Fatih Sultan Mehmet Köprüsü & 15 Temmuz Şehitler Köprüsü tek yön geçiş 47 TL Yavuz Sultan Selim Köprüsü Tek yön geçiş 80 TL'ye, 1915 Çanakkale Köprüsü tek yön geçiş 790 TL'ye, Osmangazi Köprüsü tek yön geçiş 795 TL'ye çıkarıldı. tam liste: https://www.karekod.org/blog/otoyol-ve-kopru-gecis-ucretleri-2025/ |
Otoyol ve Köprü Geçiş Ücretlerine ZAM!!
-
-
Zam değildir güncellemedir o.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Soygun artık şekil değiştirdi.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
RTE şikayet boykot edin diyordu nereye ediyoruz bu fahiş zamları? rte cim kol gibi.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerimcem -- 13 Ocak 2025; 0:4:33 > -
Son zamlardan sonra en uzun yol hangisiyse ondan gitmeye başladım. Hatta yakıt tüketiminde rekor dahi kırdım. 3,6lt/100km benzin harcayarak 200km yol gittim daha bugün. Km başına 1₺ 65krş yaktı. Hemen hemen TOGG kadar yakıt harcattım arabaya.
1lt benzin = 45,78₺ aldım.
boykot edin. şikayet edin :D
-
ne yüzde ellisi , %100 gelmiş hepsine.
24 TL olmuş 47 TL
399 olmuş 795 TL
-
Bunu nasıl boykot edebilirim, hadi diyelim bir şekilde buralardan geçmedim, yiyeceğimiz sebze meyveyi taşıyan kamyonlar o köprü ve otoyollardan geçecek ve ödeyecekleri zam farkını ürüne yansıtacaklar..
-
Napıcanız
Yüzerek mi geçeceğinüz karşıya.
Silivri mi soğuktur
Deniz mi soğuktur hadi bakalım.
temmuz/2024 te çanakkale köprüsü geçiş ücreti 419tl idi. güncellenmiş geçiş ücreti ne kadar artmış oluyor ?
-
Varacağım yere 70 km kala ücretsiz yoldan kuzey marmara otoyoluna girdim. 410₺ kesti direk.. durdum açtırdım camı daha şimdi girdim kuzey marmara otoyoluna fiyat niye yüksek dediğimde zam geldi dedi kulübedeki. Navigasyonlar inadına paralı yola yönlendiriyor. Ücretli yolları kullanma işaretli olmasına rağmen. Anlaşmışlar gibi. Dalgınlığıma geldi sabaha karşı yağmurlu loş havada yanlışlıkla takip ettim navigasyonu. Halbuki tabelaları takip etmek lazımdı.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mystiery_ -- 13 Ocak 2025; 9:52:53 >
Vergileriniz size yol olarak geri dönüyor işte, niye kızıyorsunuz?
kesinlikle navigasyon firmaları ile anlaşmışlar.
Örnek resimdeki gibi gitmek istediğim bir yolu,Navigasyon kırmızı hattaki gibi Kuzey Marmaraya yönlendiriyor.
Direk yolu seçiyorum,ısrarla diğerine yönlendirmek istiyor.
-
Kullanmayin. Hicde mecbur degilsiniz.
xp sp3mü
-
KMO yapıldığından beri yapıyorlar onu.Bir keresinde Yalova'ya körfezden dolandım,navigasyon hala geri döndürüp Osmangazi'ye yönlendirmeye çalışıyordu bizi😃
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Şu köprü zamlarıyla gerçek enflasyonu açıklamışlar işte!
-
Yolu öğrenip tabelalara göre gitmek en doğrusu. Navigasyon sözde ücretsiz.
Yetmez ama evet,
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
kesinlikle navigasyon firmaları ile anlaşmışlar. Örnek resimdeki gibi gitmek istediğim bir yolu,Navigasyon kırmızı hattaki gibi Kuzey Marmaraya yönlendiriyor. Direk yolu seçiyorum,ısrarla diğerine yönlendirmek istiyor. |
Benzer içerikler
- belden aşağı mesajlar
- ömer aktaşöz yorumlar
- başkent inşaat şikayet
- yılmaz argüden mason
- savunma sanayi mühendis maaşları
- togg renkleri
- 1 milyon tl eft ücreti
- efootball türkçe spiker nasıl yapılır
- tf 2000
- atatürk filmi
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X