Şimdi Ara

Otomobil tasarım yarışması

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
609
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • OETK ( Otomotiv Endüstrisi Tanıtım Komitesi) tarafından yayınlanan OTOTREND dergisi ve Türkiye'nin otomobil tasarım stüdyosu Turkdesignstudio.com ödüllü otomobil tasarım yarışması düzenliyor.Ayrıntıları siteden öğrenebilirsiniz.

www.turkdesignstudio.com

Otomobil tasarım yarışması

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fubila -- 19 Ağustos 2008; 22:05:58 >

• Çok Teşekkürler Bilgi İçin, Bi Aksilik Çıkmassa Katılcam
  • rica ederim , inşallah güzel bir yarışma olacak ! ;)
  • Ben de varım duyuru için teşekkürler.

• Farklı bir Ülke veya bazen markalar yapıyorlar yapsalar katılmak isterdim hazır projemde var biraz eski ama az biraz revizyon bide 3d render tamam... Bizim ülkede bu projelere hiç değer verilmiyor nedense keşke verilsede katılsak...Yaptığınla kalıyosun.

Haber için sağol arkadaşım..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GHOSTRIDER -- 15 Ağustos 2008; 12:13:18 >
  • evet ülkemizde bu tip projelere değer verilmiyordu ama bu yarışmanın amacı artık birşeyleri aşabilmek.. Ülkemizde tasarım adına çok ciddi bir potansiyel var.OETK reklam filmlerinde de gördüğünüz gibi (çocukların ve otomobillerin yer aldığı reklam filmi..) ülkemizin lokomotif sektörü otomotivdir.Otomotivde ise "tasarım yapabilmek" en uç noktadır.başkasının sunduğunu üretmek değil, kendi düşüncelerimizi üretebilmek....

yarışmanın ciddi bir amacı var ve bunun için de öncelikle çok kaliteli bir jüri gerekiyor.yarışma jürisi tasarımda yerli yabancı uzmanlardan oluşacak.başarılı bir proje olacağını umuyorum.(organizatörü benim bu arada.) sormak istediğiniz detaylar varsa memnuniyetle cevaplarım.
  • quote:

Orjinalden alıntı: fubila

evet ülkemizde bu tip projelere değer verilmiyordu ama bu yarışmanın amacı artık birşeyleri aşabilmek.. Ülkemizde tasarım adına çok ciddi bir potansiyel var.OETK reklam filmlerinde de gördüğünüz gibi (çocukların ve otomobillerin yer aldığı reklam filmi..) ülkemizin lokomotif sektörü otomotivdir.Otomotivde ise "tasarım yapabilmek" en uç noktadır.başkasının sunduğunu üretmek değil, kendi düşüncelerimizi üretebilmek....

yarışmanın ciddi bir amacı var ve bunun için de öncelikle çok kaliteli bir jüri gerekiyor.yarışma jürisi tasarımda yerli yabancı uzmanlardan oluşacak.başarılı bir proje olacağını umuyorum.(organizatörü benim bu arada.) sormak istediğiniz detaylar varsa memnuniyetle cevaplarım.

Katılımcılara, Düzenleyenlere ve tüm Türkiye'ye hayırlı olsun diyim arkadaşım...

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • ilk yarışma için başvurular başladı.

yarışma konusu ise : 3g (güvenli,gelecekçi,gerçekçi bir otomobil) bu ayın yarışmasının son katılım tarihi 7 eylül 2008.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.