Arkadaşlar herkese selamlar ismini ALPHAN olarak koyduğum tasarımı-modellemesi-animasyonu kendime ait olan otomobil tasarımını burada paylaşıyorum. daha önceden de bir çok tasarım yapıp burada paylaşmıştım, (poyraz yerli otomobil) diğer resimler için facebook linki https://www.facebook.com/FATIH-Kapcak-AUTO-Design-207710936079467 tasarıma ait video animasyon bu linktedir: gençler yaşım oldu 38 artık bu tasarım vs işlerinden gerçekten çok sıkıldım ve yoruldum beni affedin bu tasarımım hayatımda yaptığım son tasarım ve artık bitti başka yok :) yani bu benim için bir final oldu. yani bu bir veda paylaşımıdır :) hani Tayyip Erdoğanın bir sözü vardı ya daha da gelmem davos'a diye, ha işte otomobil markaları gel beraber çalışalım dese artık uğraşamam , o kadar kaybettim heyecanımı, bundan sonra kendimi kitap okumaya ve maneviyata (dinimi, islamı öğrenmeye) adayacağım. hepiniz sağlıcakla kalın. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fakir-bir-kul -- 14 Ağustos 2020; 18:46:47 > |
KENDİ YAPTIĞIM YERLİ OTOMOBİL TASARIMI -----ALPHAN----
-
-
Harika bir tasarım. Ama yurdumun yollarına hiç uygun değil.
-
-
Benim de aklıma direk i8 geldi -
Çok büyük bir yeteneksiniz diyen oldu mu hiç ? -
Başarılı hocam bravo. Hangi program acaba 3dsmax maya ?
-
Meslek ne hocam ? Kendinizi kitaba, maneviyata yönlendirin de geliriniz vardir inş :D -
Emeğe saygı.Cidden çok başarılı.
-
quote:
Orijinalden alıntı: unravelingBaşarılı hocam bravo. Hangi program acaba 3dsmax maya ?
3d max 2014
-
İ8 benziyor diyen sen yapta Şahin'e benzesin bari onada razıyız -
Alphan çok güzel bir isim -
Çok şık olmuş.
-
Çok güzel olmuş hocam. -
quote:
Orijinalden alıntı: Ulan Musk
Çok güzel olmuş hocam.teşekürler
-
quote:
Orijinalden alıntı: Maury
Alphan çok güzel bir isimYalnız harbiden çok güzel isim.Hem Türkçe kökenli bir isim hem de İngilizceymiş gibi okunabilir.Yurtdışında alfaaan gibi bir şey derler.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cerade -- 14 Ağustos 2020; 20:37:42 > -
İsmi ve amblemi dışında mükemmel. Özellikle amblemi özgün bir tasarıma kavuşturabilirsiniz -
Hocam yazınızın tamamını okumadım ancak bu işleri bırakıyorsanız , bilgilerinizi ve tecrübelerinizi udemy vb platformda videolara dökerek heyecanlı olan biz gençler için bir açık kapı bırakın hem sizde para kazanırsınız
En iyi araç tasarımı aha budur , eğer üstün Türk mühendisliği bunu başarırsa 2 yıl içinde cari fazla vereceğiz ve artık buzdolabı satmamıza gerek kalmayacak hatta fakir Rus turistlerede ihtiyacımız kalmayacak ülkeyi komple kapatıp yollarda köpük partisi vere vere yaşayacaz.. (Alıntıdır..) |
Harika bir tasarım. Ama yurdumun yollarına hiç uygun değil. |
İ8 benziyor diyen sen yapta Şahin'e benzesin bari onada razıyız
|
Audi R8 - BMW i8 miks |
Alphan çok güzel bir isim
|
Çok büyük bir yeteneksiniz diyen oldu mu hiç ?
|
Emeğe saygı.Cidden çok başarılı. |
Benzer içerikler
- 1 kg kabuklu cevizden ne kadar iç çıkar
- saçı kazıttıktan sonra ne sürülmeli
- asfalt sürtünme yarası nasıl geçer
- karaköyden taksime nasıl gidilir
- popeyes chipotle sos
- yeşil nasim
- exxen filmleri
- elektrikli bebek arabası
- telegram indirim kanalları
- 5g nedir zararları
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X