Şimdi Ara

Otomobil kullanmayı öğrendiğiniz aracı ve yılı hatırlıyor musunuz? (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
265
Cevap
0
Favori
6.396
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • sene 1989'du babamın 77 model reno 12 TS vardı onda öğrenmiştim araba sürmeyi hemen ardından o yıl 86 model reno 12 TX e terfi ettim o bugün araba kullanıyorum artık kullanmadığım araba çok az çünkü şoförlük yapıyorum

• Reno 12 modelleri(TS,TX,Toros,SW) önde gidiyor.
  • bende doğan marka arabada öğrendım
  • Elbette 2. sırada Kuş serisi(Doğan-Şahin-Kartal-Serçe) yer alıyor.
  • ben şuan 17 yaşındayım ve 14 yaşında araba kulanmıştım kulandığım araba 2000 model ford focustu çarpa çarpa öğrenmiştim ne kadar hasar varsa arabada nekadar çarpmışsam arabayı babamda okadar bana çarpıyordu

bikeresinde acaip uçurmuştum arabayı kanala neyseki kanalın içi boştu ve hafif hasarlarla kurtulmuştum arabayı sorarsanız arabaan eser kalmadı sonrada doğan slx adık ve şuanda toyota corolla kulanıyoruz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi anlvrskn -- 12 Ekim 2006; 15:14:45 >
  • Ama şuan toyota corolla'yı fırtına gibi estiriyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi anlvrskn -- 12 Ekim 2006; 15:16:45 >
  • Ehliyeti alıncada otobana felan çıkarım artık
  • 9 yaşından beri araç kullanmaktayım, ilk kullandıgım araçta 1976 model renault 12 TS idi.Bu araç az kahrımı cekmedi, önümü görmek için koltuga minder koyardım Sene 1988

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi falconbir -- 12 Ekim 2006; 15:28:24 >
  • quote:

arabada nekadar çarpmışsam arabayı babamda okadar bana çarpıyordu

quote:

önümü görmek için koltuga minder koyardım

İkisi de çok güzel.

• Ehliyeti 1989'da aldım. Ama 2-3 sene öncesinde kullanıyordum. Araç Serçe idi
  • 1998 ya da 1999 yılında Renault 12 TOROS SW ile otomobil kullanmayı öğrendim.

Gördüğüm kadarıyla çoğunluk torosla öğrenmiş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Spyker -- 13 Ekim 2006; 14:32:19 >
  • Dede biryere gitmek isterdi direksiyona gecerdim , önden cekişli arabanın zorlugu ya istop ederdi ya pati cekerdi ilk zaman tabi olan bizim enseye olurdu. Dede 9 yaşında demezdi indirirdi ufaktan, eee direksiyona gectiysen yaşın önemi yok hata yapmayacaksın derdi. Şimdi o tokatların ne kadar önemli oldugunu anlıyorum....
  • 1997 senesinde 1960 vw ilk kullandığımda kaldırıma çıkmıştım

sonra 64 vw vardı onla ustalaştım hergün kaçırıp okula giderdimıslak zeminde karda falan yanlamaya bile başladım onunla
  • Araba kullanmayı 1997 Mercedes C200le 2004 yazında öğrendim deli cesaretiyle babamın mersoyu her fırsatta kaçırıyodum ehliyeti alınca sakinleşiyo insan artk kndi arabamı kullancm inş
  • Maşallah forum baya gençmiş,

1982 yılında Murat 131'de öğrendim. O zamanlar 20 yaşındaydım. O zamanlar araba sürmek her kesin harcı değildi, arabalar çok pahalı idi. O zamanlar cadde ve sokaklar ıssızdı. Ne kadar iyi şöför olusan ol, ehliyet almak için adamı pişsin diye en az 12 defa sınava sokarlardı. Trafikteki şöförler genelde iyi idi, iyi olamayan trafiğe çıkmazdı, insanlar araçlarını sigorta ettirmezlerdi. Çok sık kaza olmazdı, Nadiren gördüğümüz bir kaza manzarasını günlerce konuşur kırıtik yapardık. Tek tük hanım şöför görürdük, Şimdi çıkın bakın yollara çok fazla iyi ve yeni araba var ama bir okadar da kötü şöför var.

Sevgiler
  • quote:

Şimdi çıkın bakın yollara çok fazla iyi ve yeni araba var ama bir okadar da kötü şöför var.

Süper yorum.
    Nick ile yazı içeriği müthiş bütünlük sağlıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi egeliefe -- 16 Ekim 2006; 13:15:41 >
  • 1988 de Volvo 244 ile başladığım maceramda bu güne kadar onlarca farklı modelle küçük bir hata payı ile 400bin km yapmışım ... buda iyi sayılır memleketi çok dolandım.
  • quote:

400bin km

Ben henüz 250 bin km. sınırındayım.
  • bende 150 bin sınırındayım
  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.