Şimdi Ara

Otopark İstanbul Ali Can Buluşması.. (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
33
Cevap
0
Favori
1.177
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Forumun genel kalitesini gösteren konu.
  • Linke tıklamadan yorumları okudum dedim herhalde eğlenceli video 2,3 dakika baktım beğenmedim dedim herhalde ilerler de güzel bölümler yine hüsran.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Göttingenli Ethem

quote:

Orijinalden alıntı: Panthér

Araba da 4 kazma.

Zaman kaybı...

keşke bunu yazarak zaman kaybetmeseydiniz.

Keşke! Sende değerli vaktini bana yazarak harcamasaydın...

*Oradakilerin kazma olduğu gerçeği su götürmez, video da izlemek için vakit kaybı, değerlendirmeler de berbat.
  • saçmasalak bir video 1 dakika izledim kapattım 4 tane sap geyik muhabbeti yapıyorlar ne testi ya olsa olsa geyik testi olur
  • Forumun aristokratları videoyu beğenmemiş, adamın işi zaten gırgır bilenler anlar.
  • ÇVK kullanıcısına yanıt
    Şoför Ali Can adlı Frankfurtta yaşayan tırcı bir abi.Arkada video çeken gözlüklü ise lojistik firması sahibi adı Serdar birlikte çalışıyorlar Ali Can ile.Bu buluşmanın amacı yazın yapılması planlanan BMW 760Lİ testi araba Ali Can abinin.Bu buluşmada tanıştılar yazın test yapacaklar.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ali Can abi hep öyle gırgır şamata millete laf atma falan.Yaşam tarzı öyle Aman sende diyor ve yarını dusunmuyor adam
  • Biliyorum, çoğu videosunu izledim. Argo/küfür çok kullanır ama direkt şahsa karşı hiç böyle davranmamıştı, e doğal olarak da bu durumu normalleştiremedim şahsen.

O bayan benim ya da sizin de bir akrabanız olabilirdi. Camı açıp, kadının arabasına yaklaşıp hala aynı tavrı sergilemesi ve arkadaşların da gülmesi hoşuma gitmedi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu araç testi değil..Alican ve otoparkın takipçileri böyle bişey olsun istemiş sanırım.Alican abiyi severim kafasına göre yaşıyor hayatı gırgır şamata...Bizde şömine başında klasik müzik,şarap ve kitap tarzında yaşayan insanlar değiliz adamı hor görmenin,kro yerine koymanın alemi yok

Orda bayana söylediği söz affedilir cinsten değil tabi,kendini biraz fazla kaptırmış çok çok ayıp etmiş yakışmamış

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mendieta58 kullanıcısına yanıt
    +
    Alican abi orada biraz ortam rehavetine kapılmış yoksa öyle bir şey söylemez.Video'yu zielse eminim o kelimeyi söylediği için üzülür.Temiz kalpli cana yakın biri aslında..
  • O da doğru ama ne biletin kotu bir niyeti yok adamın.
  • Fazlaca seviyesiz bir buluşma olmuş
  • quote:

Orijinalden alıntı: reguse

Biliyorum, çoğu videosunu izledim. Argo/küfür çok kullanır ama direkt şahsa karşı hiç böyle davranmamıştı, e doğal olarak da bu durumu normalleştiremedim şahsen.

O bayan benim ya da sizin de bir akrabanız olabilirdi. Camı açıp, kadının arabasına yaklaşıp hala aynı tavrı sergilemesi ve arkadaşların da gülmesi hoşuma gitmedi.

+1

Kızın yanında biri olaymış buluşma kavgaya dönerdi.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.