Seçime kadar otomobil kampanyaları devam edecek gibi görünüyordu zaten. Ama mevcut kampanyalar otomobil satışlarını artıramamış sanki. İlave yeni kampanyalar başlar mı acaba?
Piyasa şu an çok ama çoook durgun, araç satışları alışları bıcak gibi kesildi, şu an ne araç alınır nede satılır. Şu an sadece beklenir...
ama almak zorundayız
Katılmıyorum
şuan gayet iyi indirimler yapılıyor.
arabaya ihtiyacı olan birgün dahi beklemesin.
serbest kur rejiminde olduğumuzu ve maliye bakanının değişmediğini hatırlatırım.
zaten 2008 ler zamlı gelicek.kimse indirim olur falan sanmasın.
bu sene geçen senelerden farklı .... tam 2008 modellere geçiş tarihlerinde ülkemizde seçim var .... benim fikrim durum belirsiz... fiyatlar düşmez ama zamlıda olcağını sanmıyorum... yeni modellere geçişte şu anki fiyatlardan farklı bir fiyat olmayacak... fiyatlar sabit kalıcak... ve türkiyenin politik ve ekonomik durumu netleşince( ki ben kendimi bildim bileli bu net değil) asıl zamlar o zaman gelir .... hatta şu var şu satılan 2007 modeller 2008 ler gelince şu anki fiyatlardan daha ucuza gidecek....
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme