|
Bildirim
Ohhhh misss iyice edin ülkenin içine
|
Ne alakası var yeni Türkiye ile? Amerika her şeye vergi getirdi. Bütün Avrupa ülkeleride benzer şekilde misilleme olarak vergi eklediler. Biz yapınca neden suç oluyor?
Tabi benim burada kastım misilleme olarak yapılan vergiler için. Onun dışında vergilerin yüksek olduğu ve sömürüldüğümüz zaten bi gerçek. |
Yahu ben şimdi bu yorum yazanlara zeka yoksunu desem hakaret sayılacak bunların bakış açısının saçmalığını başka nasıl açıklayabilirim söyleyin öyle yazayım. Adamların ekonomiden politakadan zerre anlamıyor üstüne eleştiriye kalkıyor. Bir şey hakkında yorum yapmadan önce bir dönün ben bu konuda ne biliyorum da ahkam kesiyorum deyin. Kör cahiller toplanıyor Türkiye Cumhuriyetine akıl vermeye kalkıyor. Aç bir bak Avrupa ve Çin Amerika'nın kararlarına nasıl karşılık vermiş desem aval aval bakar. Daha normal olan şeyleri zihni kabul etmiyenlerle farklı olmayı nasıl başaracağız bilmiyorum.
|
1 şişe Jack 500TL.
|
Millet istikrarı seçti.
|
Ben de akp’yi günahım kadar sevmem ama ülkeler arasında mütekabiliyet esastır, bir devlet sana ek vergi getiriyorsa sen de ona karşı getirsin yoksa muz cumhuriyeti olursun (gerçi şimdi de o noktaya yakın ama şeklen olsa da tavır koymak gerek)
|
Amerika çok yanlış yapmış. VERGİ konusunda Türkiye’ye kafa tutamaz.
|
Volvo alıp 1 ay sonra satacağım hiç yoktan yüzde 60 kâr
|
|
|
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Çakıltaşı__1 -- 26 Haziran 2018; 17:50:3 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Slaved by makarna -- 26 Haziran 2018; 17:50:52 > |
|
|
|
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
|