Şimdi Ara

ÖTV KALKIYOR mu? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
129
Cevap
1
Favori
9.482
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yerde bozuk para bulana bile maliyeden mektup gelecek neredeyse, siz ÖTV kalkıyor mu diyorsunuz..
  • quote:

Orijinalden alıntı: chnbs

Ötv kalkalı çok oluyor.

• kime ?
  • Tablo çok net değil mi;

ÖTV KALKIYOR mu?

Yahu ben trilyoner adam değilim, neden toplam fiyatı 35 milyar olan bir araba almak istediğimde 25 milyar devlete ÖTV vergisi veriyorum o arabanın fiyatı bana 70 milyara geliyor. Hesap sor yurdumun insanı bu kadar vergiyle çok ampül yakarız daha
  • ÖTV kalkıyorsa daha bi KOL gibi olanı gelir merak etmeyin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fantastic Light

ÖTV kalkıyorsa daha bi KOL gibi olanı gelir merak etmeyin.

bacak gibi gelmesinde
  • quote:

Orijinalden alıntı: stormeagle2

Tablo çok net değil mi;

ÖTV KALKIYOR mu?

Yahu ben trilyoner adam değilim, neden toplam fiyatı 35 milyar olan bir araba almak istediğimde 25 milyar devlete ÖTV vergisi veriyorum o arabanın fiyatı bana 70 milyara geliyor. Hesap sor yurdumun insanı bu kadar vergiyle çok ampül yakarız daha

çok haklısınız 10 bin euro havadan ekleniyor fiyata, ama nede olsa bizim milletimiz zengindir..

bizim milletimiz duygusaldır..

vatandaş 1 yıldır işsiz gezer umrunda olmazsın kimsenin..

adamın varsa en iyi işe yerleştirilirsin..

oturan işsiz adama,zorla sağlık sigortası satarsın..

her yıl motorlu taşıt vergisinden milyonları toplarsın milletten,ama yollarda köstebek çukurlarından doğru düzgün gidemezsin..

benzine zam otomatiğe bağlanır...gık çıkmaz..

elin Avrupalısı dağın başına bile yol yapmış,çukur bulamazsın..çamurun ne olduğunu ise zor hatırlarsın..

ama bizim millet duygusaldır..bir acı kahvenin 40 yıl hatırı vardır nede olsa..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi search in vain -- 10 Mart 2012; 21:42:39 >

• quote:

Tablo çok net değil mi;

ÖTV KALKIYOR mu?

Daha bunlar ne ki?
    Motor hacmi yüksek araçlardaki vergiler KORKUNÇ! seviyelerde.
     ÖTV KALKIYOR mu?

• Bu inik haliyse vay halimize...
  • Ötv Kalkarsa Daha Büyüğünü Geçirirler :))) Bu Kadar Saf Koyun Varken
  • arkadaşlar kimse hayal kurmasın sinemada eğlence vergisi, cep telefonunda telsiz kullanım vergisi ödeyen bir ülkeyiz.ötv nin kalkması İMKANSIZ en fazla adı değişir.bari saçma sapan bir isim koymasalar eğlence vergisi nedir yaaa vatandaşı eğleniyor diye vergi kesen bir ülke olabilirmi
  • quote:

Orijinalden alıntı: anilxx92

quote:

Tablo çok net değil mi;

ÖTV KALKIYOR mu?

Daha bunlar ne ki?
    Motor hacmi yüksek araçlardaki vergiler KORKUNÇ! seviyelerde.
     ÖTV KALKIYOR mu?

Yani gördükçe milletimize üzülüyorum ya.

Şuan ülkemizde Passat aldığınız fiyata ÖTV kalkarsa eğer 2012 http://www.porsche.com/germany/models/boxster/boxster/ alıyorsunuz. ÖTV siz fiyatı 48bin EURO. 48bin euroya türkiyede vasatın bir üstü araba ile gezersiniz.

Yabancı dostlarımız bizi görünce şoka giriyorlar vallahi billahi. Adamların aldığı fiyatın 2. katından fazlasına alıyoruz ve sokaklarımız lüks araba dolu, gerçekten saygı duyuyor avrupa insanı bize.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi shockwave error -- 10 Mart 2012; 21:51:16 >

• ÖTV miz araplarınkini bile geçti
  • Efsaneler Ölmez Şekil Değiştirir.
  • Nerede gördünüz acaba bu haberleri? Hürriyet ve Sabah gazetelerinin web sayfalarına baktım ve bir şey bulamadım da.
  • Kalksa bile seçim öncesi kalkar sonrasında ise daha güzeli gelir.
  • evet ötv kalkıyor daha da şahlanacak!
  • quote:

Orijinalden alıntı: bLooP

Devletin geliri ;

1 - Özel(??????????) Tüketim Vergisi
    2 - Cumhuriyet kazanımlarını özelleştirme

Sence, dünyada kendi milletini düdükleyen tek devlet olan bizim devlet, ÖTV gibi bi vergiden vazgeçebilirmi. Sonra o duble yolları nasıl yapıcaklar....
    Tek ulke Turkiye degil. Cin`de de var OTV gibi bi vergi araclar icin. Hatta sanirim Cin`deki vergi Turkiyedekinden daha yuksek. Ama bizler bu vergileri odemesek nasil Turkiye en guclu devletlerden biri olabilir ki !? Cin ile Turkiye dunyanin en cabuk gelisen ve en gclu ekonomileri olan devletler, bence bu konuda OTV cok buyuk rol oynuyor...
  • quote:

Orijinalden alıntı: intikam91

Efsaneler Ölmez Şekil Değiştirir.

süper oturmuş
  • quote:

Orijinalden alıntı: AgeraR

Tek ulke Turkiye degil. Cin`de de var OTV gibi bi vergi araclar icin. Hatta sanirim Cin`deki vergi Turkiyedekinden daha yuksek. Ama bizler bu vergileri odemesek nasil Turkiye en guclu devletlerden biri olabilir ki !? Cin ile Turkiye dunyanin en cabuk gelisen ve en gclu ekonomileri olan devletler, bence bu konuda OTV cok buyuk rol oynuyor...

Oldu biz kalkalım o zaman
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.