< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi into007 -- 24 Şubat 2020; 16:2:39 > |
Bildirim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi into007 -- 24 Şubat 2020; 16:2:39 > |
Takvim'i okuyarak otv indirimi hayirli olsun yazmis. Onun yazdiklarina gore olsaydi su an en dusuk emekli maasi 30 bin liraydi. Kuruldugundan beri emekli maasina her gun zam yapiyor.
Ayrica linke bosuna tiklamayin, 5-6 sayfa tiklayip otv nin tarihcesini okursunuz. Baska bi dalga yok. |
kaynak : takvim
. |
Hahahah indirim bekleyenler nasıl bir kafa yaşıyorsunuz? Her şey 2-3 kat zamlanmışken zamlanmaya devam ederken...
|
emeklinin aylık 100 lirasına yıllık ikramiyesine düşmüşler ötv için bir şey çıkacağınız sanmıyorum
|
yazım yanlışlarından belli dünkü kamupersoneli sitesindeki haberle aynı olduğu. birileri ısıtıp ısıtıp milletin önüne çıkarıyor bu haberleri!
KAMU Personeli haberleri - iş ilanları - işçi alımı - işkur iş ilanları 2020 yılı ÖTV indirimi ne zaman? İkinci el araba fiyatları ÖTV İndirim beklentisini arttırdı! https://www.kamupersoneli.net/ekonomi/2020-yili-otv-indirimi-ne-zaman-ikinci-el-araba-fiyatlari-otv-indirim-h86888.html |
kaynak'tan sonrasını okumadım
|
Yanlis anladiniz asgari ücret altı çalışan ve %20 issizi düşünemeyen ler nasil araba sektörünü düşüncek orasını anlatmak istedim
|
Dolar 6,15TL eğer ÖTV indirimi yapılırsa seneye 10TL olur.
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Donald Draper -- 24 Şubat 2020; 15:54:0 > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CapriceClassic -- 24 Şubat 2020; 16:2:30 > |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Robert Lewandowski RL9 -- 24 Şubat 2020; 20:49:48 > |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kimbehicayy -- 24 Şubat 2020; 20:53:32 > |