Şimdi Ara

Otostopçunun Galaksi Rehberi (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
33
Cevap
0
Favori
1.730
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: kozmoslu

Aaa o zaman ayrı ayrı mı alalım hocam? Font mu küçüktü?

evet hocam font aşırı küçük.Bir sayfada büssürü minicik yazı var adamın gözünü kör ediyor valla.

Zaten artık 5'i 1 yerde hiç bir yerde bulunmuyormuş galiba o yüzden ayrı alın.
  • Yeni basım öyle olmaz umarım.
  • Bende de kabalcının beşibiryerdesi var. alfa'nın tekli kitapları iyi bir kampanyaya girerse onları da alıcam.
  • Kitapların sırasını bilen var mı? Bir de bana mail gelmiş 10 haziran saat 08.00a kadar ücretsiz kargo diye. Bilginiz olsun.

EDİT: D&R da ücretsiz kargo.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CharlieSelim -- 9 Haziran 2017; 23:31:41 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: CharlieSelim

Kitapların sırasını bilen var mı? Bir de bana mail gelmiş 10 haziran saat 08.00a kadar ücretsiz kargo diye. Bilginiz olsun.

EDİT: D&R da ücretsiz kargo.

The Hitchhiker's Guide to the Galaxy (1979)

The Restaurant at the End of the Universe (1980)

Life, the Universe and Everything (1982)

So Long, and Thanks for All the Fish (1984)

Mostly Harmless (1992)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Benim kitaplarım da geldi gecen gunlerde. Yazin zaman kalirsa okuyacagim.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bunun gibi serilerde tek cilt alma taraftarıyım. Daha karizmatik duruyor bence.
  • Yerdeniz'i tek cilt almadım diye çok pişmanım mesela ben.Kitaplığı dağınık gösteriyorlar,sürekli düşüp duruyorlar,bazen gece yarısı düşüyorlar korkudan altıma kaçırır gibi oluyorum.

Tek cilt candır,tek sıkıntısı vardır o da yatarak okumak neredeyse imkansızdır.Kral Katili Güncesini de mesela masabaşında okumuştum,kollar tartmıyo belli bi ağırlıktan sonra.
  • 2017 başından beri arıyordum yayınevi kapandığı için Tek Cilt olanını bazı uyanık kitapçılar 200 TL gibi bir fiyattan satıyorlardı almamıştım. Şimdi serinin yeniden basıldığını ayrı olarak aldım, sabırsızlıkla gelmesini bekliyorum.
  • Alfa Yayınları'ndan tek cilt olarak da çıktı kitapyurdunda, drde falan mevcut alabilirsiniz.
    Düzenleme: Babil ve Bkmkitapta çok daha ucuz dr ve kitapyurduna göre

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BoluluBatuhan -- 11 Temmuz 2017; 17:58:5 >
  • Uzun zamandır Beşi Bir Yerde arıyordum, Alfa Yayınları'nın tek cilt olarak tekrar bastığını görünce hemen sipariş verdim.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şu sıralar forumun kitap bölümünün kırmızı çizgisi sanırım otostopçunun galaksi rehberi

Herkeste bir kitap hakkında yorum istek öneri tavsiye

• Kitap elime ulaştı. Baskı kalitesi çok güzel ancak kapak çok fazla leke tutuyor. Keşke kağıt koruması olsaydı. Punto eski baskıya göre biraz daha büyük.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.