Şimdi Ara

Otomotiv & Makine Mühendisi var mı ? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
81
Cevap
4
Favori
3.891
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: fredydexter

ben otomotiv okumuştum sonra bıraktım en zor dersler motor termodinamigi,teknoloji bilimsel ilkeler şunuda söylim otomotiv okumak istyorsan yurtdışını düşün

Hocam neden bıraktığınızı özel değilse öğrenebilir miyim ? Yurt dışı özellikle Almanya aklımın köşesinde.
  • Kendini mesleğine adayıp, kendi motorunu yapman dileğiyle...
  • BloodyShift kullanıcısına yanıt
    almanya iyi fikir diger avrupa ünüversitelerede bak derim autocadi ögren her zaman yardımın olucaktır
  • quote:

Orijinalden alıntı: 10-EMRE

Vay anam vay formun YAŞ ortalamasına bak.bırı daha unıversıteye yenı girecek öteki yeni girmiş,18-20 biz kimlerle Konuşuyoruz burda böyle?babam söyle yapacak diyen konu açıyor,burada acaba kaç kişi kendi Ayakları üzerinde durabılıyor kaç kişinin kendi Arabası var veya buraya yorum yazabilecek kadar Tecrübe sahibi merak ettim,ama sonuç pekde parlak değil gibi.

Pardon da böyle konuşma hakkını kime,neye dayanarak alıyorsunuz?Şu insanları küçük görmeyi bırakın kardeşim.Sen kimsin buradaki 20 yaşındaki arkadaşları kendinden ayırt ediyorsun?Ne özelliğin var?Ne başarın var?Vatana millete maaş almaktan başka bir faydan var mı?Konu sahibi gayet seviyeli şekilde soru sormuş iyi niyetle bilgi almak istemiş,sonuçta mühendis olmuş.Sen olabildin mi de konuşuyorsun?Kimse senin yaşından başka hiçbir şeyine hürmet etmek zorunda değil.Lafa geldi mi Fatih Sultan Mehmet 19 yaşında İstanbul'u fethetti diye anlatmasını biliyorsunuz.Burada 18-20 yaş aralığında Türkiye de derece yapmış öyle arkadaşlar var ki sizi gerek genel kültür gerek otomobil konusunda üçe beşe katlar.İnsanlara bu kadar yüksekten bakmayın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Apocalypto33 -- 1 Ağustos 2015; 17:07:12 >

• quote:

Orijinalden alıntı: ErdallBaggal

quote:

Senden de ancak böyle bir yorum beklerdim.bir kere daha beni yanıltmadin.boyle devam et bak nereye varacaksin.ben biliyorum nereye varacagini sen bilmiyorsun.kendi nefsini galip çıkarmak için tırnaği bile olamayacağın insanlara laf atıyorsun.

Sizin yaniltmayacagimi biliyordum.Cunku siz yanilmazsiniz hata yapmazsiniz, en dogru sizin yaptiginizdir. Hayatimda hicbir ogretmenime saygisizlik yapmadim bu yasima kadar da hem memnuniyetlerini belirttiler.Size karsi da bi saygisizlik yaptigimi dusunmuyorum.Siz yazdiklarinizi kafanizda kurdugunuz profile soyluyorsunuz bana degil.Ben ne yazarsam yazayim siz donup dolasip daha hic birsey bilmiyorsunuz siz daha neler cekeceksiniz gideceginiz yer belli gibi seylere devam edeceksiniz ama bu sadece size ozgu bir tavir bu sekilde hareket eden ogretmenleri tanimak da guzel.. Tekrar Saygılarımla

Bütün öğretmenler aynı sanırım hocam takılmayın.

• quote:

Orijinalden alıntı: GeTheFuckUp

quote:

quote:

Senden de ancak böyle bir yorum beklerdim.bir kere daha beni yanıltmadin.boyle devam et bak nereye varacaksin.ben biliyorum nereye varacagini sen bilmiyorsun.kendi nefsini galip çıkarmak için tırnaği bile olamayacağın insanlara laf atıyorsun.

Sizin yaniltmayacagimi biliyordum.Cunku siz yanilmazsiniz hata yapmazsiniz, en dogru sizin yaptiginizdir. Hayatimda hicbir ogretmenime saygisizlik yapmadim bu yasima kadar da hem memnuniyetlerini belirttiler.Size karsi da bi saygisizlik yaptigimi dusunmuyorum.Siz yazdiklarinizi kafanizda kurdugunuz profile soyluyorsunuz bana degil.Ben ne yazarsam yazayim siz donup dolasip daha hic birsey bilmiyorsunuz siz daha neler cekeceksiniz gideceginiz yer belli gibi seylere devam edeceksiniz ama bu sadece size ozgu bir tavir bu sekilde hareket eden ogretmenleri tanimak da guzel.. Tekrar Saygılarımla

Yok hocam butun ogretmenler aynı degil cok sukur ki.. :))

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Okullar açılana kadar buraları sizlere bırakıyorum çocuklar gönlünüzce oynayın.ama çok yaramazlık yapıp ortalığı dağıtmayın lütfen.

• quote:

quote:

quote:

quote:

Nadir çıkıyor aralardan haklısınız.Siz deyince aklıma geldi bir kaç çok sevdiğim hastaneye yatırıldığım gün yanımdan ayrılmayan hocalarım.Öbür yandan da o halde sınava girmemi bekleyen hocalarım yatış belgemi okula götürmelerine rağmen.Neyse konu dağılmasın hocam.Öyle hocalarımız başımızdan eksik olmasın onlara ihtiyacımız var.

• quote:

Okullar açılana kadar buraları sizlere bırakıyorum çocuklar gönlünüzce oynayın.ama çok yaramazlık yapıp ortalığı dağıtmayın lütfen.

Ege'de Makine muhendisligi ogrencisiyim hocam.Okul acilsin ben yine burada olacagim.Bu arada 3 aylık tatilinizi burda gecirmeniz cok hos..Saygılar..

• Okullar derken unıversıtelerıde kastetmiştim zaten.bu arada bizim tatılımız 3 ay değildır 2 aydır.otomobıl benım hobımdır.20den fazla üzerıme kayıtlı aracım olmuştur.ınsanlar boş vakitlerınde hobılerıyle uğraşırlar.bende boş vakitlerımde buralarda bu sebeple bulunuyordum.ekıme kadar artık başka hobıler bulucaz.

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Nadir çıkıyor aralardan haklısınız.Siz deyince aklıma geldi bir kaç çok sevdiğim hastaneye yatırıldığım gün yanımdan ayrılmayan hocalarım.Öbür yandan da o halde sınava girmemi bekleyen hocalarım yatış belgemi okula götürmelerine rağmen.Neyse konu dağılmasın hocam.Öyle hocalarımız başımızdan eksik olmasın onlara ihtiyacımız var.

sen nickten dolayı ceza almıyor musun ya

• quote:

Okullar derken unıversıtelerıde kastetmiştim zaten.bu arada bizim tatılımız 3 ay değildır 2 aydır.otomobıl benım hobımdır.20den fazla üzerıme kayıtlı aracım olmuştur.ınsanlar boş vakitlerınde hobılerıyle uğraşırlar.bende boş vakitlerımde buralarda bu sebeple bulunuyordum.ekıme kadar artık başka hobıler bulucaz.

Umarım tekrar geldiginizde onyargılarınızı ve kibirinizi yenmis olursunuz hocam..Ekimde gorusmek uzere..

• Bır öğretmen asla önyargılı olamaz.Olursa öğretmenlik yapamaz.olamaz çünkü her yıl önüne gelen yüzlerce yeni öğrencisini sıfırdan tanımak onlara eşit yaklaşmak zorundadır.ayırım yapamaz tarafsızlığını bozamaz herkese eşit ölçüde yaklaşmak ve yardımcı olmak zorundadır.hatta bunu göz göre göre yapılan ard niyetli davranışlara bakarak bile yapamaz.bir öğretmen asla kibirli olamaz.kime karşı kibir yapıcak.sosyal konumları Yaşları mali durumları Eşit kişiler yok karşısında,bir öğretmen Eşit durumda olduklarına bile kibir yapmaz.kibir dinimizde bile kesinlikle yasaklanan Günahlardan biridir.bunu bilir ve böylede öğretiriz.mesleğimizden dolayı toplumun her kesiminde emeğimiz az yada çok vardır.öğretmensiz yetişmiş hiç kimse yoktur.Fatih bile 19 Yaşında Fatih olmasını hocası Akşemsettin'e borçludur.bunca yılda yüzlerce öğrenci yetiştirmişizdir.belkide arkadaşlarınız, hatta ananız Babanız öğrencimizdir.bunun böyle olduğunu bıle bile benim Sözlerimi kibir,hatta Başkasını küçük görme olarak değerlendirip şahsıma hakaret edenleri kınıyorum.beni ne kadar tanıyorsunuzkı dil uzatabiliyorsunuz.bu durumda ön yargılı kim oluyor.karşısına çıkan bunca yıllık öğretmeni beğenmeyip kibir eden kim oluyor?burada karşınızdaki kişinin hayatınızdaki bu kadar buyuk rölü olan öğretmenlerinizden birisi olduğunu bile bile saygısızca hatta bazılarınızınkı terbiyesizliğe vardı eleştirilmesini de kınıyorum.

• quote:

Bır öğretmen asla önyargılı olamaz.Olursa öğretmenlik yapamaz.olamaz çünkü her yıl önüne gelen yüzlerce yeni öğrencisini sıfırdan tanımak onlara eşit yaklaşmak zorundadır.ayırım yapamaz tarafsızlığını bozamaz herkese eşit ölçüde yaklaşmak ve yardımcı olmak zorundadır.hatta bunu göz göre göre yapılan ard niyetli davranışlara bakarak bile yapamaz.bir öğretmen asla kibirli olamaz.kime karşı kibir yapıcak.sosyal konumları Yaşları mali durumları Eşit kişiler yok karşısında,bir öğretmen Eşit durumda olduklarına bile kibir yapmaz.kibir dinimizde bile kesinlikle yasaklanan Günahlardan biridir.bunu bilir ve böylede öğretiriz.mesleğimizden dolayı toplumun her kesiminde emeğimiz az yada çok vardır.öğretmensiz yetişmiş hiç kimse yoktur.Fatih bile 19 Yaşında Fatih olmasını hocası Akşemsettin'e borçludur.bunca yılda yüzlerce öğrenci yetiştirmişizdir.belkide arkadaşlarınız, hatta ananız Babanız öğrencimizdir.bunun böyle olduğunu bıle bile benim Sözlerimi kibir,hatta Başkasını küçük görme olarak değerlendirip şahsıma hakaret edenleri kınıyorum.beni ne kadar tanıyorsunuzkı dil uzatabiliyorsunuz.bu durumda ön yargılı kim oluyor.karşısına çıkan bunca yıllık öğretmeni beğenmeyip kibir eden kim oluyor?burada karşınızdaki kişinin hayatınızdaki bu kadar buyuk rölü olan öğretmenlerinizden birisi olduğunu bile bile saygısızca hatta bazılarınızınkı terbiyesizliğe vardı eleştirilmesini de kınıyorum.

Hocam soyledikleriniz cok guzel seyler cok dogru seyler keske dunden beri yaptiginiz yorumlarda bu sekilde olsaydi.Bu yorumunuzda anlattiklarinizla yaptiginiz diger yorumlar cok zıt.Saygımı hic kaybetmedim kaybetmem de oyle saniyorum ki bu terbiyesizlik meselesini benim icin soylemediniz. Önyargılı olanin bizim degil sizin oldugunuzu dusunuyorum.Dunden beri agir elestirilerinize maruz kaldim.Ezbere elestiriyorsunuz insanlari tanimadan yargiliyorsunuz size ilk yorumumda kibarca herkesi bir tutmamanizi onerdim.Siz ise sen kimsin de bana ne yapacagimi soylersin gibilerinden anlamsiz yorumlar yaptiniz.Size yine kibar bir uslupla amacimin ne yapacaginizi soylemek olmadigini soyleyince de ben 30 yillik ogretmenim hepinizi cebimden cikartirim cahiller tarzinda bi tutum sergilediniz.Bizi ezdiginiz ogrencilerinizin velileriyle karistirdiniz muhtemelen.Ayrica bunca yillik ogretmen olmaniz sadece sizle konusurken saygili olmami gerektirir, ben zaten sizin ogretmen oldugunuzu bilmedigimde bile gosterdigim saygiyla nasil biri oldugumu gosterdim.Su araba konusu da hic hos degil 20 tane araciniz olmasi buradaki insanlardan daha fazla bilginiz oldugu anlamina gelmez yorum yaparken kacinizin arabasi var gibi soylemlerde cok cirkin.Saygimi bozmamaya devam edecegim sonuna kadar.Saygilarimla

• quote:

Orijinalden alıntı: TheCaliph_

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

sen nickten dolayı ceza almıyor musun ya

Hocam bayağı oldu ya şükür ki şikayet almadım herhalde trollük felan yapmadığım için alırsam değiştiririm. Alırken bilmiyordum kuralı çok sinirli iken almıştım.

• Başka önerilere de açığım. UP
  • Otomotiv sanayide çalışan bir mühendis olarak artık Türkiye'de hiçbir gelecek olmadığını çok net söyleyebilirim sana. Ben şahsen green card çıkmasını bekliyorum, senin de hedefin otomotiv sanayi gelişmiş bir ülkede master yapmak ve orada kalmak olsun. Türkiye'de kalırsan açlık sınırında maaşla yaşadığını sanırsın bunun için mi okudum ben diye ağlarsın benden söylemesi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Talbot Lago

Otomotiv sanayide çalışan bir mühendis olarak artık Türkiye'de hiçbir gelecek olmadığını çok net söyleyebilirim sana. Ben şahsen green card çıkmasını bekliyorum, senin de hedefin otomotiv sanayi gelişmiş bir ülkede master yapmak ve orada kalmak olsun. Türkiye'de kalırsan açlık sınırında maaşla yaşadığını sanırsın bunun için mi okudum ben diye ağlarsın benden söylemesi.

Yapma be abi butun hayallerimizi yıktın gece gece

Erasmus ile gidip orada evlenip kalalım bari hic mı umut yok diyorsun ? Secim vaatleri olsa milyon tane markamız olurdu ama

• Bu bölümün çoğu Otomotiv Mühendisi. Arabayı tasarlayanlardan bile fazla bilgiye sahipler
  • quote:

Orijinalden alıntı: Talbot Lago

Otomotiv sanayide çalışan bir mühendis olarak artık Türkiye'de hiçbir gelecek olmadığını çok net söyleyebilirim sana. Ben şahsen green card çıkmasını bekliyorum, senin de hedefin otomotiv sanayi gelişmiş bir ülkede master yapmak ve orada kalmak olsun. Türkiye'de kalırsan açlık sınırında maaşla yaşadığını sanırsın bunun için mi okudum ben diye ağlarsın benden söylemesi.

Hocam bu kadar mı kötü ? Birçok firmayla anlaşma yapılmış üniversitede ve mezunların %90 ı staj yaptıkları yerde kalmışlar bu sene ki mezunlar. Rica etsem sektörün içinde birisi olarak daha detaylı görüşlerinizi yazabilir misiniz ?
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.