Şimdi Ara

OTOYOL İŞLETMELERİNİN SORUMSUZLUĞU - GSXR 600 kaza | Kaza anı ve olaylar | Ciddi yaralanma mevcut

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3
Cevap
0
Favori
620
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Herkesin başına gelebilecek bir tatsızlık yaşadık. Arabanızda olsa motorunuzda olsa neyin ne zaman olacağını bilemiyoruz...

1000 KM Uzaktan gelip tam bu noktada kaza yapan 5 kişilik ailelerden tutun sırf altını vurdu diye airbag açan araçların değer kaybına kadar oksijen tesislerinde büyük hata mevcut. Lütfen BURSA-İSTANBUL ve İSTANBUL- BURSA istikametinde ücretli otoyoldan giderken dinlenme tesislerine veya akaryakıt istasyonlarına girmek isterseniz dikkat ediniz başınız yanmasın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MOTORİSK -- 17 Ekim 2017; 14:8:36 >

• Motosiklet zaten tehlikeli bir araç. Gece gece yolculuk daha da işleri tehlikeli hale getiriyor. Ülkemizde tehlike daha da fazla. Geçmiş olsun.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Videoda ciddi emek ve ciddi bir soruna karşılık güzel bir anlatım var. Arkadaşınız için geçmiş olsun, sizlerin de eline sağlık diyorum.

Asıl soru normalde kullanılan yan yollar niye dubalarla kapalı onu anlamadım. Bir üstündeki yol da kapalı. Tabi oradan hiç geçmediğim için bu soruları soruyorum. Hiç ayırt edici bir şey yapılmamış sizin çekiminizde ışık bile gözükmüyor. Umarım başkaların canı yanmaz.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.