Şimdi Ara

Otomobil kullanmayı öğrendiğiniz aracı ve yılı hatırlıyor musunuz? (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
265
Cevap
0
Favori
6.393
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • ben 11 yaşında araba sürmesini ögrendim ilk sürdügüm araba 1953 model mercedes-benz 170 sv oda bizim arabamız zaten hala bizde isterseniz resmini koyabilir
  • Yaş 30 1993 yılında 16 yaşında iken sıfır bir karmen kırmızısı Renault Torosta öğrendim araç kullanmayı. Ne günlerdi bee az mı kaçırırdık arabayı lisede
  • hatırlamazmıyım. otomobil demiyimde ilk kullandığım dört tekerlekli motorlu taşıt 1985 tılında Türk Fiat 480 traktördü. Traktör amcamlara aitti ve 1976 model heryeri jantlarıda dahil turuncu olanlardandı, vitesleri oldukça karmaşık yani bildiğimiz vites yollarından oldukça farklı 1. vites taa 4. nün yanında filandı öyle hatırlıyorum.

sonra yenisini aldılar Fiat 640 modeliydi onun şanzımanı adam akıllı 4 ileri + takviyeydi. iyi hatırlıyorum tavşan ve kaplumbağa sembolleri vardı viteste kaplumbağa anlaşıldığı üzere ağır devirdi.

ilk kullandığım otomobil ise 1988 yılında zevkini başka marka ve modellerde bulmanın oldukça zor olduğu ailemizin uzun bir dönem kahrını çeken Mercedes 300 D idi. İlk kullandığım manuel vites otomobil ise 1979 model Mazda 626 idi. O kasayı Türkiye'de hiç görmedim, babam yalnızca bir yıl o otomobille Almanya'dan izine gelmişti. Oldukça konforlu çok sessiz ve 2.0 motorlu canavar gibi bir arabaydı.

Mazda hayranlığımda zaten bu arabayla başlamıştır.

• bmw 850 ci 10 numara. kazasız belasız binin inşallah

quote:

Orjinalden alıntı: ondoganay

almanyadan kesin donus yaptigimiz sene 1998 de, 18 yasindaydim o zaman, bacaklarim titreye titreye gectim direksyona boyle bi heyecan hala yasadigimi zan etmiyorum, ayni sene ehliyeti de aldim....
    1997 model bmw 850ci almanyadan kalan tek hatira diyebilirim.... hala ailenin emektari... hafta sonlari peder beyle resmen yarisiyoz kim binecek diye.... sonsuza dek ailenin bi bireyi olacak herhalde....
  • ama itiraf etmeliyimki ilk araba kullanmaya başladığım zamanlarda reno 12 lerin yeri bir başkaydı. sert, ağır direksiyon, sağa sola oynayan belli belirsiz vites geçişleri, egzostan dinlenen motor devir sesi bu arabaları başka bir keyif makinesine dönüştürürdü. safkan bir sürüş keyfiydi benim için
  • 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.