Şimdi Ara

ÖTV MUAFİYETLİ (Engelli İndirimli) ARAÇLAR İÇİN BURAYA... (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
7 Misafir (3 Mobil) - 4 Masaüstü3 Mobil
5 sn
9.831
Cevap
422
Favori
1.050.524
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
63 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Teşekkürler

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • costagravas C kullanıcısına yanıt
    Bana söylenen sadece vites kulakçıkları ve kararan dikiz aynasıydı iç donanımda o bakımdan değmez demiştim ama yeni multimedya ekran ve hayalet gösterge dediğiniz zaman işler değişir. Ne gibi bir farklılıklar var multimedya ve hayalet göstergede acaba ?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • arkadaşlar 140.000 tl bütçem var ÖTV muafiyetli araç alacam ne öneriyorsunuz ??

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hep civic konuşulmuş son sayfalarda. 140-150 bin bütçe ile alınabilecek en mantıklı araç hangisi oluyor bu aralar arkadaşlar ?

özellikle 3008 düşünüyorum ama. premium dizel otomatik falan alınabiliyor galiba.
  • StByErdeM kullanıcısına yanıt
    BEN DE ŞU AN SİPARİŞİ VERDİM AYNI ARABANIN. GERÇEKTEN HAYRAN OLDUĞUM BİR ARAÇTI. BANA DA 154800 FİYAT VERDİ VE 20 GÜNDÜR GEMİNİN KIYIYA YANAŞMASINI BEKLİYORUM:)

SİZE BİR ŞEY SORACAĞIM. BAYİ BENDEN EKSTRA 2000 TL GRIP CONTROL ÖZELLİĞİ İÇİN PARA İSTİYOR. ANCAK WEB SİTESİNDE BU ÖZELLİK STANDART GÖRÜNÜYOR.

SİZ DE VAR MI BU ÖZELLİK ?
  • çok yararlı bir konu olmuş teşekkürler
  • catchmeifyoucan C kullanıcısına yanıt
    3008 GT LINE VE 5008 ALLURE PAKET İÇİN AYNI FİYATI VERİYORLAR EVET. AMA ARAÇ YOK SIRA BEKLİYORSUNUZ BENİM GİBİ
  • Opel Corsa 120. yıl 87.000

Opel Corsa enjoy otomatik 73,000

Opel Astra Sedan Otomatik 85,000

Nissan juke otomatik cam tavan 83,000

Bu fiyatları bugün aldım ama tabiki farklı illerde değişiklik gösteriyor kesinlikle.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Msabur

3008 GT LINE VE 5008 ALLURE PAKET İÇİN AYNI FİYATI VERİYORLAR EVET. AMA ARAÇ YOK SIRA BEKLİYORSUNUZ BENİM GİBİ
    Hangisini tercih etmek daha mantıklı sizce artinve eksileri nelerdir

• arkadaşlar şu 0.49 faiz olayı ile engelli indirmini birleştirip araç almayı planlıyorum. şöyle ötv indirimiyle beraber 60-80 bin arasına düşen araç arıyorum. varmı tavsiyeniz? peugeot 208 bakmıştım lakin 0.49 faiz indiriminde peugeot yok galiba. honda civic falan baktım ama var mı tavsiyeniz.
  • Arkadaşlar gözden kaçırdığınız bir husus var. Araç engelli kişi üzerine olacağı için kredi çıkmayabilir. Muhtemelen banka araç sahibi olacak kişinin sabit geliri olsun ister.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • StByErdeM kullanıcısına yanıt
    yakını engelli olanlarda haklısınız da kendisi engelli olanlarda farklı olabilir.
  • Arkadaşlar bugün Bursa Honda İnallar'a gittim araç almaya. saat 15.00 ile 17.00 saatleri arasında 4 adet araç satıldı.Tabiri caizse peynir ekmek gibi araç satıyorlar. İstediğim rengi alamadım beyaz bir Honda Civic Elegance Eco aldım. Ellerinde sadece beyaz ve bordo araç kalmış.Yeni sipariş ettikleri araçların etiket fiyatları aynı olacakmış sanırım. 105 bin TL ye bitirdik işi.İlk 10 bin bakımı ücretsiz muhabbeti kalkmış.Hediye olarak zor bela kauçuk paspas ve bagaj havuzu alabildim.
  • unicrocodile16 U kullanıcısına yanıt
    Hayırlı olsun güle güle kullanın. Ben de bugün teslim aldım aracımı sonunda. Allah kazasız belasız binmeyi nasip etsin herkese.

• costagravas C kullanıcısına yanıt
    Amin inşallah sizin de hayırlı olsun aracınız. Allah kimseye kaza bela vermesin

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Benimde engelli b ehliyeti ve sadece otomatik vites kullanır ibaresi ile kurul sonuçlandı şimdi araç arayisindayim dizel almak mantıksız boşa fark verme diyen arkadaşlar var bende de nakit fazla değil o yüzden %0 faiz taksitli ödeme olan suv modellerden bakıyorum ama pek secenek yok galiba yıl sonunu mu beklesem

• freeboy89 F kullanıcısına yanıt
    Bütçeniz ne bilmiyorum ama SUV araçlarda Opel Crossland X düşünebilirsiniz, ya da Citroen C3 Aircross. Tabi bu araçların 5 yıl sonunda elden çıkarılma mevzusu var. Bunu dert etmem derseniz fiyat açısından makul fiyatlı bu 2 araçta.
  • Arkadaşlar arabalarınızı kasko ve trafik sigortası yaptırırken Engelli indirimi söz konusu oluyor mu? Yakın zamanda kasko ve trafik sigortası yaptıranlar rica etsem fiyat bilgisi paylaşabilir mi acaba !!
  • Toyota corolla hibrit flame xpack kapora yatırdık. 118 bin tl.
    gezerken honda civic execute eco ya 115 bin e bıraktılar. lpg güven vermedi vazgeçtim. bir sürü kronik sorun okuyunca midem bulandı.
    mercedes a180 d dizel otomatik sedan, on numara araba 155 bine bıraktılar. paramız çok olmadığı için alamadık. nasip değilmiş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kujo -- 28 Eylül 2019; 23:0:8 >
  • 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.