Şimdi Ara

Otomobil kullanmayı öğrendiğiniz aracı ve yılı hatırlıyor musunuz? (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
265
Cevap
0
Favori
6.403
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Adam cidden saçmalamış galiba. Kusura bakma duyunca cidden baya güldüm

quote:

Orjinalden alıntı: khirpi

2003 yılında direksiyon sınavına dört kere girmiş ancak geçmiş biri olarak 96 model kartal ile öğrendim.

kurs müdürü dördüncü defada geçince yaw sen üniversite okumuyomuydun dedi. ama iki sınavda benim suçum yoktu. hıyar sınav sorumlusu bir adam vardı daha direksiyona geçtim on metre gitmeden kaldın dedi..

• quote:

Orjinalden alıntı: InsipiD

Adam cidden saçmalamış galiba. Kusura bakma duyunca cidden baya güldüm

quote:

Orjinalden alıntı: khirpi

2003 yılında direksiyon sınavına dört kere girmiş ancak geçmiş biri olarak 96 model kartal ile öğrendim.

kurs müdürü dördüncü defada geçince yaw sen üniversite okumuyomuydun dedi. ama iki sınavda benim suçum yoktu. hıyar sınav sorumlusu bir adam vardı daha direksiyona geçtim on metre gitmeden kaldın dedi..

aynen öyle. hıyar dediğime şükretsin

• 15 yaşında ilk defa direksiyona gectım 98 model beyaz broadway sürdüm. ne arabaydı bea. yokuşlarda tıkanmazdı 4. viteste yokuş çıktıgımı bılıyorum o arabayla (malesef lpgliydi).

broadwaydan onceden tırla eve girmiştim. nasıl oldu demeyın uzun hıkaye
  • Murat 124..İzmir narlıder imtihan pistinde.çok yıllar önce..
  • yaşım 26 , ilk kez 9 yaşındaken traktörle başladım , 13 yaşında doğan slx kullanıyordum tek başıma , ilk arabamsa 2001 polo hb
  • yasım16 2004yazında babam ogretmıstı 2000 polo classıcle 2005 te tek almaya basladım sımdıye kadar 1 kere polıse yakalandımm....bence tek gezmeyın ııllaaa hava olsun dıye gezmek gerekmez cektır arabanın camına fılmını oturttur arkaya ehlıyet olan akrabanı sonra gezzz (tavsıyemm) sonra polıse para yedırmessınızzz .......
  • Ben de oğluma araba kullanmayı öğreteceğim günler gelecek mi diye düşünüyorum.Ama hem oğlum daha çok küçük(13 aylık) hem de zamane gençleri nasılolsa kendi kendine öğreniveriyor.
  • selamlar ben 1983 dogumluyum ve il araba surme deneyimim diyarbakırda oldu babam şark görevinde idi ozamanlar ve bir benim için efsanee tofaş şahindi
  • bende hacı muratla babamdan kaçıra kaçıra ögrendim sonra babama nasıl kaçırdıgımı söyledim gülüyor torna vidayı soksan çalışıyordu hacı
  • Bizde de bir dönem vardı Murat 124.
    Vites topuzu elimde kalırdı ama araba hala gitmeye devam ederdi.

• 1986 model eski kasa doğan da 1999 da öğrendim
  • 99 model renault clio ile acemiliğimi atmıştım.
  • 1988 model bir şahindi ilk göz ağrım. Sonra 92 model hunday ile antreman yaptık sene 1994...

Şimdiki arabalara bakıyorum o zamanlarki modellerle dağlar kadar fark var.
  • ilk arabamız 82 model bi reno 12ydi.12 yaşında onu kullanmaya başladım.öyle kötü bi vites kolu vardı ki vitesi kaça taktığımı anlayamazdım.kaporta da çok kötüydü...hiç vurmadım ama vursamda babam anlayamazdı heralde
  • quote:

öyle kötü bi vites kolu vardı ki vitesi kaça taktığımı anlayamazdım

Bak bu çok doğru.

• 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.