Şimdi Ara

OTOSTOP YAPANI ARACINIZA ALIYORMUSUNUZ (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
81
Cevap
0
Favori
2.272
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Başıma dert almaktan korkuyorum, güvenemiyorum doğrusu...
  • quote:

Orjinalden alıntı: attractivegipsy

Kamyoncular aliyor genelde

• ben ufakken amcamla beraber almıstık bir tane kadını

kadın acayip kötü kokuyordu ya

yol boyunca çok rahatsız olmustum
  • quote:

Orjinalden alıntı: ..dEnZeL..

Ben 1tane kız , 1tane de yaşlı adam aldım.Kız canlı sandım ama degilmiş

Hüseyin dostum ne iş
  • quote:

Orjinalden alıntı: Ozdamar

quote:

Orjinalden alıntı: ..dEnZeL..

Ben 1tane kız , 1tane de yaşlı adam aldım.Kız canlı sandım ama degilmiş

Hüseyin dostum ne iş

Yaşlı adam doktormuş yürüyecek hali yoktu yanlış anlaşılma olmasın

Kızında yaşı 27ydi hafif pörsük geldi gözüme

• istanbulda değilde az nüfüslü yerlerde tipe bakarak alırım, yardımdır sevaptır,
  • Almıyorum.

Kadın olsun erkek olsun farketmez.
  • Bir anımızı anlatayım..Balıkesir'den memlekete dönüyorduk 6 sene falan oldu sanırım.Neyse yolda kaza olmuş , Jandarmalar vs. vardı ve bizi durdurdu..Adamın ayak vs. kırık neyse babam kabul etti adamı bindirip götürdük.Gideceği yer de bizim ilçeden önceki ilçe yani yolumuzun üstü diyelim..Sonra geldik bıraktık adamın Benzin İstasyonu varmış..1-2 ay geçti , babam iş gereği oraya gittiğinde adamı görmüş ve adam babamı tanımadağını , hatırlamadığını söyleyince artık kolay kolay ben de kimseyi almam herhalde..
  • Ohoo otostop yapmasına bile gerenk yok kız gördüm mü çağırıyorum ben arabaya, genelde binmiyorlar ama davet etme methoduma göre gülen, hatta yarılanı mevcutt.
  • ben okul içinde alıyorum. ama dışarıda daha hiç otostop çekene rastlamadım ama zaten almam da
  • quote:

Orjinalden alıntı: Szopen

Ohoo otostop yapmasına bile gerenk yok kız gördüm mü çağırıyorum ben arabaya, genelde binmiyorlar ama davet etme methoduma göre gülen, hatta yarılanı mevcutt.

Örnek verirmisiniz methodlarınıza eğlenelim biraz.
  • quote:

quote:

Ohoo otostop yapmasına bile gerenk yok kız gördüm mü çağırıyorum ben arabaya, genelde binmiyorlar ama davet etme methoduma göre gülen, hatta yarılanı mevcutt.

he ya
  • quote:

quote:

En son dün yürümekten kanter içinde kalmış, yokuş çıkan nefes nefese bi kıza arkadaşım "klima var gel" şeklinde laf attı, kız gülüyordu hatta dursaydım belki binerdi ama yanımdaki eleman alkolü abarmış durumdaydı

• Tanımadığım kim olursa olsun, bayan erkek farketmez. Kesinlikle almam. Zaten bayan birisini alırsam, ayvayı yerim
  • hiç almadım daha; belki gelecek bir zamanda alırım; belli mi olur..
    Bir de tem' de arasıra sağ şeridin ortasına kadar çıkmaya utanmayan mini eteklil "hanım efendiler" var ki; bi gün sinirli günüme denk gelecekler; sonra alo polis imdat..
  • Bazılarının yardıma gerçekten ihtiyacı olabiliyor. Ancak bu devirde insan iyi kötüyü bilemiyor. Ben kılık kıyafete de bakmam(dilencilerin tiplerini görüyoruz), tanımadığım insanın arabamda yeri yok
  • kesinlikle almam
  • Şimdiye kadar hep aldım, pek bir sorun çıkmadı. Birisi arabası arızalandığı için otostop yapıyordu, diğerleri zaten otobüs, minibüs beklyen kişilerdi.
  • Geçen mezarlığa gittim vefat eden yakınlarımı. Yaşlı bi teyze vardı eşinin mezarını ziyaret gelmiş. Elide doluydu yazık pekte tatlıydı nur yüzlü teyzecim. Gel dedim teyze nereye gidiyorsun, çarşıya evladım dedi. Buyur gel teyzecim dedim bırakayım. Teyzemi bi guzel bıraktım çarşıda bide ona yemek ısmarladım. Allah'ım nasıl dua ediyor. İşte böyle insanları her zaman alırım arabama kardeşim hayır duaları yeterli.

Ama öyle gençmiş, kızmış erkekmiş. Hayatta, yürüsün eşşek ne işi var! Param yok otobüse binemedim, cebinde paran yoksa çarşıda ne işin var. Ayağında 150 YTL'lik Nike var ama!
  • bazen öğrenci kıyafetli olanları alırım. öğrencilik zamanımda maddi sıkıntılar çektiğim olmuştu, o nedenle onları çok iyi anlayabiliyorum.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.