|
Haziran ayında en çok satılan otomobiller: Tesla, Togg'u geçti!
-
-
Chery Çinli araçlara gelen vergiye rağmen 7.500 adet satmış . Oha diyorum . Bence bu gidişle Chery Türkiye'ye bir fabrika açar .
Daha ülkeye Chery'nin ultra lüks premium markası da gelecek . O zaman Chery grup Türkiye de en çok satan markalardan biri olabilir.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Moueson -- 3 Temmuz 2024; 14:12:41 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Tesla, Türk vergi sistemine uyum sağladığı için bayağı sattı. Ne kadar gider bu satış zira ilk teslimatlar bunlar bilmiyorum ama elektrik dünyası için güzel.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Togg almak istemeyen elektrikli yüzde 10'da araç isteyenler için ertelenmiş talep etkisi.
3 ay sonra falan tesla durulur, togg gene kredi kampanyası yapmak durumunda. Zira sadece tesla değil 3008 5008 scenic explorer yüzde 10 ile elektrikli gelebilir, Hatta lexus rz300'ü isterse yüzde 10'a sokabilir. Rekabet kızışacak,
Haziran satış adedi bunlar o yüzden vergi henüz yansımadı.
Ayrıca vergi geleceğini duyan yığıldı kapıya araç almak için. Çünkü 1 ay sonra ikinci ele ilana verse 300-400 bin lira kâra geçecekler...
-
Chery sahibi olanlar bedavadan 400-500 bin TL kâr elde edecek ha! Vay arkadaş . Millet akıllı gerçekten
Valla öyle düşünen varsa dümdüz aptalca iş yapmış olur.
Zira ikinci el chery'e kimse Avrupa'da üretilmiş araç fiyatı vermez,
Ne aptalcasi çok mantıklı . Düşünsenize vergi sonrası tiggo 8 pro sahipleri 1 milyon TL ye yakın kâr elde edecek . Neredeyse bir araba parası düşünebiliyormusunuz. Millet artık Chery'i çok sevdi ve benimsedi o yüzden ikinci eline de talep çok olur bence.
Millet çakal hocam . Bende diyorum vergiye rağmen Chery nasıl bu kadar sattı meğer millet yatırım için alıyormuş.
Bedavadan 1 milyona yakın kâr şaka gibi ya!
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Moueson -- 3 Temmuz 2024; 14:29:44 >
Tata gibi olur bu Cheryler. Ellerinde patlar.
Birader iki kilo salatalığın fikirlerini senden daha ciddiye alırım.
Şu araç satsın diye halk cebinden faizsiz kredi veriyor birde yazıklar olsun.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Xloud -- 3 Temmuz 2024; 14:58:09 >
-
Togga bir batarya güncellemesi gelse,söyle 700km lik bir versiyon olsa şahane olacak
Sevgili moueson, hatalı yaklaşıyorsun olaya,
Örnek: Şu an T8Pro 1.800 bin ₺, 2. eli de 1.400 bin ₺ olduğunu varsayalım. "0" Araçlara ek vergi ile T8Pro 2.800 bin ₺ olduğunda, hangi akıllı gidip T8Pro nun 2. eline 2.200 bin ₺ verir? Hatta kim 2 milyon ₺ para verir? O paraya tonla "0" alınabilecek SUV araç varken?
Buradaki durum ancak binicilerin, zam gelmeden alalım diye yüklenmesi olabilir.
-
Satış rakamları hayli fikir vermek için yeterli, öncelikle TOGG'un kredi kampanyasına ihtiyacı var bu kesin, birde bu aracın satışının artırılması için 2025 model'de makyaj yada güncelleme artık ne denirse iyi bir revizyona ihtiyacı var, şuan satışı artırmak için de sene boyu sürecek kampanyaya ihtiyaç var gibi görünüyor.
Cherry'nin Temmuzda ne satacağını değil firmaların Cherry'e olan kazığı fırsata çevirip GSR yaptık adı altında ne paketler uyduracağını merak ediyorum, adı sanı büyük çapı cücük markaların tüketiciyi umursadığı yok.
BYD'nin Türkiye pazarına nasıl baktığını fiyat etiketinden anlamıştık ve listelerde sadece atto3'ün satış rakamının olması güzel bir örnek olmuş.
-
Geçen Mayıs ayında benzer DH haberi vardı. Orada uyardım Tesla 10 tane sattığı TAHMİNİymiş, bunu da belirtin diye:https://www.donanimhaber.com/2024-yilinda-turkiye-de-en-cok-satilan-elektrikli-otomobiller--178077
Bu haberde de kaynak linkte inceleyin şunu yazmışlar yine:
"Tesla markasına ait veriler, kamuoyuna yapılan açıklamalar ışığında tahmini olarak belirlenmiştir."
Kısaca bu ODMD kimdir nedir güvenmiyorum bunların verilerine.
-
Onu anlayacak kafa yok o isi yapanlarda alsinlar satarlar belkim
tesla fiyatlarını ötv limitlerinin altına çekince patlama yapmış resmen
-
İoniq 6 haricinde gerisi hikaye...
Birader iki kilo salatalığın fikirlerini senden daha ciddiye alırım. |
Chery Çinli araçlara gelen vergiye rağmen 7.500 adet satmış . Oha diyorum . Bence bu gidişle Chery Türkiye'ye bir fabrika açar .
Daha ülkeye Chery'nin ultra lüks premium markası da gelecek . O zaman Chery grup Türkiye de en çok satan markalardan biri olabilir. |
Valla öyle düşünen varsa dümdüz aptalca iş yapmış olur. Zira ikinci el chery'e kimse Avrupa'da üretilmiş araç fiyatı vermez, |
Tesla, Türk vergi sistemine uyum sağladığı için bayağı sattı. Ne kadar gider bu satış zira ilk teslimatlar bunlar bilmiyorum ama elektrik dünyası için güzel.
|
Haziran satış adedi bunlar o yüzden vergi henüz yansımadı.
Ayrıca vergi geleceğini duyan yığıldı kapıya araç almak için. Çünkü 1 ay sonra ikinci ele ilana verse 300-400 bin lira kâra geçecekler... |
Sevgili moueson, hatalı yaklaşıyorsun olaya, Örnek: Şu an T8Pro 1.800 bin ₺, 2. eli de 1.400 bin ₺ olduğunu varsayalım. "0" Araçlara ek vergi ile T8Pro 2.800 bin ₺ olduğunda, hangi akıllı gidip T8Pro nun 2. eline 2.200 bin ₺ verir? Hatta kim 2 milyon ₺ para verir? O paraya tonla "0" alınabilecek SUV araç varken? Buradaki durum ancak binicilerin, zam gelmeden alalım diye yüklenmesi olabilir. |
Ne aptalcasi çok mantıklı . Düşünsenize vergi sonrası tiggo 8 pro sahipleri 1 milyon TL ye yakın kâr elde edecek . Neredeyse bir araba parası düşünebiliyormusunuz. Millet artık Chery'i çok sevdi ve benimsedi o yüzden ikinci eline de talep çok olur bence. Millet çakal hocam . Bende diyorum vergiye rağmen Chery nasıl bu kadar sattı meğer millet yatırım için alıyormuş. Bedavadan 1 milyona yakın kâr şaka gibi ya! |
Benzer içerikler
- spotify link kısaltma
- instagramda taslaklar nerede
- gmail toplu mail silme
- whatsapp gizli sohbet
- vpn indir
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X