Şimdi Ara

otomobil kadranla aynı hızdamı gider yardım (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
54
Cevap
0
Favori
1.853
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    ya ne amerikanı ne c5 i ne c6 sı

artık marka fanatikliğinin hat safhaları
    daniskaları bunlar.

yeter allah aşkına her konuya amerikan bayrağı diktin be arkadaş
  • quote:

Orjinalden alıntı: TSMC

Ya yok işte, dediğimi anlayabildin sanırım. C5 ile yeni C6 arasında çok fark var. Eskisi ucuza satılan Amerikan Halk otomobiliydi, tamamen çelik karoser kaldırıldı, aliminyum şase üzerine karbon fiber parçaları eklendi. Teknoloji olarak çok iyi, 5 ileri otomatik ve 6 ileri düz şanzıman, sesli navigasyon, avrupa verziyonlarında Esp gibi sistemler entegre edildi.

Le-Mans'ta yarışan "7000" devirde gücünü üreten LS7 motoru alıp buna taktılar.

Tur zamanlamalarında sondan 4.'cü olan Corvet, baştan 6. olmayı becerebildi. ( 100 araç var, hani koymuştum foruma hatırlarsınız belki )

İşte, durum bu haldeyken. Çok koyar yav, bir kadının "Ha korvetmi , silikonlu burununu eğmesi "

Ama yok, ben yaptırmam. Kadını arabaya bindirmeden arkasına getirip 1-2 el vurdururum araca, bak bu C6 bu Lambodan daha iyi yol tutuyo diye konsola tur zamanlamalarını koyarım.

bir hatun bu işlerden ne derece anlar o da ayrı bir tartışma konusu..her neyse..iyi geceler..

• 30 yaşında olduğunu iddia eden çocuğun mantığa gel hele.. Hey allahım ya
  • bir başlık konudan nasıl saptırılırın muhteşem örnekleri için saolun arkadaşlar.
  • 2003 model 1.6 vectra yokuş aşağı 240 gördüğüne göre kadranda kesinlikle bir sapma var ama abanıyodum gaza sonuna kdr yani vardır yine bi 220
  • bende GPS cihazı var ve hız ölcebiliyor çok küçük hata ile aracım 100 kmye sabitledigimde GPS 97-98 gösteriyor
  • peki dijital kadranlardada aynı şeklidemidir?
  • Digital Kadranlarda sapma olmaz..

Mesela uzun yolda ben normal kadranın yanında Digital Hız Göstergesini de açıyorum..İkisini de takip ediyorum , Kadranda 110 KMh gösterirken Digital Gösterge de 100 Kmh felan gösteriyor..Yani en doğrusu Digital Göstergedir..
  • quote:

Orjinalden alıntı: Gokhan43

Digital Kadranlarda sapma olmaz..

Mesela uzun yolda ben normal kadranın yanında Digital Hız Göstergesini de açıyorum..İkisini de takip ediyorum , Kadranda 110 KMh gösterirken Digital Gösterge de 100 Kmh felan gösteriyor..Yani en doğrusu Digital Göstergedir..

eyvallah

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hayta85 -- 17 Şubat 2007; 10:49:20 >
  • aracın lastik havalarını değiştirdiğinde bile km şaşar.bazende arabaya daha büyük çaplı jant takıyorlar o zamanda sen 90la gittiğini sanıyorsun ama105le radara giriyorsun.bizzat eski arabamda başıma geldi.yolda km kontrol tabelaları var.her şehrin çıkışında genelde oluyor.ilk km kontrol 000 tabelasını görünce kmyi okuyorsun.5km sonra ikinci levhayı görünce senin kmnin ne kadar şaştığı ortaya çıkıyor.basit bi oran kurarak 90la gidiyor gözüktüğünde kaçla gittiğini hesaplayabilirsin.uzun yola çıkarken her seferde kontrol ederim ben.aynı araba aynı yolda bile farklı zamanda farklı ölçebiliyor.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Janjan

30 yaşında olduğunu iddia eden çocuğun mantığa gel hele.. Hey allahım ya

Seninde kaç yaşında olduğun belli oluyor hani. Pm'den küfürler, banı açıldığı gün her topice girip saldırmalar vs. vs.
  • bütün araçlarda kadran hatası vardır.bu %5-10 arasıdır.Gayriciddiler hariç..
    aynı zamanda firmalar kadran imal ederken genelde aynı kadranı birçok aracında kullanmak üzere de üretir yada ürettirir..
    kadrandaki hızı araç genelde yapmaz yapamaz....yanlış göstermeler yada lastik çapları ile oynanmadığı müddetçe..
  • evet ama digiatl gostergelerde sapma olmuyo ama her arabada digital gostergeli deil ki

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi biddy_074 -- 17 Şubat 2007; 15:02:38 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: türbülans

quote:

Orjinalden alıntı: TSMC

Ya yok işte, dediğimi anlayabildin sanırım. C5 ile yeni C6 arasında çok fark var. Eskisi ucuza satılan Amerikan Halk otomobiliydi, tamamen çelik karoser kaldırıldı, aliminyum şase üzerine karbon fiber parçaları eklendi. Teknoloji olarak çok iyi, 5 ileri otomatik ve 6 ileri düz şanzıman, sesli navigasyon, avrupa verziyonlarında Esp gibi sistemler entegre edildi.

Le-Mans'ta yarışan "7000" devirde gücünü üreten LS7 motoru alıp buna taktılar.

Tur zamanlamalarında sondan 4.'cü olan Corvet, baştan 6. olmayı becerebildi. ( 100 araç var, hani koymuştum foruma hatırlarsınız belki )

İşte, durum bu haldeyken. Çok koyar yav, bir kadının "Ha korvetmi , silikonlu burununu eğmesi "

Ama yok, ben yaptırmam. Kadını arabaya bindirmeden arkasına getirip 1-2 el vurdururum araca, bak bu C6 bu Lambodan daha iyi yol tutuyo diye konsola tur zamanlamalarını koyarım.

bir hatun bu işlerden ne derece anlar o da ayrı bir tartışma konusu..her neyse..iyi geceler..

Vay be estetik cerrahi baya ilerlemiş burunda silikon kullanılıyor mu yazw?

• 130 Beygirlik, aslında sürücülerinin onu 600 bg zannettiği Transportlerlarda bu oran 160 km/s hızda %47 civarında. O sebepten 240 gördüklerini iddia ediyorlar.

• quote:

Orjinalden alıntı: aTTra

Az farkeder.

Kadranda 170 gösteriyorsa, senin hızın belkide 165 felandır. Çoğu otomobilde böyle.

Ben 180 KM ile radara girdim, polisler ceza kestiler 174'le radara girmişsin dediler bana.

evet doğrusu bu
  • bide hep şöyle derlerdi.aynı hızla arabayla aynı hızdaki büyük araç(otobüs,kamyon,v,b)büyük araç daha hızlı gidermiş gibi birşeyler duymuştum .doğrumudur hurafemidir?yani büyük aracın 120 km.hızı ,otomobilin 120 km.'sinden dahamı hızlı?
  • bunu kendini araç ürticilerinden daha zeki sanan sivri zekalılar savunurlar. hatta argumanları da büyük araçların tekerlerinin daha büyük olmasıdır falan derler.

sonuçta herşeyin bir standardı vardır. hız da standartlara göre ölçülür. yani küçük sapmalarla beraber aynıdır... araba da aynı gider otobüste...
  • Bende serviste gidip gelirken dikkat ettim, midibüste kadran 100 gösterirken takoğraf 92-93 km/s gösteriyordu hızı..
  • Kalibrasyon ve lastik ebatına bağımlı olarak değişebilir diye düşünüyorum fakat çok faqrketmeyecektir 5 km civarı değişim normaldır...
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.