Şimdi Ara

Otomobiller de dahil olmak üzere ABD'de üretilen ürünlere yüzde 70'e varan vergi geldi! (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
220
Cevap
1
Favori
4.182
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
32 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Tüh yozgat ahalisi 100 adet Volvo alacaktı alamayacaklar artık 🤪

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gelsin gelsin hayırlı olsun

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: gorüncekadam

E tamam iste bizde BIZ diyebilicegimiz kocaman bir butun var. Bilmem anlatabildimmi
    Hala anlayamamışsın. Kutuplaşmışsın. Tam iktidarın istediği seçmen profili işte bu. Yani anlatmak istediğim şeyleri anlarsan birgün gerçekten hakaret etmediğimi anlarsın. Kimseyi siyasi görüşünden dolayı yargılamam yapımda yok böyle birşey. Bak sana açık açık diyorum ki SİYASİ GÖRÜŞÜM YOK YANİ CHP’li YA DA BAŞKA BİR PARTİ GÖRÜŞÜNDE DEĞİLİM diyorum hala “BİZ” diyorsun.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Zaten alamıyoduk artık iyice alamıyacaz.Oyle bir vergi yükü var ki memlekette, hayal kurmaya kalksan; sanki biri anında helalinden %15 Ötv+Kdv kesicek gibi geliyor.

• -RAMMSTEIN- kullanıcısına yanıt
    Ben tekirdagliyim 40 yasindayim ak parti kurudugundan beri akpartiye atiyorum ve insALLAH erdogan yasadigi muddetce aticam. Sen bilmezsin benim akrabalarimin bana neler yaptigini akp ye oy aticagimi ogrendiklerinde neler yaptilar . Ebn sevdigin insanlar seni hic misafirlikten KOVDUMU ? oyle sizin yasadiginiz gibi pembe bir dunya YOK
  • -RAMMSTEIN- kullanıcısına yanıt
    H a bu arada evet siz BIZ var ve olucakta ne zaman hakaret etmeyi birakicaksiniz (forumu biraz takip et gorursun) o zaman siz biz ortadan kalkicak
  • Peki bugün almış olduğun 2 tane orta boy domatesin 3 tl olması???
    Allah belanızı versin sizin şu hale bakın her şeyimiz lüks bundan sonra her şeyimiz!
  • Kardeşim AKP seçmenini ekonomi ilgilendirmez adamlar için burası iki günlük dünya onlar öbür tarafta Reis Başkan Erdoğan ile birlikte namaz kılacaklar beraber yaşayacaklar.

AKP seçmenini suçlamayı, çomar demeyi bırakın düşünceleri sizin gibi değil.

• Slaved by makarna S kullanıcısına yanıt
    makarna yemek den beyin kalmamış sende
  • Yahu batılı yapıyormuşda Türkiye niye yapmasınmış misillememymiş bla bla bla güzel kardeşim batılı dediğin ülkelerde en az 2 çeşit farklı marka da kendisi araba üretiyor zaten sen ne üretiyorsun domates biber patlıcan patates soğan ı bile ithal ediyorsun vay benim canım kardeşim siz neler içiyorsunuz neyin ürünü bunlar.

• Cekırdek, cay , kek var abd de bunlar yok.Ironı yapıyım dıyorum onu bıle ıstemeye ıstemeye yapıyorum.

Sen kımsın ey abd zaten Ford,Chevrolet,Chrysler,Dodge,GMC,Hummer kullanmıyorduk bız ulke olarak.

Resmen saka gıbı ulkeyız ama mustahak bıze
  • Dakka bir gol bir. Beter olalım, artık zerre umrumda degıl. Boyle olacagını zaten bıle bıle oy verdı halkımız, sımdı sonuclarına katlanma vaktı.
  • Trump sadece bize degil tum avrupaya ve cine ayni vergileri uygulamaya basladi bu adam cidden zir deli Tum dunyada dalga konusu oldu. Yaaa amerikan kardes cok rahat konusuyodun birazda siz cekin

• theJuDGe_41 kullanıcısına yanıt
    "prinç" dediğiniz şey alaşım olan, (ingilizcesi brass olan), ise o da "pirinç"tir. prinç diye bir kelime yoktur sayın editör.
  • Almayın beyler sizde. Ülkenize yapılan bir haksızlığa karşı kendi ülkeniz misilleme yapmış ki dünya şu an bu halde. Herkes herkese vergi koyuyor.

Bu işler nereye varır bilinmez. Ama ülkemiz hayrına ne olursa olsun desteklerim.

• Akıllar pırıl pırıl nereye bağlamışlar. ABD sana ek vergi ile ekonomik yaptırım yapıyor sen misilleme yapınca dakika bir gol bir yapıyorsunuz . Tüm kapitalist sirtlarlar bu durumdan hazimsiz. Gerçi içerdeki yerli kapitalistler daha hazimsiz .

• Bende akp seçmeni değilim ama mantıklı bir adım, hükümet en basitinden ABD de üretilen kozmetik ürününü alma, başka ülkede üretileni al diyor

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Marketlerdeki ürünlerin gramajı %20-25 düşmüş ama fiyatlar aynı. Bunu gören akp seçmeni zam gelmediğini düşünüyor :)

Eski etiketlerle yeni etiketleri karşılaştırın!

1)Bu yıl büyük borcun ödenmesi için yeni yeni vergiler gelecek

2)şirketler, ekonomi kötü olacağı için çoğu ya iflas edecek ya da işçi çıkaracak

3)işsizlik arttığı için yağma artacak, protestolar olacak ve birçok kişi öldürülebilir

4)ve dolar 7 tl

Sonumuz hiç iyi değil ama #MÜSTAHAK

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Slaved by makarna -- 26 Haziran 2018; 21:11:38 >
  • Keiichi Tsuchiya kullanıcısına yanıt
    pirinci görünce yok artık dedim de metal olan aklıma gelmemişti keşke belirtilseymiş :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Brawilyon

makarna yemek den beyin kalmamış sende

"Yemek den" değil "yemekten" olacak o

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.