Şimdi Ara

OTOSTOPÇULAR KONUYA BEKLENİYOR

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
596
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

• arkadaşlarla beş altı kere çekmiştik bişey olmadi alanlarda iyi insanlar çıktı tek olma yeter bence adam ana yoldan ayrılırsa arabadan atla

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • izmirden 2 arkadaş kuşadası didim bodrum yaptık bişi olmadı.

• Bu yaz İstanbul'dan Antalya'ya kadar bu forumdan bir arkadaşla otostopla gittik.
  • quote:

Orijinalden alıntı: La Mort

Bu yaz İstanbul'dan Antalya'ya kadar bu forumdan bir arkadaşla otostopla gittik.

istanbuldan izmire kadar sıkıcı olmuştur.

• Kampüse 1,5 yıl kadar otostopla gittim. Hiç edemediğim kadar muhabbet ettim ve iki böbreğimde bende aktif olarak çalışıyorlar. Bir tanesi hariç hiç birinden korkmadım onda da tavanda mermi deliği koltuklarda bıçak yarıkları vardı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: HobyteBayFrodo

quote:

Bu yaz İstanbul'dan Antalya'ya kadar bu forumdan bir arkadaşla otostopla gittik.

Hayır gayet zevkliydi. Sokak başı rus turistleri görmedik ama olsun, iyiydi :D
  • Bende bir süre otostopçuluk yapanlardanım :)
    Öncelikli olarak şirket servisleri sağolsun alıyorlar, bunlara güvenle (!) el kaldırabilirsiniz.
    Bazen tır, kamyon şoförleri de durduğu oluyordu ama ben kibarca reddediyordum. Ne olur ne olmaz Bilmiyorum Recep İvedik misali :)
    Sivil araçlar %90 almıyorlardı, hele hele bayanlar kesinlikle almıyorlar aklınızdan bile geçirmeyin
    Bence otostopçuları gerçekten alan insanlar halinden anlayan insanlardır. Bunu bilir bunu söylerim.
    Son olarak böbrek möbrek, alet takım taklavat yerinde. Duracağınız ve bineceğiniz araçları iyi seçerseniz tabi

• Evimin onune kadar gitmistim. Hatta bir keresinde istanbuldan bir universiteden prof. Doktor durmustu istanbula gidiyorum giderseniz birakayim demisti. 3-5 kere ayni adamin arabasina denk gelip gittigim de olmustu harika muhabbetler dönüyor. 2 bobregim de yerinde.

• quote:

quote:

quote:

Tatil amaçlımıydı? Biz Bursadanız ama İzirde buluştuk. Parada anca bodruma yetti :D

• 1 tane dahi otostopçu almadım almamda. Benzini bedava alıyoruz sanki. Üstüne birde arabada ağırlık yapıp ekstra yakıt tüketimine sebebiyet veriyorlar.
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Tatil amaçlımıydı? Biz Bursadanız ama İzirde buluştuk. Parada anca bodruma yetti :D

Evet tatil amaçlı.

• 2. Donemde okuldan eve donusumuz otostopla olmustu . En az 3 kisi bindigimiz icin pek sıkıntı olmuyordu , yemek ismarlayan , paraniz yoktur diye cebimize para koyan kisiler de var , sarhosu da var . Kamyona da bindik , sohbetleri cok iyi oluyor adamlarin .
  • Eniştemin fabrika servisi yok,arabası var ama malum yakıt fiyatları tavanda. Her zaman işe otostopla gidiyormuş yeni öğrendim
  • Kesinlikle denemeniz gereken bir deneyim. Bende birçok kere yaptım gerçekten zevkli oluyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Heaven&Hell

Kesinlikle denemeniz gereken bir deneyim. Bende birçok kere yaptım gerçekten zevkli oluyor.

Hocam bi gün sarhoşların arabasına denk gelmiş adamlar benzinlikte durmuş bira almak için eniştemde yok abi ben burda iniyom zaten demiş
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.