Şimdi Ara

ÖTV muafiyetli araç alımı için yeni kısıtlamalar yürürlüğe giriyor (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
44
Cevap
0
Favori
1.201
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Devlet bence bütün engellileri ötenazi ile ahirete göndersin, bu kadar da rezillik olmaz sen hasta olsan yada başına bir iş gelse araba kapının önünde çürüyecek, bir kere eş, oğul, kız ve öz kardeş bu kullanma hakkına sahip olmalı devlet engellilere nereden saldıracağını şaşırmış durumda bence 65 yaş üstü tüm siyasilerin akli dengesinin yerinde olup olmadığına dair rapor istenmeli bunların beyni sulanmış
  • bu ülkede siyasetçiler vatandaşa bi arabayı çok görüyor. ama kendileri s*çm*y* bile 20 tane araçla gidiyor.
  • évet hangi bayiye gitsek engelli aracımız yokdiyor cünki kanunları iyi takip eden bir de adamı olan rabayı alıyor şahsen tanıdık yok ben alamadım benim %88 raporum olmasına benim sol bacağım diz altı kesik evde bağlı kalmak istemiyorum lütfen yaa Allah için
  • Çok güzel olmuş bu karar benimde engelli çocuğum var 18 yaşında kimse bakarken yardım etmez ama araba indirimi için ariyo akrabalar gerçek indirimi olan alır bu kararla çok güzel olmus
  • Böyle yaptım oldu ile olmaz peki engelli kişi 90 altında ve ehliyeti yok ise yada ani atak krizleri geçirme riski varsa ne olacak taksilerde otobüs minibüste mi tedavi yada diğer ulaşımı sağlayacak
  • Kayınpederim 97 engelli raporu var araç alnak istiyorduk damat olarak ben kullanabilirmiyim bilgusi olan varmı
  • Yalanı atıyorsun bari usturuplu at. 1.6 üstü motor hacmindekilerde ötv indirim yok. üstelik alabileceğiniz arabanın üst limiti var TL olarak her yıl güncelleniyor. Porsche'yi geçtim daha bmw vs alamıyorsunuz. Piyasadaki ortalama araçlara ancak yetiyor üst limit.
  • DH Misafiri D kullanıcısına yanıt

Yalan atmıyorum. Yalan neden atayım? Alan alıyormuş demek ki.

kullanamazsın
    Kanunsuz iş yapmış olursunuz , ceza ve yaptırımları çok ağır olur dikkat edin.
  • Doğru bulmuyorum, %90 altı engelliler sömürülüyor bence bu uygulamayla. Ben hiç mi hasta olmayacağım, hiç mi uzun yola çıkmayacağım. Eşim dahi kullanamayacak, sağlam insanın uzun yolda dinlenme hakkı olacak yanındakine biraz da sen kullan diyebilecek. Engelliler zaten üstün meziyetleri olan insanlar hiç dinlenmeden, yorulmadan kullanır arabayı öyle mi??? Çok büyük haksızlık. Suistimal ediliyormuş, benim hakkımı elimden alarak mı bu suistimalin önüne geçecekler. Ayrıca yine zenginin işine yarayacak, zengin ikinci araba alır bu sorunu çözer, durumu iyi olmayanlar ne yapsın...Gerçek ihtiyaç sahiplerini suistimal bu....
  • sıhhi yakınlıktan isiminiz kullanımdakiler içindeyse evet kullanabilirsiniz,
  • %96 engelli raporum var Çocuklar şehir dışında bana torunum bakıyor ilk kez araba almaya niyetlendik ve para biriktirdik. Biri bir yerinden yasa diye birşey çıkartmış bizimde ona uymamızı bekliyor.
  • Yeni yasa hiç olmamış 90 altı olanların en azından esi de bu araci kullanmalı seçime kadar inşallah düzeltilir yoksa çok oy kaybı olur
  • Engeli limiti serbest bırakılmalı bu limitle istediğin aracı alamıyorsun bu bizim hakkımız hakımız niye kısıtlanıyor biz insan değilmişiz istediğin aracı niye alamıyoruz lütfen bu kunuyo gündeme getirin bizde insanız istediğimiz araca binebilerim haklarımız kusaılanmasın ben bu liimit az birbaksınlar Hangi aracı alabiliyordu yazık çok yazık haklarımızı kim savunuryor lütfen haklarimizi savunun
  • Tamamen saçmalık torunu olarak dedemi engelli aracıyla hastaneye götürsem polis cevirse araba bağlanıyo torunu olarak arabayı kullanamıyorum
  • damat kullanabiliyor kızından dolayı akraba kan hısmı sayılıyor
  • kullanabilirsin damat olarak 1.derece akrabası oluyorsun

Kan bağı ile değil, kanuni yollarla oluşan hısımlıktır. Türk Medeni Kanunu'nun ilgili maddelerine göre: Karı ve kocadan her birinin kan hısımları, öteki eşin, aynı derecede sıhrî hısmı olur. yani onun annesi senin annen gibi oluyor babasıda baban
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.