Şimdi Ara

ÖTV MUAFİYETLİ (Engelli İndirimli) ARAÇLAR İÇİN BURAYA... (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
6 Misafir - 6 Masaüstü
5 sn
9.766
Cevap
419
Favori
1.040.690
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
62 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ankara efe 100 diyor bugün konuştum ancak aracı veremediğinden pazarlığa giremiyorum hayırlı olsun satmışsınız siz. Bende bu sefer bi kısmetsizlik var anlamadım bunda da vardır bir hayır diyorum. Dün bi hanım aradı 75 olmaz mı dedi 80 yazdığım araca olmaz dedim. Bence 5 bin lira için beni kırmayın dedi kadın. Saçma sapan tiplere çok denk geldim bakalım beklemedeyim. Passat da aklımı kurcalamaya başladı yavaştan.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 2 günlük Honda cr-v marka aracımiz cortladi kullanılmaz halde servis de yatıyor. 2019 Honda Civic var 2. Aracımiz 1000 km de motor arizasi vermişti bu yil içinde.

Honda almak isteyen arkadaslara duyurulur.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • RitueL R kullanıcısına yanıt
    Çok geçmiş olsun. Daha gecen gün yazmıştın burada. Ne oldu ne sorun çıktı.

• RitueL R kullanıcısına yanıt
    Çok geçmiş olsun.

Ne tür bir motor sorunu yaşadınız merak ettim?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Maslak Doğuş Oto Audiyi aradım.

1.0 a3 sportback otm. dynamic (cam tavanlı) 125 bin lira. Alınabilecek en uygun araba buymuş.

• Arkadaşlar ötv muafiyetli araba almayı planlıyoruz gerçi rapor için başvuru yapacağız ama şimdiden sormak istedim. Elimizde 60 bin lira paramız var acaba hangi arabalar var bu fiyata?galiba öyle çok da ümitlenmemek lazım iyi bir şey almak için herhalde küçük motorlu hatchback araçlar vardır boş model

Aklınız da bir kaç model var ise böyle önerebileceğiniz çok sevinirim yardımcı olursanız

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba arkadaşlar, biz de ÖTV muafiyetinden faydalanarak araç almayı planlıyoruz ancak sürecin nasıl işlediği hakkında pek bilgi sahibi değiliz. Yardımcı olursanız sevinirim.

Öncelikle ailede ÖTV muafiyetinden yararlanabileceğimiz iki kişi var. Anneannem ve amcam. Amcamın zaten %90 üzeri engelli raporu var ancak okuduklarımdan anladığım kadarıyla bu rapor yetmiyor, raporda ÖTV muafiyeti ile araç alabilir ibaresi yazması gerekiyormuş. Bu doğru mu?

Anneannemin ise herhangi bir raporu yok ama 85 yaşında ve bir çok işini yardım ile yapabiliyor. Hastalıkları ise göz bozukluğu, tansiyon, astım gibi hastalıklar. Bunlar %90 üzeri rapor almak için yeterli olur mu?

Son olarak, rapor alacağımız zaman hastayı bir çok doktora muayene ettiriyoruz, sonrasında ise heyet toplanıp orana karar veriyor diye biliyorum. Bu doğru mu? Eğer öyleyse bu raporu almak için tahminen kaç gün hastaneye gitmemiz gerekir ve rapor kaç günde çıkar?

• Oran 90 ve üstü olsun. Ek bir ibareye gerek yok. Hastanelere göre değişiyor rapor çıkarma süresi 2 günde çıkaran var 22 günde

• Oran 90 ve üstü olsun. Ek bir ibareye gerek yok. Hastanelere göre değişiyor rapor çıkarma süresi 2 günde çıkaran var 22 günde

• costagravas C kullanıcısına yanıt
    Hocam cok fazla deil mi 1.6 tdi cam tavan filan full yani 155 verdiler sedanina hb 10-15 bin daha ucuzdu 1.0 a o paralar verilmez bnce

• quote:

Orijinalden alıntı: kujo

Dün citroen e gittik citroen c5 aircross için. Harika bir araba ve fiyatlarda limitlerde. En dolusu bile dizel otomatik versiyonu ötv limiti altında. Gayet tutacak gibi gözüküyor. Malesef elimdeki arabayı satamadığımdan alamadım yoksa kaçırılacak gibi değil.
    konforlumu hocam ovduklerı kadar varmı zira c4 cactuste benzer suspansıyon vardı sacma sapandı
  • Arkadaşalr öncelikle geçmiş olsun.. ÖTv muafiyetli araç alacakalr için tavsiyem avrupa abd çin gibi ulkeler artık elektrikli araçlara geçiyorlar dolayısıyla 2-3 yıl içerisinde su anda alabılecegınız dızel araç fiyatına elektrikli bir araç alabılıyor olacaksınız. O nedenle üst limit olan 250 bin tllik araçlara yönelmenızı istemem.

İlla suv tarzı dusunuyorsanız ulkemızde ticari arac olarak gecen ama aslında Avrupada suv olarak bilinen Peugeot Rifter Fiat Doblo Dacia Dokker gibi araçlara yönelmenizi öneririm.

Sedan olarakta artık 80lerin benzınlı arabaları gibi benzınlı arac degilde peugeot 301, hyundai i20 ve Citroen C Elysee DİZEL araçlarına bakmanızı öneririm zira 85-95 bin TL aralığında 2018 modelleri bulabilmeniz hala mumkun yani bu araçlar size 60-70 Bin TL civarına mal olacak ve dizel teknolojisine sahip araçlara binme ayrıcalıgını yasayabıleceksınız
  • Silindi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tarihus -- 18 Eylül 2019; 14:58:55 >
  • tosunben kullanıcısına yanıt
    Amcanızın zihinsel engeli yoksa ve hastalıkları arasında psikiyatrik ve nörolojik herhangi bir hastalığı( demans v.b) yoksa direk ÖTV muafiyetli aracı kendisi yada vekaletname vereceği birisi alabilir amcanızın üzerine olmak kaydı ile alabilir. Ancak zihinsel engeli veya demans gibi bazı hastalıkları var ise imza veya onay yetkisi olmadığı için öyle hemen araç alamazsınız. Mahkeme kararı ile vasi tayin edilmesi gerekiyor. Mahkeme işi ise uzun bir süreçmiş duyduğuma göre.
    ANCAK, ben size çok ama çok kısa bir yol göstereceğim.

• Honda çiftkurtlar
    Yeni civic elegance eco 103500

• quote:

Orijinalden alıntı: eneshatipoglu

Arkadaşlar ötv muafiyetli araba almayı planlıyoruz gerçi rapor için başvuru yapacağız ama şimdiden sormak istedim. Elimizde 60 bin lira paramız var acaba hangi arabalar var bu fiyata?galiba öyle çok da ümitlenmemek lazım iyi bir şey almak için herhalde küçük motorlu hatchback araçlar vardır boş model

Aklınız da bir kaç model var ise böyle önerebileceğiniz çok sevinirim yardımcı olursanız
    selam Clio 0.9 motor 90 beygir joy için Bursa Mais 58 bin TL fiyat vermişti bundan 15-20 gün önce.
  • quote:

Orijinalden alıntı: costagravas

Honda çiftkurtlar
    Yeni civic elegance eco 103500
    Makyajsız kasa Elegance Eco ne kadara bırakılırsa iyi olur sizce acaba?
  • quote:

Orijinalden alıntı: deathless66

Yüksek fiyat. Muaf alacağınızı en başta söylediniz mi?
    Bu konuyla ilgili bişey sorucam. Muaf alacağımı söylemedim pazarlığımı yaptım.Sonra söyleyince Hurda indirimi ile aynı anda ÖTV muafiyetinden yararlanamazsınız dedi tekrar fiyat hesapladı bayideki satış sorumlusu. Bu mevzuyu çözemedim ben detaylı bilgiye ihtiyacım var yardımcı olursanız sevinirim.
  • unicrocodile16 U kullanıcısına yanıt
    Hurda indirimi ötv dilimi üzerinden yapılıyor çünkü atıyorum arabanın ötv si yüzde 60 hurda indirimi olunca 50ye çekiyor gibi düşün sen alırken hurda indirimsiz fiyatını alıp yüzde 60 ötvsiz arabanın çıplak fiyatını bulduktan sonra kdv ile carpacasin

• Bvrgndz B kullanıcısına yanıt
    Evet ama hurda indirimsiz fiyat isteyince zaten uyanıyorlar ötv muafiyetiniz mi var diyorlar.

• 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.