91 yılında mahalle aralarında komşumuz osman abi vasıtası ile 90 model şahinimizle öğrenmiştim. o zamanlar yaşım 9 du.osman abi de 20 li yaşlarında babasının taksisini sürüyordu.onu çok severdim. çünkü arabayı hep bana verirdi kullanmam için. inanmayanlar olabilir.14 yaşımda iken (sene 1996) 95 model R9 fairway imizle ile istanbuldan izmire gittim.babam arkada uyumuştu.annem ise önde babamın ismini sayıklayarak yer değiştirin yer değiştirin diye söylenip durdu.korkulan olmadı şükür. ehliyetimi yaşım dolar dolmaz aldım.(2000)
aklıma gelince gülüyorum kişi aracın içine girdik ve ben sürdüm.Hepimiz ehliyet sahibi olduk.15 HAziran 1987.
Bir süredir yoktum,herkesin geçmiş bayramını tebrik ederim.
Saygılarımla.
86 model reno 12 tx
kucakta kullandıklarımı saymıyorumda broadwayle başlamıştım yanlış hatırlamıosam eniştemin arabasıydı
önünü görmek için minder koyuyordun buna itiraz yokta pedala nasıl yetişiyodun bunu inan merak ettiğimden soruyorum
quote:
Orjinalden alıntı: falconbir
9 yaşından beri araç kullanmaktayım, ilk kullandıgım araçta 1976 model renault 12 TS idi.Bu araç az kahrımı cekmedi, önümü görmek için koltuga minder koyardım Sene 1988
Tam hatırlayamıyorum ama sanırım 10-12 yaşlarındaydım (belki de daha mı küçüktüm ne) Araba Renault 12 TS turuncu renkli ve 1977 model.
Ben 12 yaşındayken bizim arabamız bile yoktu. Çok şanslısınız.
Sanırım ilgiyi kaybettik?
Katılım gösteren herkese teşekkürler.
Hoşçakalın.
Ya arkadaşların bazıları 6 yaşında öğrenmişBen 6 yaşında yürümeyi zor beceriyordum ne atmışlar ama yiyelim bari Yaşım 30 1992 yılında 16 yaşındayken dayımın temprasında tanışmıştım arabayla 94 yılındada doğan görünümlü şahinle ehliyetimi aldım.97 yılındada ilk arabam 93 model uno s'di.
74 model buir hacı murat sürmüştüm
92 yılıydı ve anadol pikaptı hatta geri geri giderken sağ kapının alt kısmı bir inşaat teline geçmiş ve küçük bir sıyrıkta samana benzer şeyleri görünce çok şaşırmıştım