Şimdi Ara

Otomobil kullanmayı öğrendiğiniz aracı ve yılı hatırlıyor musunuz? (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
265
Cevap
0
Favori
6.436
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • nasıl unutulur ki hacı murat 124 o benim ilk arabamdı ilk göz ağrısı.......
  • 85 veya 86 yılında babamın reno 9 arabasıyla futbol sahasınında ilk arabamı kullandım 97 de hemen ehliyeti aldım
  • 2000 yılında dayımın bir şahini vardı onunla öğrenmiştim araba kullanmayı.
  • bende 2000 yılında doğan slx le öğrendim
  • 1996 toyota corolla xe.i ile ogrendim ilk ...
  • fiat 126 bis....ne gunlerdi...ucuruyordum bir keresinde arabayı
  • 8 yaşındayken renault 12 sw 1977 ile araba kullanmaya başladım ve hala kullnaıom yaş 19
  • 97 yılında Lada Samara ile öğrendim. Kurs arabasıydı.. bu araca çok alışmıştım. sonra sınavda debriyajı ayarsız bir şahin geldi baya bir zorlanmıştım :) neyse sorunsuz bir şekilde yine 97 yılının aralık ayında ehliyetimi aldım..

ehliyetimi aldıktan sonra bir süre trafiğe çıkmadım. aracım yoktu.. daha sonra ufak ufak trafiğe çıkmaya başladım.. ve sonuçta üstesinden geldim.. ilk zamanlar çok korkardım ama sonra hani derler ya bisiklete binmek gibi bişi hakkaten öyle oluyor.. uzun süre arabaya binmesemde tekrar oturduğumda koltuğa zorluk çekmiyorum..
  • Bizim şirketde bayan arkadaşlardan biri 11 yıllık ehliyet sahibi.Bu hafta yıllık izin aldı.İzin'de ne yapacak biliyor musunuz?Araba kullanmak için özel ders alacak!!!
  • Başka?
  • seneyi hatırlamıyorum ama araba suzuki alto'ydu.çok çekti garibim benden
  • ben de 1998-99 yıllarında renault 12 ts ile öğrendim. 75 modeldi sanırım...
  • 1997 lada 1300 jiguli
  • quote:

1997 lada 1300 jiguli

Hocam Bulgaristan da mı?
  • şimdi 25 yaşındayım sadece teorik olarak biliyordum.. 97 yada 98 di 74 model 124 petrol yeşili kullandım (emanet) hayatımda ılk kez dıreksıyona gecmıstım ve tıtretmeden kaldırdım babam şışırdı yıllar sonra bi 92 şahinimiz oldu çok şükür yetiyor Allah olmayanlarada nasip etsin.
  • Kursta Lada ve Murat 134 kullandım , esas olarak 1975 model Ford Taunus SW ile öğrendim; sene 90-91.
  • 1920

Auto-Union
  • quote:

Orjinalden alıntı: Rockford Fosgate

1920

Auto-Union

o nasıl bişi ya
  • 1993 de. tempraydı sanırım... sonra şahin de ilerlettim.1999 sienamız varkende kaçırmaya başlamıştım. artık ehliyetim var 1sene oldu..
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.