Şimdi Ara

Otomobiller de dahil olmak üzere ABD'de üretilen ürünlere yüzde 70'e varan vergi geldi! (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
220
Cevap
1
Favori
4.182
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
32 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Verginin vergisinin vergisinin vergisi mi oluyor şimdi bu ?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: gokhan-ya

Apple ???
    Hocam Apple Amerikada uretim yapmiyor. Iphonelar Cin mali.
  • İPHONE GG

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu gidişle hiçbir şey alamayacağız.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Moving On -- 26 Haziran 2018; 21:23:5 >
  • Otomobiller de dahil olmak üzere ABD'de üretilen ürünlere yüzde 70'e varan vergi geldi!
  • Bizim ülkenin pısırık insanları özellikle sözde vatansever-atatürkçü olanlar (aynı zamanda tabi bunlar emperyalizm karşıtı olanlar) büyük devlet yapar sen küçük devletsin ezikliğini sürekli yaşıyor.

Ne yapalım yani ? Adam senin ekonomini etkileyecek kararlar alırken sen bön bön bak mı. Yapsa suç yapmasa suç.
  • Doğru bir karar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: orientem

Yahu ben şimdi bu yorum yazanlara zeka yoksunu desem hakaret sayılacak bunların bakış açısının saçmalığını başka nasıl açıklayabilirim söyleyin öyle yazayım. Adamların ekonomiden politakadan zerre anlamıyor üstüne eleştiriye kalkıyor. Bir şey hakkında yorum yapmadan önce bir dönün ben bu konuda ne biliyorum da ahkam kesiyorum deyin. Kör cahiller toplanıyor Türkiye Cumhuriyetine akıl vermeye kalkıyor. Aç bir bak Avrupa ve Çin Amerika'nın kararlarına nasıl karşılık vermiş desem aval aval bakar. Daha normal olan şeyleri zihni kabul etmiyenlerle farklı olmayı nasıl başaracağız bilmiyorum.
    ya gundi az otede oyna

ekonomi politika cok biliyosun madem milletvekili olaydin? bakan olaydin? tutan mi var? niye forum koselerinde milletin zekasini yorumlamayi gorev ediniyosun?

avrupa diyosun cin diyosun

senin ulkende dolar 4.5ten euro 5ten yuksek. enflasyon almis basini gidiyo. sen karsilik versen ne vermesen ne

yahu ulke vergiyle donuyo zaten alooooo

cin olalim eyvallah postamizi koyalim ona laf eden yok

ama burada ucuz milliyetcilik yapmayin arkadas gercekci olun az. nasil siz sokakta yururken 5 yasinda cocuk lan dese iplemezsin, ayni o sekil iste.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Sistem Bilgisayar

Otomobiller de dahil olmak üzere ABD'de üretilen ürünlere yüzde 70'e varan vergi geldi!

Coca Cola'nın fabrikasını reisiniz açtı

CNN reisinizin elinde

Reisinizin konvoyu GMC, MERCEDES, VOLKSWAGEN, FORD, AUDI kaynıyor

F-35'leri reisiniz aldı

Thy'ye Amerika'dan 40 uçak aldı

Reisiniz Apple kullanıyor

Bunlar sadece benim bildiğim, yani sen şuan reise karşı çıkmış oldun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Slaved by makarna -- 26 Haziran 2018; 21:39:24 >

• Şu petrolün üstündeki örtüyü de kaldırsalar da fiyatlardaki şahlanışı bir görsek.

• Bize ne..

S60 mi yiyoruz

Diyenler Cook fazla olacaktır.. O nedenle çok da şey etmeye gerek yok...

• Şuan hükümet olarak chp de olsaydı başkası da olsaydı bu tip bir uygulamaya gitmek zorundaydı.

Doğrusu böyle bir adım atılmasaydı şüpheyle bakardım.

Zira şu sıralar eğer avrupa ile amerika arasındaki olayları takip ediyorsanız bunun olması gerektiğini bilirsiniz çünkü tüm avrupa ülkelerinin uyguladığı bir olay bu.

Hatta amerikada da bu uygulamalardan kaçmak için bazı firmalar üretimlerini avrupaya kaydırma kararı aldılar. Örnek olarak Harley-Davidson 'a bakabilirsiniz.
  • Slaved by makarna S kullanıcısına yanıt
    üff ne kadar zekisin ama ABD ye Amerika diyorsun
  • Amerikan mandacıları yönetimde olsaydı korkudan bırak misilleme amaçlı vergi koymayı doğrudan amerikaya memleketi teslim ederlerdi.

Ecevit 1974te amerikanın ambargosuna direndi ve kıbrısı kurtardı,şimdi de erdoğan amerikaya direnip ülkesini kurtaracak. Varsın amerika füze uçak satmasın,biz kendimiz yaparız.

• Akp ile alakasız bu, Trump yurt dışından gelen şeylere vergi getirdi, şimdi biz vergi koymazsak olmaz ki o ticareti daha rahat yaparken sen sıkıntı çekeceksin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NumberOfPi -- 26 Haziran 2018; 22:16:6 >
  • Bu ülkenin solcusundan bıktım yemin ederim, aynısını kendi partileri yapsa ayakta alkışlarlar. Adam ek vergiyi zaten koymuştu, misilleme yapmazsan daha da ezilirsin ekonomik baskının altında, avrupa devletleri de yapıyor aynısını. Gerçi ak parti mecliste zayıf kalsın diye teröriste oy verenlere laf mı anlatılır.

• şaka gibisiniz ya, gümrük vergisi bu bize mal satma demenin kibar hali, kısaca bizim pazara "sen gelme ulan ayı" demek. şimdi diyeceksiniz ithalatçı bu vergiyi son tüketiciden zaten çıkartacak olan bize olacak, hayır ithalatçı pahalıya mal ettiği abd ürünlerinin satılmadığını görünce muadili ürünleri başka ülkelerden ithal edecek, abd bizim pazarda istediği kazancı bulamayacak.
  • Şimdi bu vergiler gelince bize ne girecek?

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.