Bildirim
Otopark İstanbul Ali Can Buluşması..
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Videodakiler kimler , biraz bilgi verseydiniz keşke. Mesela şu direksiyondaki Barış Akarsu'nun 2016 versiyonu olan arkadaş kim
2 si otopark programının sunucularıydı sanırım. Diğer arkadaşlar forumdansa kullanıcı adlarınıda yazında tanımış olalım ... -
değil 25, 250 dk olsa izlerim -
quote:
Orijinalden alıntı: orhan1461
Videodakiler kimler , biraz bilgi verseydiniz keşke. Mesela şu direksiyondaki Barış Akarsu'nun 2016 versiyonu olan arkadaş kim
2 si otopark programının sunucularıydı sanırım. Diğer arkadaşlar forumdansa kullanıcı adlarınıda yazında tanımış olalım ...
Alican o işte :) -
Alican abinin efsane repliği"Döşe bak döşe" -
quote:
Orijinalden alıntı: eko33
quote:
2 si otopark programının sunucularıydı sanırım. Diğer arkadaşlar forumdansa kullanıcı adlarınıda yazında tanımış olalım ...
Alican o işte :)
Kullanıcı adımı ALİCAN ?.. -
Baştan sona makara -
quote:
quote:
quote:
Kullanıcı adımı ALİCAN ?..
Youtubede otomobil videolari ceken Almanyada oturan bir abimiz
-
quote:
Orijinalden alıntı: Mcuk
quote:
quote:
quote:
Kullanıcı adımı ALİCAN ?..
Youtubede otomobil videolari ceken Almanyada oturan bir abimiz
Ben forumdan arkadaslar zannettim. Ben olayi yanlis anlamisim...
-
ALİ CAN ABİMMM BENİMMM DÖŞÜNÜ SEVSİNLERRRRRR -
süper yaquote:
Orijinalden alıntı: Airapper
ALİ CAN ABİMMM BENİMMM DÖŞÜNÜ SEVSİNLERRRRRR -
Araba da 4 kazma.
Zaman kaybı... -
oh be nihayetquote:
Orijinalden alıntı: Panthér
Araba da 4 kazma.
Zaman kaybı... -
Ben otoparki seviyordum eskiden de simdilerde cozemiyorum nasil bir planlari var. Bu bulusmanin amaci ne oluyor -
Gündüz vakti o trafikte test mi olur
Otopark videolarını ben de severim ama şöför arkadaşın maganda gibi konuşarak yandaki kadın sürücüye ş.llık diye bağırması, sonrasında almanca bir şeyler söylemesi ve arkadaşların da gülmesiyle kapatmam bir oldu. -
Yol boş olsaydı süper olurdu alican abi gazlasaydı bi. -
Alican abi tipik anadolu insanının otomobil inceleme videosu çeken versiyonu :) Aslında tecrübeli bilgili fakat tarzından dolayı değişik geliyor :)quote:
Orijinalden alıntı: DEMBELE1234
Yol boş olsaydı süper olurdu alican abi gazlasaydı bi.
Bilmeyen arkadaşlar youtube videoları bir iki sefer izlesin, direkt çözerler mevzuyu :) Alican abi Almanya'da yaşayan tır şoförü ve yanılmıyorsam bmw 7 serisi aracı var.
Arabada sohbetler ve tanıdığı insanların arabasını inceliyor, kendi tarzında yorumlar getiriyor. Öyle birisi :) -
quote:
Orijinalden alıntı: Panthér
Araba da 4 kazma.
Zaman kaybı...
keşke bunu yazarak zaman kaybetmeseydiniz. -
Napsah ki -
Benzer içerikler
- toyota 1.5 vision yorumlar
- kia cerato yorum
- mokka mı 2008 mi
- tip 1 diyabet engelli araç indirimi
- elektrikli araçlarda akü var mı
- t-roc fiyat listesi
- kia sportage 2022 fiyat
- byd han ne zaman türkiye"ye gelecek
- volvo ex30 fiyat
- en ucuz engelli araç fiyatları 2024
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X