BEN ALMIYORUM . nE OLDUĞUNU BİLMEDİĞİM İNSANIN ARACIMDA İŞİ YOK DİYE DÜŞÜNÜYORUM
Bu bayan olursa fikrin değişirmi?
Güzel bir konu aslında .
quote:
Orijinalden alıntı: Lazarotti
Bu bayan olursa fikrin değişirmi?
Güzel soru .
quote:
Orijinalden alıntı: kumanda
Güzel soru .
Alıntıları Göster
arkadaşlar ister bay ister bayan olsun KESİNLİKLE ALMAYIN.çünkü bi arkadaşımın başına gelmişti kızı almış az ilerde kız camdan bana tecavüz etti diye bağırmaya başlamış.tabi o zamanki durumunuzu düşünün artık.
quote:
Orijinalden alıntı: efsanea_06
arkadaşlar ister bay ister bayan olsun KESİNLİKLE ALMAYIN.çünkü bi arkadaşımın başına gelmişti kızı almış az ilerde kız camdan bana tecavüz etti diye bağırmaya başlamış.tabi o zamanki durumunuzu düşünün artık.
Alıntıları Göster
Almıyorum. Almadım da.
Selam ile.
quote:
Orijinalden alıntı: kumanda
Güzel soru .
Alıntıları Göster
burda çanakkalede 12 den sonra otobüsler bitiyo bizimde gece geç saatlere kaldığımız oluyo ya yürücen ya otostop çekecen valla hiç yürüyerek dönmedim sağolsunlar tipede bakıyolar bide kızlı erkekli olduğumuz duruyolar sağolsunlar
sizde bizim gibi arabsı olmayan üni öğrencilerini alın büyük sevap valla
quote:
Orijinalden alıntı: HazzaR
burda çanakkalede 12 den sonra otobüsler bitiyo bizimde gece geç saatlere kaldığımız oluyo ya yürücen ya otostop çekecen valla hiç yürüyerek dönmedim sağolsunlar tipede bakıyolar bide kızlı erkekli olduğumuz duruyolar sağolsunlar
sizde bizim gibi arabsı olmayan üni öğrencilerini alın büyük sevap valla
Alıntıları Göster
Karşıdan eve gelirken genelde 1. köprü yolunda beşiktaşdan yukarı çıkarken yıldız teknik üniversiteli öğrenciler çekiyor otostop..
En sonda hatunun iri vardı kıvıra kıvıra çaktırmadan otostop işareti yapıyordu..
Ne olursa olsun tek başımayken asla almam..
quote:
Alıntıları Göster
Valla birde şöyle düşünün Şehirler arası yolda araçınız en yakın benzinciye bile 40 km. mesafede ve aracınız arızalandı. Şimdi otostop yapmayıp ne yapacaksınız. Sizi almadan geçenler hakkında düşünceleriniz neler?
quote:
Orijinalden alıntı: Lazarotti
Karşıdan eve gelirken genelde 1. köprü yolunda beşiktaşdan yukarı çıkarken yıldız teknik üniversiteli öğrenciler çekiyor otostop..
En sonda hatunun iri vardı kıvıra kıvıra çaktırmadan otostop işareti yapıyordu..
Ne olursa olsun tek başımayken asla almam..
Alıntıları Göster
dunyanın bin turlu hali var.tanımadıgın insana guvenemiyosun.
quote:
Orijinalden alıntı: dincher
dunyanın bin turlu hali var.tanımadıgın insana guvenemiyosun.
Alıntıları Göster
bu devirde babana bile güvenme derler.benim arabamın benzini bitti yolda kalmıştım otostop çektim bir kişi bile durmadı bundan sonra bende alırsam benden adi şe....siz yoktur dedim kesinlikle kimseyi almam.
quote:
bu devirde babana bile güvenme derler.benim arabamın benzini bitti yolda kalmıştım otostop çektim bir kişi bile durmadı bundan sonra bende alırsam benden adi şe....siz yoktur dedim kesinlikle kimseyi almam.
Alıntıları Göster
istanbulda almam ama mesela yazın şarköyde otostop çekenin tipine göre alıorum hatta arabam yokken eskiden çok otostop yapardık saolsunlar alan oluodu:)
quote:
Alıntıları Göster
üniformalı gençleri alıyorum genelde
quote:
Alıntıları Göster
bende almıyorum maalesef .. almak isterim ama zaman kötü maalesef
quote:
Orijinalden alıntı: atp-tr
bende almıyorum maalesef .. almak isterim ama zaman kötü maalesef
Alıntıları Göster
Kamyoncular aliyor genelde
quote:
Orijinalden alıntı: ATTRACTION
Alıntıları Göster
Gözle kontrol edip genelde alıyorum,
Selam ve dua ile
quote:
Orijinalden alıntı: ATTRACTION
Alıntıları Göster
kamyoncular olmasa yandık biz zaten
quote:
Alıntıları Göster
Ben 1tane kız , 1tane de yaşlı adam aldım.Kız canlı sandım ama degilmiş
bencede kesinlikle kimseyi almamak lazım iyi niyet kötü sonuçlar doğurabilir
quote:
Alıntıları Göster
Kampus icinde gordugum otostopculari alirim sadece... Onda da uni. ogrencisi kilikli olanlari...