Şimdi Ara

Otomobilde MP3 dinlemek için HANGİ FM Transmitter (aktarıcı) ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
21
Cevap
0
Favori
16.842
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

MP3 çalar özelliği olmayan bir arabada MP3 dinlemek için kaliteli bir FM aktarıcı (transmitter) arıyorum.

gördüğün kadarı ile piyasada otomobil çakmağına takılarak çalışanlar var.

bunlar içinde hangisi daha iyi bir ses iletimi ve müzik kalitesi sunuyor? tavsiyeniz nedir?

bunların sanki markaları haricinde geri kalan kısmı aynı gibi.yanılıyormuyum, ne dersiniz?
    http://www.hepsiburada.com/department.aspx?Categoryid=258076
    http://www.hipernex.com/Ca.aspx?CID=4024

başka alternatif ve tavsiyelerinizi bekliyorum. amaç kaliteli bir müzik dinlemek ve FM radyoya aktarımının iyi olması

teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-4FEE439E4 -- 13 Mayıs 2008; 19:42:28 >

• herhangi bir fikri olan yokmu arkadaşlar?
  • Forex kullanan ve diğerlerinin hepsini deneyip bilen biri olarak söylüyorum FOREX ile diğerlerinin FARKLARINI

Forex Transmitter’ı Öne Çıkaran Farklar :

2 YIL GARANTİ & 1 E 1 DEĞİŞİM
    Forex transmitter yerinde 2 yıl servis ve birebir değişim garantisini sunan bir üründür.

MARKA TESCİLİ
    Forex transmıtter registered bir üründür. Marka tescili yapılmıştır. Size güveni ve kaliteyi sunar. Ne olduğu belirsiz markasız ürünlerden farkı budur.

CE KALİTE BELGESİ
    Forex transmıtter certıfıcate of europe'a sahıptır. Yani avrupa standartlarına uygunluk belgesi vardır.

SAMSUNG CHIP
    Forex transmıtter dünyada sayılı üreticilerden olan samsung firmasının çipleri kullanılarak üretilmiştir.

ÜNLÜ BİLGİSAYAR DERGİLERİ
    Forex transmıtter PCNET, Chip, PC Mag vb. dergilerde yılın ürünleri olarak seçilmiştir.

CEBIT FUARI
    Forex transmıtter ürünleri Cebit 2007 Fuarında yılın ürünleri olarak seçilmiştir.

FOREX FUAR VIDEOSUNU IZLEMEK ICIN TIKLAYIN

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _U_U_R_ -- 18 Mayıs 2008; 10:39:08 >

• _U_U_R_ teşekkürler
  • digimax FM TRANSMITTER 259001 adlı benzer ürününde

İLK DEFA ŞARKI İSİMLERİNİ GÖSTERME VE İSTEDİĞİNİZ ŞARKIYI SEÇEBİLME ÖZELLİĞİ

yazıyor

acaba aynı özellik FOREX CFT-629 veya FOREX CFT-626 ürünlerinde varmı?

VE

FOREX CFT-629 ile FOREX CFT-626 arasında ne farklar var?
  • digimax ıbilmiyorum ama 623 ile 629 arasında ben bir fark göremedim yine de 629 u almayı tercih ettim.
    hepsiburadada kampanyası var.2gb ı40 ytl. sitesine baktım 629 son sürüm...
  • terhimi bundan yana yaptım.hayırlısı.

# 206 FREKANS TAN DİLEDİĞİNİZDE DİNLEME İMKANI!
    # İLK DEFA ŞARKI İSİMLERİNİ GÖSTERME VE İSTEDİĞİNİZ ŞARKIYI SEÇEBİLME ÖZELLİĞİ
    # CİHAZ ÖZELLİKLERİ:
    # Dahili 4 GB Flash bellek + sd kart girişli
    # Araç çakmak girişinden 12V DC besleme
    # USB 1.1 ve 2.0 disk desteği ,
    # SD KARTTA 8 GB A KADAR KART OKUYABİLME
    # OYNAR BAŞLIKLI,MAKSİMUM KONFORLU KULLANIM
    # YENİ UZAKTAN KUMANDA SERİSİ İLE DAHA KONFORLU KULLANIM!
    # MP3 on Channel, otomobilde bir CD çalıcı veya pahalı başka bir ekipmana ihtiyaç duymadan, sadece aracın çakmak girişine takılan ve basit bir USB memory (USB HAFIZA BELLEK) üzerindeki MP3 dosyalarını kablosuz olarak oto radyo/teyp FM bandına yüksek kalite ile stereo yayın yapan bir aksesuardır. Kısaca, otomobil içinde kablosuz olarak çalışan bir MP3 çalardır.
    # Aracınızda,otomobilinizin orijinal fabrika çıkışında bir kasetçalar var ve cd çalara dönüştürmek istiyorsunuz?Fakat sadece aracınızın orijinal uyumlu ve ölçülerine uygun olanı seçmek zorundasınız. MP3onChannel,bu sorununuzu ucuz bir şekilde ortadan kaldırıyor ve size inanılmaz bir performans ve kablosuz cd çalar imkanı sağlıyor.
    # Yapacağınız şey çok basit!
    # USB Flash belleğinize yada SD kartınıza dilediğiniz kadar mp3 ü yüklüyorsunuz. MP3onChannel ın arka USB girişine yada SD kart girişine takıyorsunuz.Radyo üzerinden uyumlu frekanslardan birini seçiyorsunuz ve kablosuz olarak MP3 ü dinlemeye başlıyorsunuz.Kablo yok,tesisat yok!
    # MP3onChannel, üzerinde bulunan line-in girişi ile dışarıdan DVD veya VCD çalar, i-pod, MD vb portatif cihazların ses çıkışını da yine oto radyo/teyp FM bandına, seçilebilen 206 frekansdan birinden kablosuz olarak aktarabilmektedir (bu durumda cihazın üzerinde bellek olmamalı)Yine aynı şekilde radyo ile MP3onChannel arasında hiçbir kablo bağı bulunmuyor.
    # Tüm Flashdisk iPod, MP3 player , CD, DVD Player, Laptop (ses çıkışı olan herhangibir alet) çaldığınız parçaları arabanızın müzik sisteminden dinleyebilirsiniz
    # Ürün sigorta korumalı devreye sahip olduğundan akünüzden kaynaklanabilecek her tür sıkıntıya karşı güvenlidir.

• quote:

Orjinalden alıntı: TheGate

digimax FM TRANSMITTER 259001 adlı benzer ürününde

İLK DEFA ŞARKI İSİMLERİNİ GÖSTERME VE İSTEDİĞİNİZ ŞARKIYI SEÇEBİLME ÖZELLİĞİ

yazıyor

acaba aynı özellik FOREX CFT-629 veya FOREX CFT-626 ürünlerinde varmı?

VE

FOREX CFT-629 ile FOREX CFT-626 arasında ne farklar var?

evet tabiyki bu özellik forexde var.. IDv3 tagları okuma özelliği ..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _U_U_R_ -- 21 Mayıs 2008; 14:28:44 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: _U_U_R_
    evet tabiyki bu özellik forexde var.. IDv3 tagları okuma özelliği ..

İSTEDİĞİNİZ ŞARKIYI SEÇEBİLME ÖZELLİĞİ deniyor. yani okumanın ötesinde okuduğu isme göre şarkıyı seçme meselesi var sanırım
  • Oto teyp yerine bundan almak ne kadar mantıklı arkadaşlar fm radyo su i iyi çeksin yeter benim için ne dersiniz ?
  • quote:

Orjinalden alıntı: Thema

Oto teyp yerine bundan almak ne kadar mantıklı arkadaşlar fm radyo su i iyi çeksin yeter benim için ne dersiniz ?

aslında bu tür ürünler ara çözümler..eğer arabanıza MP3 dinleme olanağını verecek bir müzik sistemi alacaksanız çok daha yerinde bir karar olur.
    biz bunu bir arkadaşımızın arabasının müzik sisteminde MP3 dinleme özelliği olmadığı için alıyoruz. elbette MP3 dinleme imkanı olsaydı bundan çok daha iyi bir sonuç verirdi.
  • evet bu ürünler ara çözümler ama gidipte 300 ytl ye mp3 çalar teyp alacağıma 30-40 ytl gibi bir ücrete fm transmitter alıp kullanıyorsunuz gayet iyi bir ara çözüm yani tavsiye ederim.
  • bu hafta sonu "MP3 ve FM Transmitter" denen bu aleti inceleme ve sesini dinleme şansım oldu. oldukça yeterli ve kaliteli bir sonuç verdiğini gördüm

diyebilirimki, arabanın müzik sisteminde MP3 çalma özelliği yok diye müzik sistemini değiştirmeye veya arabanın orjinalliğini bozmaya hiç değmez. "MP3 ve FM Transmitter" denen bu alet çok iyi iş görüyor.
  • Arkadaslar ben pıranha aldım ama hıc memnun kalmadım araba dururken ses kalıtesı duzgun ama hareket ettıgınde ozellıkle yuksek hızlarda cızırtı yapıyor 100 km yı astıgımda hıc bısey anlasılmıyorr bu sorunu forex marka alette yaparmı ?
  • quote:

Orjinalden alıntı: anl_ksdg

Arkadaslar ben pıranha aldım ama hıc memnun kalmadım araba dururken ses kalıtesı duzgun ama hareket ettıgınde ozellıkle yuksek hızlarda cızırtı yapıyor 100 km yı astıgımda hıc bısey anlasılmıyorr bu sorunu forex marka alette yaparmı ?

hocam alttaki aleti aldım. digimax marka ve hafızasıda 4gb üstelik. hiç bir sorun yaşamadım bugüne kadar... tavsiye ederim.

• Ben 2 ay önce forex marka aldım 2 gün sonra iade ettim , hiç verim alamadım gerçektende İstanbul da yaşıyorum belki çok radyo istasyonu var o sebepten olabilir ama sürekli frekans karışıyordu , şimdi 9ytl ye philips kaset adaptörü aldım bildiğimiz mp3 çaları takıyorum ses kalitesi de çok iyi bence daha net çözüm her anlamda .
  • Forex CFT-631 1gb Ankara'da mükemmele yakın çalışıyor.

mp3 bağlayarak değil de hafızasından veya sd karttan çalıyorsanız playlist oluşturmak yok.

parça seçmek için mutlaka sıra no.sunu bilmek gerekir.

mp3leri sıralamak ta kolay değil(isme göre sıralama yok title'a göre yapıyor).

Dikkat...hafızalı modellerde usb disk takamazsınız sadece sd.

kasaları aynı markaları farklı tüm ürünler galiba aynı özellikleri taşıyor.
  • arkadaşlar bu ürünllerden 2 gb dahili hafızalı fm cihazımın yanlışlıkla işletim sistemi silindi nasıl ve nereden yeniden softwaresini bulup yukleye bilirim.

yardımcı olursanız sevinirim.

saygılarımla
  • benim sorum araba teybimde audio in var. mp3player bağlayacam. araba çakmağından beslenen ve audio out çıkışı yani kulaklıj çıkışı olan bi alet bilen varmı. gördüğüm kadarıyla üstte bahsi geçen aletlerde audio in var sadece. ben FM verici özelliğini kullanmak istemiyorum. sadece çıkış versin yeter bana.
  • arkadaşlar bu mp3 çalarda sıradan parçaları dinlemek için ne yapmamız lazım. Ben bir türlü ayarlıyamadım. Aradan atlıyarak çalıyor. Teşekkür ederim.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.