Bildirim
Otomobilinizi temizlemenin ilginç ve ucuz yolları (3. sayfa)
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
quote:
Orijinalden alıntı: DXM06
Koltuklarınızın tipi nasıl?
Araç Caddy.
Aşağıdaki linkteki kumaş koltuklardan.
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-minivan-van-panelvan-volkswagen-2006-caddy-camli-koltuklu-cift-surgulu-boyasiz-siyah-91348793/detay -
quote:
Orijinalden alıntı: _Maxy_
quote:
Orijinalden alıntı: Styric
Temizlikte üstüme tanımam
Basınçlı yıkama makinesi, polisaj makinesi ve ayaklı projektör ile bir o kadar da bende var.
Şu sağlık problemlerimi halledeyim, onları da temin edeceğim inşallah.
-
aracin disini tukurukle yikayip, icini de pipetle supurebilirsiniz. lastikleri de yaladiniz mi tamamdir.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
pratik bilgiler :) -
quote:
Orijinalden alıntı: yesazuma
aracin disini tukurukle yikayip, icini de pipetle supurebilirsiniz. lastikleri de yaladiniz mi tamamdir.
ehehe tebrik ettim, ayakta alkışladım altı üstü araba işte ne gerek var bu kadar kasmaya
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
-
quote:
Orijinalden alıntı: yaLinkiLic
quote:
Orijinalden alıntı: yesazuma
ehehe tebrik ettim, ayakta alkışladım altı üstü araba işte ne gerek var bu kadar kasmaya
Bu ifadeniz bayanlarin " ne anliyorsunuz su futboldan " sorusuna benzedi biraz :) cevap: futbol sadece futbol degildir :)
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
quote:
Orijinalden alıntı: DeLPhinuSs
quote:
Orijinalden alıntı: elente
Lastikleri Le' Cola ile parlatsak olur mu? :)
Helal cola daha iyi olur
le cola + vip 3ü1 arada kahve karışımını tavsiye ederim -
quote:
Orijinalden alıntı: shanke
quote:
Orijinalden alıntı: DeLPhinuSs
quote:
Orijinalden alıntı: elente
Lastikleri Le' Cola ile parlatsak olur mu? :)
Helal cola daha iyi olur
le cola + vip 3ü1 arada kahve karışımını tavsiye ederim
Tam bir helalinden temizlik olur o zaman
-
quote:
Orijinalden alıntı: -ahmetgakgo23-
quote:
Orijinalden alıntı: lonely_man
quote:
quote:
Antalyada bir benzincide makineler var. 5 dakika su 1 lira 3.5dakika köpük 1 lira süpürge yine 1 lira. Toplam 4 liraya mis gibi oluyor. Hem sıcakta yıkarken serinliyorsun. Oyşhhh. :D Antalyaya döneyim direk arabayla dalıcam oraya.
ben de antalyadayım kardeşim hangi istasyon orası yerini yazar mısın? biz de öğrenmiş oluruz
bizim burada total var, iç-dışı 7 liraya yapıyor adamlar. ayrıca makineyle yıkama var, o zaten ücretsiz ama ondan önce 1 liraya otoköpükle arabayı köpürtebiliyoruz
B.Onattan yukarı çıkarken 100yıl Bulvarına çıkan BP'yi sanırım orada.
Mevlana Caddesi'ndeki, yanında Speedy olan BP, değil mi? Mevlana Petrol diye biliyorum ben orayı, teşekkürler Bana ters ya ben Uncalı tarafındayım, o tarafa yolumuz düşerse bi uğrarız neden olmasın
Evet, sanırım Speedy olan BP'yi kastediyor. Yolum düşünce ben de bir denerim.
-
quote:
Orijinalden alıntı: unsal07
quote:
quote:
quote:
quote:
Antalyada bir benzincide makineler var. 5 dakika su 1 lira 3.5dakika köpük 1 lira süpürge yine 1 lira. Toplam 4 liraya mis gibi oluyor. Hem sıcakta yıkarken serinliyorsun. Oyşhhh. :D Antalyaya döneyim direk arabayla dalıcam oraya.
ben de antalyadayım kardeşim hangi istasyon orası yerini yazar mısın? biz de öğrenmiş oluruz
bizim burada total var, iç-dışı 7 liraya yapıyor adamlar. ayrıca makineyle yıkama var, o zaten ücretsiz ama ondan önce 1 liraya otoköpükle arabayı köpürtebiliyoruz
B.Onattan yukarı çıkarken 100yıl Bulvarına çıkan BP'yi sanırım orada.
Mevlana Caddesi'ndeki, yanında Speedy olan BP, değil mi? Mevlana Petrol diye biliyorum ben orayı, teşekkürler Bana ters ya ben Uncalı tarafındayım, o tarafa yolumuz düşerse bi uğrarız neden olmasın
Evet, sanırım Speedy olan BP'yi kastediyor. Yolum düşünce ben de bir denerim.
Sen Antalya'nın hangi tarafında oturuyorsun?
Bu arada 2 hafta falan olmasına rağmen 2-3 gün önce gördüm, Antalya'da Kültür İtfaiyesi ve ASAT'ın azıcık ilerisindeki Shell istasyonu (Uncalı Petrol) hizmet kalitesinde yaklaşık 65 ülkedeki 1600 istasyon arasından "Dünya Birincisi" seçilmiş. Orayı pek kullanmıyoruz ama tavsiye edebilirim. Makineyle yıkama var ama fırça köpük yıkama var mı yok mu emin değilim.
-
quote:
Bu arada 2 hafta falan olmasına rağmen 2-3 gün önce gördüm, Antalya'da Kültür İtfaiyesi ve ASAT'ın azıcık ilerisindeki Shell istasyonu (Uncalı Petrol) hizmet kalitesinde yaklaşık 65 ülkedeki 1600 istasyon arasından "Dünya Birincisi" seçilmiş. Orayı pek kullanmıyoruz ama tavsiye edebilirim. Makineyle yıkama var ama fırça köpük yıkama var mı yok mu emin değilim.
Serik tarafındayım. Ayda 1-2 defa ancak yolum düşüyor Antalya'ya.
-
quote:
Orijinalden alıntı: unsal07
quote:
Serik tarafındayım. Ayda 1-2 defa ancak yolum düşüyor Antalya'ya.
Anladım sağolasın.
-
quote:
Orijinalden alıntı: EPICA
quote:
Araç Caddy.
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-minivan-van-panelvan-volkswagen-2006-caddy-camli-koltuklu-cift-surgulu-boyasiz-siyah-91348793/detay
Olur gibi duruyor. LOC'u sadece su ile karıştırıp yüzeysel olarak deneyiniz
-
Aracımızı yaklaşık 1 yıldır temizlemedik.Arada sırada şu benzinlikteki yıkamacılara yıkattık
Bugün karar verdik.Aracın koltuklarına kadar yıkayacağız -
quote:
Orijinalden alıntı: can_11
Aracımızı yaklaşık 1 yıldır temizlemedik.Arada sırada şu benzinlikteki yıkamacılara yıkattık
Bugün karar verdik.Aracın koltuklarına kadar yıkayacağız
-
Yukarıdaki yöntemler oldukça gereksiz.. Araba şampuanı dediğiniz şey nedir litresi 10-15 tl.. Böyle saçma şeylerle uğraşmanın anlamı yok.. Yok gaz yağıymış,karbonatmış..
Yarın öbür gün aracınızın plastik aksamları matlaşmaya başladığında diliniz yanar :)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FinalVerdict93 -- 24 Haziran 2012; 14:05:51 > -
Gaz yapı, karbonat ve bulaşık deterjanıyla arabalarının boyasını incelten arkadaşlar...
Yapmayın...
Yazık günah!
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: EPICA
quote:
Araç Caddy.
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-minivan-van-panelvan-volkswagen-2006-caddy-camli-koltuklu-cift-surgulu-boyasiz-siyah-91348793/detay
Olur gibi duruyor. LOC'u sadece su ile karıştırıp yüzeysel olarak deneyiniz
Bende tatile köye gidince Amwayın cilasını alacağım orda kendim uygulayacağım.
içini hep halı şampuanla falan yapıyordum. Loc kimin aklına geldiyse... iyi fikir bu sefer onu deneyeceğim.
bende arabamı 3-4 ayda bir yıkarım ama yazları güzel bi bakım yaparım kendim. çok hoşuma gider. ancak istanbulda buna müsit yer yok..
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LAZOYI -- 26 Haziran 2012; 9:38:14 >
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X