Şimdi Ara

OTOPARK SORUNU SİZ OLSANIZ NE YAPARDINIZ (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
102
Cevap
0
Favori
2.609
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

adam binanın otoparkında kendine yer belirlemiş,önüne duba koymuş.

bende yer yoktu,geçen oraya aracı koydum. bu duba ne diye de merak ettim.

adam yana döne beni arıyormuş. aracı oradan kaldırmam için.

hayat gerçekten zor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: brkçlk

ben ne yapayım peki?

hayat gerçekten zor.

Duba nın üzerine oturup beklesin o halde yerini

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben genelde küçük bir kağıda kalın uçlu ispirtolu kalemle "DÜZGÜN PARKET" yazıp sileceğine iliştiririm..

İnsan gerçekten sinir oluyor fakat kırıp dökerek veya küfür yazarak haklıyken haksız duruma düşmeyin..

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: brkçlk

ben ne yapayım peki?

hayat gerçekten zor.

Ankara Demetevler'de yaşıyorum burada bile öyle yapan hayvan yok, Demetevler de Türkiye'nin Texas'ı gibidir.
    Siz nerede yaşıyorsunuz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fordmustanggt2005 -- 24 Ağustos 2014; 1:21:40 >
  • plakanın fontuna baksana! tam ankara kekosu..
  • Silecekleri kaldır not bırak
  • Silecegin tekini kırıp egzozuna sokun.

• quote:

Orijinalden alıntı: allstar34

700 dairelik bir sitede yaşıyorum ve yaklaşık 350-400 araçlık otoparkımız mevcut,bu vatandaşın aracını ilk defa gördüm sitede.İlk gördüğümde aceleyle bırakmıştır çıkar falan diye düşünmüştüm ama araba tam dört gündür bu şekilde duruyor.
    Sitede böylesine otopark sıkıntısı varken kaç kişinin hakkına giriyor,her gördüğümde aklıma kötü şeyler geliyor ama arabanın ne suçu var diyerek vazgeçiyorum.
    Siz olsanız ne yapardınız,arabanın üzerine denk gelen havalandırma yerinden parke taşı bile atmak aklıma geldi ama yapmak istemiyorum
     OTOPARK SORUNU SİZ OLSANIZ NE YAPARDINIZ

Bu kadar abartılacak bir durum yok, site yönetimine söylersiniz apartmanlara gerekli yazıları yazarlar.(Hatta mail ve SMS bile atılıyor artık). Aynı apartmanda yaşıyor olabilirsiniz alt veya üst komşunuz olabilir 700 daireye ait tüm araçları tanıyor olamazsınız. Kandili var bayramı var bu tarz basit şeyler için komşuluk ilişkilerini zedelememek gerekli.

Bunlar çok yanlış düşünceler not bırakmaya kalp kırmaya lüzum yok, sabahta başka bir arkadaş komşusunun aracı arıza yaptığı için sesinden(devamlı marş motoru sesi) rahatsız oluyordu. Böyle yaparsanız sizin yaptıklarınız da başkalarının gözüne batar eşiniz elektrili süpürge çalıştırır, çocuğunuz ses yapar onlar da bunları şikayet eder. İlişkileriniz bozulur.

Komşusuyla geçinemediği için ev satan aileler var. Komşuluk ilişkilerini zedelemek çok yanlış, site yönetimine bildirin yeterli.

Saygılar...

• güvenliğe şikayet et bence
  • CD lere camlara yazı yazılan kalemle (asetat kalemi deniliyor sanırım?) cama direk olarak not yazabilirsin. Yazıyı çıkarırken baya uğraşır cezasını çekmiş olur
  • Ara güvenliği söyle.. Sonra yönetime de toplantı oldugunda daire numaraları ile beraber otoparkda herkesın yerının ayrılması gerektiğini söyle ..
  • quote:

Orijinalden alıntı: allstar34

İstanbul da yaşıyorum ve bu araç bizim siteden birine ait değil ilk defa gördüm çünkü hususi böyle park edilmiş bence başka açıklaması yok.
    Güvenlik 100 kere görmüştür sürekli kapalı otoparkı gözetiyorlar.
    Aracın önüne park edemem otoparkın koridoru tek araçlık,ayrıca buna tepki gösteren tek ben değilimdir birileri aynalarını ters çevirmiş ve sileceklerini kaldırmıştı bugün.

Bizimevler sitesi mi o ?)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çozum tekerlekli kriko.

Onden takin yana cekin
    Arkadan takin yana cekin.
    Keyfiniza bakin.

Hayatimda beni en mutlu eden şey nedir diye sorsaniz önce ailem sonra tekerlekli krikom. Tum otopark sorunlarina ilac...

• İlk etapta araca zarar verilmemeli.
    -Önce düzgünce bir not yazıp sileceklere sıkıştırın. (bazıları not yazmayın demiş ama bu şekilde uyarmak en doğrusu)
    -Davranışlarına devam ederse 4 lastiğini birden indirin ve not yazın düzgün park etmediğiniz için lastikleriniz indirilmiştir diye.
    -Hala aynı davranışa devam ederse aracın camına japonla a3 kağıdına ben park özürlüyüm yazısını yapıştırın
    -Burdan sonra devam ederse gerçekten zarar verecek 4 lastiğe birden bıçağı takmak, aracı çizerek küfür yazmak, ya da daha başka şekilde uygun gördüğünüz zararı verebilirsiniz.
  • TÜrkiyede park etme ve kapı açma özürlü çok insan var avmler böyle ... lar kaynıyor
  • metallurgy kullanıcısına yanıt
    Yok hocam kiptaş konutları.

• Kaportaya zarar verme ama lastiğin birini şişle

• Yahu fiziki zarar vermeyin dünyanın binbir hali var belki hastası var yurtdışına gitti hızla vs. Öncelikle kesin emin olun ilk seferde not yeterli. Ustanı çağır motoru indirin diyen çıkacak yakında

• Belkide güvenliğin kendi arabasıdır. Lastiklerden birini söküp tavanına bırakın. Geldiğinde uğraşsın dursun.
  • Belki de birinin esi kullaniyordur. Esinin de park etme sorunu oldugu icin boyle birakip gidiyordur. Guldugume bakmayin uyuz oluyorum valla
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.