Şimdi Ara

Otomobil Genel'de idolünüz olan üye kim? (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
459
Cevap
8
Favori
12.208
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • quote:

Orijinalden alıntı: umutsirvan

Kardeşim ne san varmış sende ya.

Gecmis olsun ya. Nasıl durumlar şimdi ?

Cenabetlik diz boyu abi sorma 22eylulde yaptim kazayi daha bugun tamamen bitirebildim isleri. Suan bir sikinti yok şükür

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Yasakpınar

quote:

Orijinalden alıntı: servetdemirkan

MERABA 2 AY ÖNCE 2000 MODEL PALİO ALDIM. AMA SON ZAMANLARDA ARABAM BENZİN YEMİYOR, GAZ KOKUSU GELİYOR, EKZOZDAN SİYAH SIVI GELİYOR VE lpg BEYNİ KARLANDI ILIK SUYLA ZOR AÇTIM.
    USTAYA GÖTÜRME ŞANSIM ŞU ANDA YOK O YÜZDEN BİLGİSİ olAN LÜTFEN YARDIM BEKLİYORUM. GEÇENLERDE İSTASYONDAN ANTİFRİZ ALDIM KENDİM KOYDUM MOTOR SUYUNA ACABA ONDAN MI OLDU YOKSA RÖLANTİ AYARI YAPTIRMIŞTIM ARAÇ AZ YAKSIN DİYE ONDAN MI OLDU ?? YADA BAŞKA NEDE SIKINTI OLABİLİR

İdolum bir anda servetdemirkan oldu şuan.

Konu başlığıyla çok alakasız bir şey yazmasıyla beni güldürdü.

otomobil var mı başlıkta, var. O halde insanlara yardımcı olun ;)

• quote:

Orijinalden alıntı: servetdemirkan

MERABA 2 AY ÖNCE 2000 MODEL PALİO ALDIM. AMA SON ZAMANLARDA ARABAM BENZİN YEMİYOR, GAZ KOKUSU GELİYOR, EKZOZDAN SİYAH SIVI GELİYOR VE lpg BEYNİ KARLANDI ILIK SUYLA ZOR AÇTIM.
    USTAYA GÖTÜRME ŞANSIM ŞU ANDA YOK O YÜZDEN BİLGİSİ olAN LÜTFEN YARDIM BEKLİYORUM. GEÇENLERDE İSTASYONDAN ANTİFRİZ ALDIM KENDİM KOYDUM MOTOR SUYUNA ACABA ONDAN MI OLDU YOKSA RÖLANTİ AYARI YAPTIRMIŞTIM ARAÇ AZ YAKSIN DİYE ONDAN MI OLDU ?? YADA BAŞKA NEDE SIKINTI OLABİLİR

-diego dur allahını seversen zaten ortalık karışık
  • guyverlandı unutmuşum

Arada bir yazıyor ama o da emekli sayılır artık

Sırf F1 turbo konusu yeter
  • quote:

Orijinalden alıntı: umutsirvan

Kardeşim ne san varmış sende ya.

Gecmis olsun ya. Nasıl durumlar şimdi ?

Cenabetlik diz boyu abi sorma 22eylulde yaptim kazayi daha bugun tamamen bitirebildim isleri. Suan bir sikinti yok şükür

• Evet, pm yolu ile uyarılmak suretiyle konudan yeni haberim oldu. Malum konu dışına pek uğramadığım için görme şansım olmadı. Yıllardır üyeyim, mesajlarımın neredeyse tümü otomobil geneledir. DH Forum benim için O.Genel'den ibarettir, başka biyerde takılmam. Zaten tarayıcımda direkt O.Genel'in kısayolu var, foruma gireceğim zaman direkt oraya tıklayıp o.genele dalarım.

Neyse, ismimi zikreden arkadaşlar olmuş, kendilerine teşekkürlerimi sunarım.

İdol konusuna gelicek olursak, herhangi bir idolüm yok ama yorumlarını ilgiyle takip ettiğim ve hatta kendilerinden zaman zaman yeni şeyler öğrendiğim üyeler yok değil. Güncel üyelerden Karbon12, oldsalt, 19can84,(eminim şuan aklıma gelmeyen 2-3 kişi daha vardır) eski topraklardan ise tralles, obk, vezir bunlara örnek gösterilebilir. Özellikle 19can84'ün mevzulara yaklaşış tarzını forumda rakipsiz buluyorum. Ömrümde gördüğüm en rasyonel insan kendisi.

Bunların yanında yine forumda paylaşımlarda bulunan, kendi ilgilendiği alanlardaki konular hakkında kapsamlı ve doyurucu bilgiye sahip olan üyelerimiz de mevcut. Tek tek isim vermeye gerek yok hepiniz biliyorsunuz zaten.

Onun dışında ise fanatiklik ve sinsilik yapmayan herkesi severim 2-3 kişi hariç kimseyle de kişisel sorunum yok. Ortalama üzerinde
    samimi olduğum üyeler illaki vardır onlar kendilerini zaten biliyorlar. Çoğu da eskilerdendir zaten. Tek tek isim verdirmesinler bana şimdi adamı hasta etmesinler.

• The Division Bell kullanıcısına yanıt
    Tesekkur ederim abi. Senin hakkında bircok seyi merak ediyoruz ilerde fan club acmayi dusunuyorum senin icin.

Otomobil genel bolumunde oldugumuz icin sadece otomobilini ögrenebilir miyiz sakıncası yoksa

• quote:

Orijinalden alıntı: superstreet

Tesekkur ederim abi. Senin hakkında bircok seyi merak ediyoruz ilerde fan club acmayi dusunuyorum senin icin.

Otomobil genel bolumunde oldugumuz icin sadece otomobilini ögrenebilir miyiz sakıncası yoksa

Boşver, o konulara girmeyelim hiç. Önemli olan burada bulunup iki lafın belini kırmak. Gerisi mühim değil.

• Forumda bütün üyeleri severim gerçekten herkeste ayrı bir fikir ve bilgi var seçim yapmak yakışmaz
  • quote:

Orijinalden alıntı: The Division Bell

quote:

Orijinalden alıntı: superstreet

Boşver, o konulara girmeyelim hiç. Önemli olan burada bulunup iki lafın belini kırmak. Gerisi mühim değil.

Böyle gizemli takilmalarina hastayim abi

• İdol değilde dikkat çeken üyeler var.

Benim en sevdiğim ise FarukBıyıklı mıydı neydi adı Toros u vardı. Onun yorumlarına çok gülüyordum. Bayadır göremiyorum kendisini. :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: hipofiz

İdol değilde dikkat çeken üyeler var.

Benim en sevdiğim ise FarukBıyıklı mıydı neydi adı Toros u vardı. Onun yorumlarına çok gülüyordum. Bayadır göremiyorum kendisini. :)

Tarımla uğraşıyordu.

Harbiden bayadır yok.
  • @rotational intertia

üzerine tanımam...

http://forum.donanimhaber.com/m_46861775/tm.htm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RaptorFX -- 9 Ekim 2013; 19:55:21 >
  • Ayrıca denizkubi ile dalga geçen arkadaşlar tamam onun renault sevgisi biraz ağır basıyordu ancak teknik otomobil bilgisi onun da yüksekti. Uzun yazılarını dikkatli okursanız anlayabilirsiniz
  • Fazla Taner Göde Yazmayın Beyler Banlanıyoruz Yönetimce Başıma Gelmiş Bir Olaydır.
  • İdol değilde, forumu forum üyelerden bir kaçı.
    -Shadowgeist :Argumanları güçlü Adamın bir markası yok, Bazen Toyotacı, Volvocu zaman zaman Jaguarcı. Hangisi o üyeyi bozacaksa o markanın tarfına geçiyor, Subaru'ya karşı gizli bir sempatisi vardı ama İihs'te Subaru Volvo'yu geçince Subaruya kırıldı.
    -Thomassee : Bu üye orta yolu izler etliye sütlüye karışmaz. Sadece bir yerde psikopat yorumunu görmüştüm. Subaru hakkındaydı
    -Standalone : Forumun gizemli elemanı, düzgün Türkçe, düzgün ifadeler en dikkat çekici özelliği
    -Lancia Delatacı: Gözünü seveyim bırak şu kırmızı ile yazı yazmayı, nunun dışında kendisi on numaradır, komik esprileri vardır. Geçen gün CW ilew ilgili yaptığı espri forumun unutulmazları arasına girmelidir.
    -senersungur : Ani çıkışları ile meşhurdur, fakat ağır eleştirilerde bile efendiliğini muhafaza eder.
    -president : Green mamba
    -ilker67 : Subaru denilince akla hemen onun adı gelir
    -saparcı : üyenin niki çok sakat kafası iyidfir diye yorumlarınu pas geçiyorsanız yazık ediyorsunuz. On numara üye.
    -m_a_s, yasakpınar : Mazda hakkında bilgili arkadaşlardır. Güzel paylaşımları var.
    Vitesi 4'e çat diye atan biri vardı ama kimdi bilmiyorum
    Değerli arkadaşlarım veya abilerim hoşgörüzüe sığınarak yazıyorum sorun olursa silebilirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mitrid6tes -- 9 Ekim 2013; 20:09:34 >

• President ın motor bilgisi gerçekten çok iyi zevkelerimiz uyuşmuyor orası ayrı..

Italyan otomobillerini doya doya tartışacak 1 kişi bulamadım daha şu forumdan. Ama yakındır kendim gibi birini bulmam
  • quote:

Orijinalden alıntı: Aziz Kancar

quote:

Orijinalden alıntı: xxxjokerxxx

İdol değilde iyi birileri olarak tanıdığım en azından düşündüğüm kişiler var

görkemuse
    anıl - civic
    aziz kancar
    utku - marea

Eyvallah kardesim yalniz yazdigin 3 arkadaslada aramin iyi oldugu soylenemez

Bilemiyorum artık Pm'e gel.

• @janjan
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.