İstanbul-İzmir gidiş geliş otoyol ücreti 6000₺ (6bin), şaka gibi cidden ama şaka değil |
Otoyol ve Köprü Geçiş Ücretlerine ZAM!! (2. sayfa)
-
-
Cidden çok fazla. 6000₺ ile 3 depo benzin alırım. Ortalama 5lt/100km yaksa (150lt/5lt)*100km=3000km(üç bin km) yol giderim en az. Tasarruflu sürüşle 4lt ve altına çok rahat düşürebilirim tüketimi o zaman daha da artar menzil.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mystiery_ -- 14 Ocak 2025; 13:6:53 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Gelibolu Lapseki araçlı vapur ne durumda? Eskisi gibi yoğun oluyormu?
Yeter Bee daha ağustosta yeni zam gelmişti
quote:
Orijinalden alıntı: benmisim
Gelibolu Lapseki araçlı vapur ne durumda? Eskisi gibi yoğun oluyormu?Yoğun olmuyordu. Geçen zamda ilk defa sıra gördüm feribot tarafında. Bu zamla birlikte bence o sıra biraz daha artacak. Ben de inadına köprüyü kullanmayacağım. Ücret farkı nedir bilmiyorum ama bu saatten sonra böyle bir zihniyetle yürütülen bu köprüye destek vermeyeceğim tek araba bile olsam. Herkes ben gibi düşünmeyebilir, düşünse de bir etkisi olmayabilir. Bu zihniyetin umrunda bile olmayabiliriz. En azından bir alternatif var ve onu kullanacağım artık.
-
kesinlikle, bende aldandım hep kmo na yönlendiriyor harita, bi seferinde bedavadan yere hem yolu uzattım hem daha çok para verdim.
-
İBB ve imamoğlunun işidir.
-
hhhüüüllloooğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğ
-
AKP'li maaşlı trollerin uğramayacağı başlıklar açmayın. Adamları maaşlarından edeceksiniz :))
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X