Şimdi Ara

Otomobilinizi temizlemenin ilginç ve ucuz yolları (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
60
Cevap
11
Favori
11.570
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: ~Trabzon61~

Evet hocam yeni ibiza jantları, elegance donanım ibizaların jantıdır

Benimde aklımda olan jantlar aşağıda.
    Senin jantlarda yakışmış. Bayiden mi aldın yoksa çıkma mı buldun ?
    Sence aşağıdaki jantlardan hangisi yakışır.
    ebatını büyütmeyi düşünmüyorum 15 kalacak

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-jant-lastik-jant-724lastikten-vw-polo-6-5x15-5x100-celik-jant-79735777/detay/

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-jant-lastik-jant-volkswagen-5x100-6x15inc-jant-modelleri-84726427/detay/

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-jant-lastik-jant-mekajant-5x100-15inc-takimi-86345099/detay/

• 10 metre kuyu var bahcede aciyorum pompayi mis cek cekebildigin kadar
  • Antalyada bir benzincide makineler var. 5 dakika su 1 lira 3.5dakika köpük 1 lira süpürge yine 1 lira. Toplam 4 liraya mis gibi oluyor. Hem sıcakta yıkarken serinliyorsun. Oyşhhh. :D Antalyaya döneyim direk arabayla dalıcam oraya.
  • eskişehirde susuz temizleme yaptırdım.Susuz olmaz derken gerçekten sulu yıkamadan hiç bir farkı yok,hatta cilalanmış gibi durdu aracım.Eskişehirlilere öneririm yapan arkadaşın ismi murat ARAYIN 05076818262
  • Gazyağı zararlı arkadaşlar. Ben zift lekelerinden kurtulmak için kullandım ve camlarda öyle bir tabaka bıraktı ki geçmiyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: k2fg9

Gazyağı zararlı arkadaşlar. Ben zift lekelerinden kurtulmak için kullandım ve camlarda öyle bir tabaka bıraktı ki geçmiyor.

Verilen bütün yöntemlerde oranı kaçırırsan problem olur gibime geliyor

10 litre suya 1 fincan gazyağı denmiş mesela.

BU kadar az miktarda zarar vermez diye düşünüyorum. Yararı da olur mu bilemem denemek lazım
  • Ben kendime bu kadar iyi bakmıyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: DXM06

amway LOC koltuklar için biçilmiş kaftan

Evde bundan mevcut.Arkasında yazan kullanma talimatına uyarak arabanın koltuklarını temizleyebilir miyim?

Otomobilinizi temizlemenin ilginç ve ucuz yolları

• Teşekkürler hocam bilgiler için, farklı...
  • Paylaşımınız için teşekkür ederim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: lonely_man

Antalyada bir benzincide makineler var. 5 dakika su 1 lira 3.5dakika köpük 1 lira süpürge yine 1 lira. Toplam 4 liraya mis gibi oluyor. Hem sıcakta yıkarken serinliyorsun. Oyşhhh. :D Antalyaya döneyim direk arabayla dalıcam oraya.

ben de antalyadayım kardeşim hangi istasyon orası yerini yazar mısın? biz de öğrenmiş oluruz

bizim burada total var, iç-dışı 7 liraya yapıyor adamlar. ayrıca makineyle yıkama var, o zaten ücretsiz ama ondan önce 1 liraya otoköpükle arabayı köpürtebiliyoruz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: -ahmetgakgo23-

quote:

Antalyada bir benzincide makineler var. 5 dakika su 1 lira 3.5dakika köpük 1 lira süpürge yine 1 lira. Toplam 4 liraya mis gibi oluyor. Hem sıcakta yıkarken serinliyorsun. Oyşhhh. :D Antalyaya döneyim direk arabayla dalıcam oraya.

ben de antalyadayım kardeşim hangi istasyon orası yerini yazar mısın? biz de öğrenmiş oluruz

bizim burada total var, iç-dışı 7 liraya yapıyor adamlar. ayrıca makineyle yıkama var, o zaten ücretsiz ama ondan önce 1 liraya otoköpükle arabayı köpürtebiliyoruz

B.Onattan yukarı çıkarken 100yıl Bulvarına çıkan BP'yi sanırım orada.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: -ahmetgakgo23-

quote:

B.Onattan yukarı çıkarken 100yıl Bulvarına çıkan BP'yi sanırım orada.

Mevlana Caddesi'ndeki, yanında Speedy olan BP, değil mi? Mevlana Petrol diye biliyorum ben orayı, teşekkürler Bana ters ya ben Uncalı tarafındayım, o tarafa yolumuz düşerse bi uğrarız neden olmasın

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• son zamanlarda ender görülen bilgilendirici bir konu...
  • 2 aydır yıkamıyorum
  • astra j sahibiyim yağmurdan yağmura yıkanıyor 9 ay oldu yıkatmadım içini her hafta kendim detaylıca temizliyorum içi çok temiz bugün yıkatmaya karar verdim ve oto yakamacıda temizliğini yaptırdım birdahaki yıkama ne zaman olur artık bilemem
  • @ yağmurdan yağmura yıkanıyor 9 ay oldu yıkatmadım

@ 2 aydır yıkamıyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: Gopluumit

Bende ayakkabı parlatıcısı ile tamponları parlatıom çok güzel olii

Benim de bugün canım sıkıldı çıktım arabayı yıkadım güzelce.Araba iyi hoş oldu da tamponlar çok soluk kaldı.Keşke mesajınızı sabah okumuş olsaydım.Bir dahakine deneyeceğim :)
  •  Otomobilinizi temizlemenin ilginç ve ucuz yolları

Temizlikte üstüme tanımam

• quote:

Orijinalden alıntı: Styric

Temizlikte üstüme tanımam

Basınçlı yıkama makinesi, polisaj makinesi ve ayaklı projektör ile bir o kadar da bende var.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.