra Passat Variant alıp o da passatturkiye tarafına geçti, bir binlerce fotoğraf kadar da orada çekip paylaştı, sonra da sessizce perdeyi kapatıp gitti.

Aklıma geldi, bir kez daha kendisi gibi birisini benimle tanıştırdığı için bir kez daha teşekkür ederim. Varsın kimse anmasın onu, tıpkı kendisinin dediği gibi "iyilik yaptı denize attı, balık bilmezse Halık biliyor ya"

Lukunku'yu bende biliyorum ender rastladığım üyelerdendi ama hic bu tarafa gelmedi keske gelip herkese tanısma imkanı acsaydı. Ban yediğini ögrenince bende bir garip üzülmüstüm ne yalan soyleyim

• Foruma kayıt olma sebebim taner abi ve berk erden abi.
    Cihanair abi her yerde on numara birisidir.Bir japon aldiracagiz ama ne zaman??
    M.a.s, yasakpinar, 19can84 mazda aşkını birlikte yaşıyoruz.

• 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.