|
Bildirim
Volkswagen gayet ucuz. Taliant 1 milyon. Konuşmaya gerek yok. Corolla 100 beygir ve 1.5 milyon. İçi dar, iç mekan kalitesi kötü. Yumuşak göğüs olmayan Corolla Cross 1,8 milyon. Golf 8.5'i 1.3 milyona veriyorlar. Baz paket Egea 990 bin. Egea'nın 1.5 benzinli baz paketi neredeyse Golf'ü geçiyor. Ek olarak yeni VW'ler çok dolu. Golf Style'dan itibaren elektrikli koltuk ve bagaj gelse daha da satardı. Döndüm dolaştım yine Golf mantıklı dedim. Elektrikli almayacaksan yine VW mantıklı. |
Ayda 10 tane satamayan, listelere giremeyen Egea HB'e plastik dodik koyuyorsun ve Cross diyorsun, araba en çok satan 6. araç oluyor. Aynı araba yanından geçemediği Golf'ü geçiyor.
İşte popüler, tüketim kültürü. HB ❌️⛔️🚫☠️ Plastik dodik ✅️✅️✅️✅️ |
Chery 53 bin satmış inanılmaz. Tam 3 yıl önce adı bilinmeyen firmaydı. Chery fabrika açıp mevcut distribütörle devam ederse 1.'liği hak eder. |
vw fiyatları o kalite için bedava. daha çok araç gelse daha da çok satardı. |
|
|
Volkswagen gayet ucuz. Taliant 1 milyon. Konuşmaya gerek yok. Corolla 100 beygir ve 1.5 milyon. İçi dar, iç mekan kalitesi kötü. Yumuşak göğüs olmayan Corolla Cross 1,8 milyon. Golf 8.5'i 1.3 milyona veriyorlar. Baz paket Egea 990 bin. Egea'nın 1.5 benzinli baz paketi neredeyse Golf'ü geçiyor. Ek olarak yeni VW'ler çok dolu. Golf Style'dan itibaren elektrikli koltuk ve bagaj gelse daha da satardı. Döndüm dolaştım yine Golf mantıklı dedim. Elektrikli almayacaksan yine VW mantıklı. |
|
Chery 53 bin satmış inanılmaz. Tam 3 yıl önce adı bilinmeyen firmaydı. Chery fabrika açıp mevcut distribütörle devam ederse 1.'liği hak eder. |
|
|
vw fiyatları o kalite için bedava. daha çok araç gelse daha da çok satardı. |
kasım ayında vw nin iln satan model içinde aracı yok ama 3. sırada, bu nasıl matematik? |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi volkanbirol -- 4 Aralık 2024; 0:51:15 > |
O arkadaş kafayı Volkswagenle bozmuş |
|
kalitesizler en üstte osla toyota birinciliği kimseye bırakmazdı . adamlar 2024 yılında hala 2010 ayarında iç mekan+ donanım koyuyor ses yalıtımı kepazeliği de ayrı. tek tantanası atmosferik motor bozulmuyor + lpg. |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi matador_mirkhan -- 4 Aralık 2024; 22:44:45 > |
|